Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnocení, recenze)

Campbell

Tiež som bola zvedavá prečo, preto som si ju prečítala a... skutočne ti ani neviem odpovedať. Hovorí sa, že je to kvôli tomu, že tam autorka opisuje sexuálne scény, no ak mám byť úprimná, to ma na knihe nezaujalo. (V každej jednej historickej romanci sú) Asi to bude Christianom a tým aké puto si vybudoval k Anastázii. A taktiež možno kvôli tomu, že sa viacero žien/dievčat vie nájsť v Anastázii? Aspoň to si myslím :)

na příspěvěk reagoval Campbell

katy72

katy72 (hodnocení, recenze)

Dle traileru si říkám že by to mohlo dopadnout dobře :) Ze začátku mi obsazení moc nesedělo, ale podle krátké upoutávky mi přijde že to  byla správná volba, jen ty oči mohl mít víc šedé :)

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Knihu jsem nečetl ani nemám zájem, jen jsem o ní hodně slyšel a tak by mě zajímalo v čem je tak výjmečná, nebo šokující. Říkám že jsem jí nečetl tak se jen ptám proč je vlastně tak populární.

na příspěvěk reagoval Chinese Ashio, BLANIK.

 (hodnocení, recenze)

hej na todle se těším už dlouho xD mamka četla všechny knížky xD

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

kéž by, kdyby scénárista vzal jen základní kostru (a i to ještě nějak upravenou) a napsal by to vlastní cestou. Ale to asi čekat nemůžu.. :D

Cre-A-tive

Cre-A-tive (hodnocení, recenze)

Mmmm ten trailer teda :3 Zatím docela příjemné překvapení. Ještě aby i film odpovídal knize a byla bych v sedmém nebi.

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

Larrysbride

som si neskôr všimla, že už dole bol tento trailer, tak som to dala preč ... ale áno, počula som niekoľko takých hlášok, že zmenila ... mne je z toho do smiechu :-) aj Tebe, pravda?

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

BLANIK.

BLANIK. (hodnocení, recenze)

Zatím to vypadá lépe než bych čekala. Dakota se mi tak i relativně hodí, ale za to Jamie Dornan se mi této krátké ukázce už vůbec nehodí, podle mě mu tak schází kus charizmatu... Možná ještě překvapí, když ne, tak mi však vadit nebude. :D

na příspěvěk reagoval Larrysbride

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Larrysbride

hm, záleží jak bude působit v celém filmu (asi blbě, dle předlohy :)), ale nějak mi padla do oka. Už v těch pár minutách, co měla v 21 Jump Street :D

na příspěvěk reagoval Larrysbride

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

vskutku, trailer po řemeslné stránce dost povedený, herci (hlavně Dakota) sympatičtí a vizuálně to vypadá taky hezky. Až je mi smutno, že se stále neobjevuje něco jako nový Basic Instinct :(

Každopádně zbytek bude stát za... nic. 

Anarvin

Anarvin (hodnocení, recenze)

Bude to eRko, producenti už o tom nějakou dobu otevřeně mluví. Do NC-17 by peníze nedali, v PG13 je látka nerealizovatelná.

na příspěvěk reagoval Larrysbride

mcb

mcb (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Jo, taky jsem to četl, ale stejně si myslím, že eRko je na takový fenomén zkrátka moc riskantní - to by neutržilo ani polovinu toho, co by mohlo při nižší přístupnosti.

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Nemůžu to teď najít, ale scénárista: ""Well, there is going to be a lot of sex in the film," she said. "It will be NC-17 [the equivalent of a British 18 certificate]. It's going to be raunchy. We are 100 per cent going there..." http://screenrant.com/fifty-shades-grey-movie-nc-17-rating/ Samozřejmě že do konečné fáze se může cokoli změnit, to nepopírám.

na příspěvěk reagoval mcb

mcb

mcb (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Film rating ještě nemá, ale R to nebude určitě, když jde o adaptaci mezinárodního knižního bestselleru, který se bude snažit zacílit na co největší počet diváků. Stoprocentně půjde o bezpečné PG-13...

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama