Reklama

Reklama

Divergence

  • USA Divergent (více)
Trailer 2

Ve světě budoucnosti jsou lidé rozděleni na pět frakcí podle svých dobrých vlastností. Každá vyznává jiné hodnoty, společně ale vytvářejí harmonický celek. Jenže hlavní hrdinka Tris do žádné škatulky nezapadá a test ukáže, že je divergentní - nebo-li má předpoklady a talent pro více frakcí. Systém okamžitě ukáže svou odvrácenou tvář a z Tris se stává lovná zvěř. Kdo se liší, znamená hrozbu. Hrozbu je třeba zlikvidovat. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Eržik

jako chápu to, ale jinak mi to taky jinak hlava moc nebere... míst v TOPce je málo, tak je velký dilema co tam dát a co né, a každý jedno místečko je vzácný... :-) proto taky nechápu uživatele, co si "zaserou" skoro celou topku např. Harry Potereama, nebo poličku Topky např. celou sérií Twilight... :-)

ty profily jsou normálně reálný, naposled jsem se o tom přesvědčil, když sem náhodou viděl u filmu Noe, fanouška Frenštáta... :-D měl to v TOPce už min. 2 týdny před premiérou....ale podle toho jak se tady prezentuje, tak je asi docela fanatik do náboženství, nebo bůh ví čeho...

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Hmm, tak to dovedu pochopit. Já bych mohl mít asi už v oblíbených Interstellar od Nolana a všechny jeho následující filmy :-) Ale když ono existuje tolik skvělých filmů, že prostě nehrozí, že bych měl místo v topce, tak asi proto to nechápu, i když vlastně chápu :-)

Popravdě hlavně mě zajímalo jestli nejde o nějaký trik... multi uživatele, fake profily a co já vím co. Ale pokud myslíte, že to jsou zkrátka zarytí fandové, tak je to maximálně OK a trochu k pobavení...

na příspěvěk reagoval Queb

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

já to dokážu pochopit... ještě se mi to u ničeho nestalo a myslím že nestane, ale dokážu si to představit...např. někdo je prostě mega blázen do fantasy, pána prstenů, hobita atd... tak prostě ví už dopředu, že tam ty filmy chce mít...

to samí např. s filmama podle komiksů, marvelovky atd... každej film má více či méně velké fanoušky, a ti co jsou úplně "nejvíc" fanoušci, tak prostě ví dopředu, že ten film chtějí mít v oblíbených... :-)

a opravdu ti nejvíc fanoušci, ti jsou tou láskou k daný věci tak zaslepení, že kolikrát ani nevnímají, že ten film je třeba sračka, nebo nejni tak dobrej, ale prostě pro ně je to TOP... :-)

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Eržik

já myslím, že to znamená jediný, že to jsou moc, moc velký fanušci, tak prostě už dopředu ví, že ho chtějí mít v oblíbených...:-)

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Docela by me zajimalo, co znamena, ze tolik lidi ma film ve svych oblibenych jeste nez jej videli... Je tomu tak skoro u vsech jeste neuvedenych filmu...

na příspěvěk reagoval Queb, Petaxis

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Tak u nás (Irsko) to dají v pátek do kin takže už teď se chytám. Jsem zvědav. Nečekám nic ohromujícího ale možná je to tak dobře. Třeba budu mile překvapen. 

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Hodnocení zapnuto, takže Ti šťastnější z nás, kteří film již viděli mohou hodnotit. Já určitě půjdu do kina znovu, tak jak jsem šel na HG, protože se je nač dívat a o čem přemýšlet...

immortalis

immortalis (hodnocení, recenze)

Pořád nechápu ten bordel, co Bontonfilm kolem premiéry v ČR udělal... Nejdříve bude, pak nebude a pak je nenapadne nic lepšího než udělat akci na Facebooku, aby nahnali lidi. Hlavně mě štve, že většina podobně ražených filmů může bez problému vyjít na stejně nebo o týden později než v Americe. Do kina určitě půjdu. Knížku mám rád.

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Právě jsem Divergent viděla. První polovina se mi líbila, ale až druhá mě přesvědčila, že tato série bude stát za to. Samozřejmě mou lásku k the Hunger Games neohrozí, ale půjde si hezky svojí vlastní cestou. Hodlám všechny knížky nejlépe do května přečíst. Kate Winslet bombastická v tom, co je vlastně lidská povaha (human nature) také. Není přece manipulace vlastnost hlavně lidí, Jeanine?!?! :))

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Nečetl. Viděl v kině na předpremiéře a je to super! Tris má největší a nejkrásnější oči na světě...

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

Je to docela kompaktní, má to styl a herci mi nevadili. Dcera přišla na rozdíly vůči knize, kterých si já nevšiml, ale to jsou drobnosti. Nečekejte od toho hlubší myšlenku, jedná se primárně o zábavu přístupnou odhadem i 15iletým (nejsou tam žádné brutální scény, přestože ve filmu evidnentě více lidí zemře). 4*

ardeas

ardeas (hodnocení, recenze)

TheSlezy

knihy boli super, z toho film sám o sebe mal potenciál byť úspešný aj bez toho, očividne sa o tom museli najvyšší presvedčiť sami... a robiť zbytočne drámu, že to uviesť aj do našich končín nie je veľmi výhodné, čoho sú zisky v USA len dôkazom, takto väčšina ľudí, čo by si to išli pozrieť do kina sa k tomu dostane skôr cez web...

willy1

willy1 (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Nechápu proč na promítání filmu v Čr musí mít podíl USA a jejich slavné výsledky! Ale je každopádně dobře, že se tu film bude promítat :)

Qantas

Qantas (hodnocení, recenze)

Film    je  super !  Prijemne  prekvapí  lepšie  ako   Hry  o  život 1.

zemedelec

zemedelec (hodnocení, recenze)

jhr

hunger games jsem nevidel, jenom cetl. podobny jim to asi je, akorat hunger games mi prisli propracovanejsi.na tohle se prijemne koukalo, vizualne to bylo pekne. nejak vic na zamysleni to asi neni, ten pribeh mi neprisel bud uplne dobre podany, nebo sem ho jen uplne nepochopil. ale rozhodne sem se nenudil, akcni pasaze byly akcni a obecne se rad koukam na vizualni vize podobny budoucnosti takze sem byl spokojen.

bagetka007

bagetka007 (hodnocení, recenze)

Tak jsem prave zhledla tenhle film...jako bylo jasne, ze to nebude zadny zazrak...ale zas tak hrozne to zase neni :D srovnanim s Hunger Games se tento film samozrejme neubrani, lec se snazi, co muze. Srovnam-li pouze filmy, tak mi Hunger Games prijdou o dost zazivnejsi...

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

zemedelec

K filmu jsem viděl jen trailer a nezdá se mi vůbec špatný takže se ptám, stojí to vážně za to a jak moc se to podobá svým tématem boje proti systému Hunger Games? 

na příspěvěk reagoval zemedelec

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tak nevím, nevím, jestli budu ochotná čekat na první shlédnutí filmu, až se kina v ČR rozhodnou či dát nebo nedát :) Právě před krátkou dobou někdo umístil na jeden nejmenovaný zahraniční filmový web Divergenci (a teď mě někteří zbičujete) ve slušném kinoripu.

zemedelec

zemedelec (hodnocení, recenze)

skoda ze uz nelze hodnotit, nevedel jsem vubec co cekat a o co pujde a byl jsem prijemne prekvapeny. videno ve vancouvru v kine.

na příspěvěk reagoval jhr

KlonyIlony

KlonyIlony (hodnocení, recenze)

jhr

cílem toho všeho vlastně je z děcek udělat solipsistické blbečky. takto potom můžou fungovat jako hodné stádo.

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Sherlockova sestra míří do kin

Sherlockova sestra míří do kin

11.01.2018

Vlna young-adult sérií nám po Stmívání, Hunger Games a Divergenci trochu utichla (už nás čeká jen třetí Labyrint), ale nebojte se – další filmy jsou za dveřmi! Elizabeth Banks chystá Rudou královnu,… (více)

Nalaďte si novou fantasy

Nalaďte si novou fantasy

14.06.2015

Twilight sága je za námi a Hunger Games a Divergence také brzy dospějí ke svým filmovým koncům. Hollywood tak hledá nové dívčí látky, které by mohly lámat kasovní rekordy, a momentálně se zajímá o… (více)

Reklama

Reklama