Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (333)

gp_one odpad!

všechny recenze uživatele

Udelal jsem chybu, ze jsem si neprecetl alespon par komentaru driv, nez jsem timto ztratil cas a to presne mezi jednou a treti hodinou ranni.........apropo se ptam tvurcu: Proc? Proc filmujete podruhe stejny scenar, kde jedinou zmenou je vymena Parize za Detroit a sestry za bejvalku? Dokonce i jeden z hlavnich hrdinu zustal stejny. Do dnesniho dne jsem se domnival, ze remake vznika z nejakeho duvodu. Treba i primitivniho, ale duvodu. Proste aby puvodnimu snimku neco pridal. Generacni zmena, vyssi rozpocet, nove technicke moznosti, vlozeni pribehu do jineho prostredi atp. Ale Doupe je ukazka toho, jak natocit stejny film, za stejne penize, se stejnym hercem v hl.roli a ve stejne dobe i exterierech, dokonce snad ve stejne produkci. Je to schizofrenni ulet a tomu rikam jasne ne, bez ohledu na to, je-li o fous lepsi Okrsek 13 nebo Doupe (Okrsek je lepsi). Nejzbytecnejsi pocin roku. A abych nezapomnel, tak tomu exotovi, ktery vymysli tyhle ceske nazvy filmu, bych nechal prdel zplundrovat poradnym dildem.Tecka. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Poslední film Paula Walkera, říkám si, to musím vidět. Už po deseti minutách mám ale pocit, že mi to něco říká - skákání skrz okno, lezení po stěně. Tak dám pauzu, najedu na csfd a rok natočení 2014 mě ujistil v tom, že jsem to vidět nemohl. Tak pustím dál, jenže po dalších deseti minutách už vím co bude následovat. Takže další pauza, znova csfd a v zajímavostech se dočtu cosi o remaku Okrsku 13. Aha, takže jsme doma. Dokoukáno na půl oka, akce dobrý, Catalina Denis skoro s prdelí venku nejlepší, ale když člověk ví, co bude následovat, není to ono. Kdyby aspoň nějáká změna, ale prostě ne. Za Catalinu Denis třetí hvězda, jen ty kozy tam chyběly, jen ty kozy... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

To isté, čo francúzsky originál, čo je vlastne pre tento film poklona. Príbeh si užije aj človek po lobotómii, lebo na efektný parkour - o ktorom je tento film predovšetkým - mozog netreba. Pohodová akčná výplňovka na večer, ale pridaná hodnota voči originálu je nulová. 6/10 ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Nerozumím příliš, proč byl tenhle "remake" točen - po deseti letech, se stejným hercem, zcela identickým dějem a úrovní celé akce na nižší úrovni mi prostě uniká, proč to celé vzniklo. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo,že originál je originál. I když tu je parkurista (D.Belle) a zesnulý P.Walker, nic to nemění na tom, že Okrsek 13 je cool :D Použít jedině na vlastní nebezpečí a s pár pivkama v sobě, hlavně nad tím vším nepřemýšlet. Jinak místo Walkra bych tam radši píchnul Stathama, ty mlátičky by mu sedli, ale zbytek nevím. Pro mě 5/10 ()

Kenty 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Francouzský "Okrsek 13" má prostě větší duši, než tahle remakeová snaha. Těm lidem tam prostě věříte, že jsou z ghetta a že tam patří. Tady jde jen o komerční šarádu a i když se na to dá koukat, tak stejně to srovnání tam proběhne. ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

Už původní okrsek mě nijak nebere, ale ve srovnání s timhle zbytečným předělem je to vlastně totálně v pohodě, protože jednak obsahuje víc parkouru a jednak disponuje zdatnějším a obratnějším týpkem v roli fízla-infiltrátora. Rychlej a zběsilej Paul Walker v tomhle filmu vážně sucks, protože tu neni ani jedno z toho. ()

0L0V0 odpad!

všechny recenze uživatele

Original je original.. žiadne napätie, zlé nasnímané.. pre mňa najhorší film roku! sklamanie.. už si ani nepamätám kedy naposledy som musel pretáčať film aby som nezaspal.. Nechápem že sa do toho nechali ukecať.. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

No do hája s mojím psychologickým profilom a povahou, asi som na strane starostu! Alebo by divákovi a jeho rodine neprestrelili hlavu títo feťáci hispánsko-černošského pôvodu s Franúcskym monštrom ktorého teda nezabili Holmes s Watsonom? Paul Walker, RZA a Parkour Belle v reklamovo efektnej, francúzsky klišoidnej a schematickej akčnej veci ukážu, že aj táto chamraď má svoje práva. Logické paradoxy v pohnútkach a povahových rysoch sa len tak ľahko niekde inde nevidia. (videné 07.11.2014,BDrip) ()

waska 

všechny recenze uživatele

Klasická oddechová béčková zábava, která mě bavila po celý průběh. Snímky tohoto typu jsou lehce zapomenutelné, což ale nebude tento případ, protože ho budeme mít spojený se smrtí Paula Walkera. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

David Belle je taková kombinace Gumídka a Maxipsa Fíka, když soutěžil ve skoku pro něco... Jinak nic světoborného. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zbytečný remake výborného Okrsku 13. Nechápu proč měl někdo potřebu přetáčet původní film. Srovnávat s původním Okrskem to snad ani nejde, Doupě je oproti němu hodně slabý odvar. Snímek je hodně ošizen jak na akčních scénkách, tak i na výkonech jednotlivých herců, což samozřejmě ubírá na celkové atmosféře a degraduje toto dílo značně dolů. Dávám 1* čistě za pořád dobré kaskadérské kousky Davida Belleho. 2/10. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

O chlup lepší než originál. Walker je fajn, umí se prát, ale upozadění Davida Bellea mě trochu štvala. Jeho chemie s Raffaellim byla přirozenější, lepší, oba umí pěkně skákat a na Belleovi už byl trochu vidět věk. Přece jen v roce 2004 byl pružnější. Je to téměř 1:1 s originálem, takže i když tu je pár změn ve scénáři, už mě tu nemohlo nic "překvapit", ale jako akční béčko, proč ne? ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jedná se o remake filmu Okrsek 13 a já jelikož jsem jeho velký fanda tak jsem byl potěšen. David tu má stejnou roli jak v originále a celkově je to opravdu podobný originálu. A je to špatně nebo dobře? Pro mne jako fandu dobře, já se opravdu bavil. Skvělá akce, hlášky, provedení. Nemám s tím vůbec problém, ale pro normální lidi to podle mne nebude tak super. Ale prostě filmy s parkourem když je dobře natočený, jsou super. A taky je to poslední role Paula. Prostě jasná volba na sobotní večer. ()

Reklama

Reklama