Reklama

Reklama

Kingsman: Tajná služba

  • Velká Británie Kingsman: The Secret Service (více)
Trailer 1

Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná. Počet jejích agentů je pevně daný a za každého, který odešel (většinou nedobrovolně a bolestně), nastoupí pečlivě vycvičený a otestovaný nováček, kterého doporučí některý z agentů ve službě. Právě díky tomu se do výběrového systému dostávají hlavně synové významných rodin. Výjimkou z pravidla se stane až Gary „Eggsy" Price (Taron Egerton), který je obyčejným klukem vybaveným vysokým IQ, nedokončeným výcvikem u mariňáků a oceněný krajskou cenou za gymnastiku. Nyní ale tráví většinu času na ulici, je nezaměstnaný a má nakročeno do kriminálu. V pravou chvíli mu nabídne novou životní šanci jeden z agentů Kingsman – superšpión Harry Hart (Colin Firth), který nejen vypadá, ale také se chová jako pravý anglický gentleman. Aspoň většinou. Někdy to prostě nelze. A protože se jedná nejen o vtipný, ale i napínavý film, potřebujeme pořádného hlavního padoucha. Je jím Richmond Valentine (Samuel L. Jackson), miliardář a bojovník za ekologii zbavený iluzí. Nesnáší pohled na krev a chystá se odrovnat opravdu velké množství obyvatel naší planety. Díky tomu ji chce zachránit a obětavě při tom nehledí na ztrátu žádného cizího života. Pomáhat mu s tím bude Gazelle (Sofia Boutella), inteligentní krasavice s amputovanýma nohama, místo kterých má smrtící běžecké čepele. Podaří se Harrymu a Eggsymu včas odhalit pravdu o Valentinově důmyslném ďábelském plánu a zastavit ho? (CinemArt)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Madsbender

tak já jsem o tom slyšel před pár měsíci nebo tak, stáhl si jeden sešit komiksu, přečetl bez většího zájmu (ačkoliv Mark Millar!!) a zapomněl. No, každopádně teď už nezapomenu :D

na příspěvěk reagoval ambron

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

totální pecka, Vaughn je z toho cítit na 200 mil, jako Wanted to tedy nepůsobí vůbec, spíše jako... mix Bonda, Kick-Ass a First Class s tím, že feeling to má hlavně z toho hravějšího pokusu o Bonda :) To mám čekat až do března? :-O

na příspěvěk reagoval Madsbender, tomas.malo, Madsbender

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Myslim, že Singer to vzal opět pevně do svých rukou. Ale jo, pokud se budou střídat Vaughn a Singer, bylo by to fajn.

Trailer nebo spíš teaser vypadá celkem fajn, ale o moc moudřejší z toho nejsem

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Vypada to jako Wanted ale bude to urcite 100x lepsi! Uz prestavam litovat ze Vaughn odstoupil od X. Ale doufam ze se jeste k nim vrati.

na příspěvěk reagoval Spiker01

TasteLess

TasteLess (hodnocení, recenze)

Millar je týpek, ale zrovna Secret service patří k tomu slabšímu od něj...takovej horší brácha ultrastylovýho Wanted. ale na film se těšim, věřim že to bude lepší než filmový Wanted který je oproti předloze toálně vykastrovaný.

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

vaughn zatim vzdycky trefil do cernyho ale je pravda opustit kvuli tomu novy x-men to uz bude muset vypadat sakra dobre

Haretix

Haretix (hodnocení, recenze)

Osobně si myslím, že tohle by pro Cruise nebylo, jen ať si jede ty akční :)

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Haretix

Haretix (hodnocení, recenze)

DiCaprio už by tu být neměl, roli odmítl. Jako důvod bych viděl, že ted hrát nechce jak to uvedl někde. Naopak tu chybí Taron Egerton.

na příspěvěk reagoval magic2013

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

In Millar's "Secret Service" comic book, a young street tough is taken in by his secret agent uncle and shown a shadowy world few are allowed to see. Together, they uncover a dark conspiracy involving kidnapped science-fiction stars ) and all sorts of James Bond-ian derring-do, but complete with Millar's singular wit and deconstructionist worldview....

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama