Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Epizodní vyznění mladistvě podané detektivky v žhavém hi-tech provedení dneška, kde mordýři zůstávají stejně vynalézavými parchanty, jako kdy předtím, jen využívají nové pracovní nástroje, tím pádem s nimi musí držet krok i ten, kdo po nich jde, takže takový Colombo nebo Jessica Fletcher by mohli být pozadu stejně, jako inspektor Klečka za Trachtou... na druhé straně se, jak už to bývá, můžou věci otočit proti vám - to když si v dobách webkamer a smartphonů nedáváte pozor na hubu, jakož i na další části těla... Seriálem jsem nedotčená, to mně ale nebrání pochopit, že na extra sofistikovanou krimi zápletku se tady nehraje, hlavní prostor dostává přehlídka neomezených schopností Veroniky Mars, takové Buffy - naháněčky zločinců, ač musím uznat, že v oblasti stěrů nemá mnoho konkurentek a leckterý stojí za zapamatování, co se týče její představitelky - u lidí s očima tak blízko sebe trpím předsudkem, že se jim nedá věřit, ale body jí připisuje skutečnost, že se zřejmě jako jedna z mála hereček dokáže najíst... to ale neznamená, že bych si ji kdy chtěla prohlídnout ještě jednou, možná tak vsuvku s Jamesem Francem ♥ :-). ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Serialem jsem nedotceny, ale filmovou Veronicu Mars jsem objevil na Kickstarteru, kde bije do oci tim, ze se jedna o prozatim jednoznacne nejuspesnejsi filmovy Kickstarter projekt, a jeden z nejuspesnejsich Kickstarter projektu vubec, ktery od fanousku na tvorbu vybral skoro 6 milionu dolaru, byl jsem tedy zvedavy jak s tim tvurci nalozi a jak to cele dopadne. Fanousci budou urcite spokojeni, je to takova prijemna post-high school detektivka, sice nicim nevybocujici standard, na ktery se da ale uplne v pohode koukat. Zaroven je super, ze se daji filmy podobne natacet bez jakychkoliv zasahu studii jen z budgetu ziskaneho od fanousku, o to vic zamrzi jak se to drzi pri zemi, mohli tak nesvazani studii vic uvolnit uzdu sve kreativite a napadum. Stejne je ale fascinujici, ze nejuspesnejsi herni projekty na Kickstarteru na kterych se dlouhe roky vyvoje podili rozsahle tymy geniue herni branze, vznikaji z polovicnim budgetem a za 6 mega se pak natoci za necely mesic takovahle filmova jednohubka. V porovnanim s klasickym Hollywoodem je ale i 6 mega malo, coz potvrzuje jak maji filmy obecne neskutecne prepalene rozpocty. A to se toci dokola jedna blbost za druhou. David Lynch by mel jit na Kickstarter. 5/10 ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejodpornějších entit světového filmového obludária, co i po sedmém rumu pořád vypadá jako kysličníkový odpad křížení Džejmse Vůdse a Josefa Kemra, v celovečeráku podle jednoho z nejdebilnějších seriálů všech dob, jenž by se dal s úspěchem ordinovat jako agresivní dávidlo, to je vskutku výzva jen pro ty nejotrlejší bukvice, co nadšeně růžověli u všech těch Dósnových snětí, Gilmórovic krav, Glí a Gej skull buzikálů. Ne, nelekejte se, zbuznit se chystám, teprve až nám konečně legislativně schválí, že můžu porodit a odchovat rozkokošná čokoládová dvojčátka, a René dostane soudní příkaz, že musí minimálně dvakrát týdně povinně dělat mamku, jinak je to šovinistické týrání. Ani jsem kupodivu nedostal chuť zase si pomalu vrážet pletací jehlice do rozličných tělesných dutin, ani se v bezhlavém hrdinství vrhat s odjištěným granátem pod útočící německý tank. Prostě to hrálo a já šel zrovna náhodou kolem, tak jsem s vědomím toho, že jsem se dnes ještě nebičoval, usedl, abych se kál alternativním způsobem. No, k mému překvapení to bylo kapku dospělejší, o malilinko méně trapné a daleko lépe natočené než ta tisíciřadá úplavice, co tolik let kradla rozpočty kvalitním seriálům, které pro nedostatečný zájem vymatlaných předškoláků končily pro první sérii. Dokonce si i troufám říct, že to až dosahovalo kvalit hloupého, naivního a stokrát omletého televizního sryleru a blížilo se to ke krásným dvěma červeným vyrážkám. Ale to by nesměla být v hlavní roli Gapa, co si hraje na detektiva. Slečňák Zvon nám pomalu odrostl šarmu nesympatického šeredného chlapce s řídnoucími vlasy a mění se v cosi, před čím by i námořník po plavbě kolem světa dal raději přednost čemukoliv krásnému a sexy, co se pase a vydává jednoslabičná citoslovce. Takže jedna z milosti, a to jsem si jí ještě dost dlouho zděšeně škrábal. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Jasně, bez znalosti seriálu se asi ani nemá cenu na film dívat. Kdo by to byl čekal? Film pro fanoušky. Je tomu dávno, co jsem se díval na Veronicu Mars (tehdy byla stejně stará jako já teď, sákra), a Kristen Bellovou si dost oblíbil. Film se nese v naprosto stejném duchu a pro mě byl jako pokračování starého příběhu prostě super! Jasně, že sem tam něco zahapruje, ale kvůli té blondýnce jsem ochoten leccos přehlédnout. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Celovečerného pokračovateľa prvej série Veroniky Mars som dopozeral asi až na tretí raz. Zdĺhavé a herecky fádne až mdlé (jediná pozerateľná bola samotná Bell) a nebavil ma žiaden z nastolených vzťahov. Po formálnej stránke potešilo titulkové intro, ozvláštňujúci voice-over či občasná práca so žalúziami a šerosvitom. Jeden z tých slabších neo-noirov 2010´s. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)
  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Leighton Meester se do filmu nemohla vrátit jako Carrie Bishop, kterou ztvárnila v původním seriálu Veronica Mars (od r. 2004) kvůli jiným plánům. Byla tak nahrazena Andreou Estellou, pro kterou to byla první filmová role. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno