Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Co by neudělal dědeček pro milovaného vnoučka, který se ale bohužel nevyklubal zcela podle tradičních stínochmurných představ? Děj dává smysl, navazuje na jedničku a některé vtípky jsou podařené. Sice nejde o převratný animák, ale solidní představitel žánru to je a dívat se na něj beze studu mohou i dospělí. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Mein got! Na tohle už jsem starý!" Tam kde Hotel Transylvánie jedna skončil, tak dvojka hned navazuje. Mavis a Johnny mají dítě a tak je potřeba zjistit, zda je to taky upír, a nebo „jen“ člověk. Drákula „Drak“ tak musí opět sezvat svojí partu (Frankensteina, Vlkodlaka, Neviditelného muže a Mumii), aby mu pomohli s výukou strašení. Tohle je další důkaz, že dvojka může překonat jedničku. Moc jsem se těšil a dostalo se mi skvělého humoru v podání těch nejsympatičtějších strašidýlek! Krutopřísná animace, humorné gegy a doslova a dobře upečená dvojka se vším všudy. Staré postavy mají více prostoru a je vidět, že když necháte tuhle partu samotnou, tak že to dokáže slušně rozjet. Některé fórky neztrácejí šťávu ani po několikátém opakování (Blé, blé, blé), a naopak scénář dokáže vykřesat originální a trefný humor. Tudíž trailer nelhal a HT2 mě skutečně pobavil. Je pravda, že s titulky se mi to bude líbit ještě více, ale málokterý animák dokáže takhle bavit. Jsem zvědavý, zda další pokračování bude opět lepší. Je to bomba a chci trojku! (88 %) ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

O stupeň slabší než jednička, trošku horší příběh, méně vtipu a vcelku mrtvé momenty, ale pořád ucházející odpočinková zábava, která mě neurazí, naopak potěší svou stálou snahou příběh trochu osvěžovat zase jiným způsobem. A nějakých teorií o tom, že to dětem vymazává mozek kvůli nějakým transformacím se zdržím. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl. V dnešní době kdy skoro každý měsíc výjde nějáký nový animák je paradoxně většina z nich spíše průměrných. Ale dvojka Hotelu mě příjemně překvapila. Příběhově se sice nejedná o žádné terno, předvídatelné je to až běda. Ale je to místy dost vtipné. Místy jsem se smál i dost nahlas. Tvůrci se do filmu nebáli nacpat spoustu šílených nápadů a dokonce si odpustili nějáké větší poučování. Nejvíc mě dostala navigace na upířím mobilu a hláška: Znechucení je na mé straně. Takže naprostá pohoda a v rámci animovaného žánru, mohu klidně doporučit.:-) ()

vteco 

všechny recenze uživatele

V očekávaném pokračování ze strašidelného hotelu se prostor pro zajímavější příběh či pointu viditelně zmenšil a více místa se naopak uvolnilo pro veliké množství vtípků a gagů. Hotel Transylvánie 2 se bohužel snaží chovat jako nadčasový animák a svou obsáhlou modernizací, čímž myslím např. sociální sítě, smartphony apod., je místy spíše otravný. Na druhou stranu dává prostor všem skvělým vedlejším postavám a většinu času jednoduše baví. [70%] | Kino ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)
  • Na začátku filmu, když se fotí svatební fotografie, není nikdo z upírů na pořízených fotografiích vidět. Vzhledem k tomu, že fotografie funguje na stejném principu jako video, by tedy upíři neměli být vidět ani na videích. Později ve filmu jsou ovšem upíři viditelní na záběrech bezpečnostních kamer a video hovorech přes mobilní telefon. (hansel97)
  • Príbeh filmu sa odohráva sedem rokov po prvom dieli a vek hlavných postáv je nasledujúci: Dracula má 539 rokov, Mavis 125 rokov a Jonathan má 28 rokov. (MikaelSVK)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama