Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (468)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3 kreténi, co se chovaj jak kreténi, se rozhodnou unést jednoho parchanta, a přitom kecaj a dělaj takový píčoviny, až je vám z toho trapně, ale tvůrci patrně čekali, že se tomu člověk zasměje. Dost nechápu, že se k tomu upsaly i nějaký známější jména. Nebýt scény se sprchou, do 2/3 jsem se nezasmál; aspoň ten závěr byl o něco lepší. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Když se tak rozhlížím po zdejších hodnoceních, říkám si, že se na některých projekcích musely rozdávat tripy po kilech, anebo místo dvojky pustili jedničku. Já totiž viděl jenom zoufale debilní chumel scén, ve kterých se 90 procent vyskytovali idioti, které Chris Pine bohužel po 10 minutách nezabil. Což mě dost sejří, protože jedničku jsem si užil dost. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, protože tam bylo více psychopatických šéfů :) Chris Pine se sice snaží, ale já se těšil hlavně na zloducha Waltze, který je pochříchu nevyužitý. Samotné ústřední trio funguje dost podobně jak v prvním díle. Občas se jim povede dobrej vtip, ale nějaká extra komediální chemie mi tam chybí. Navíc mě docela otravoval ten koncept, že fousatej skrček a Jason Sudeikis jsou dementi a Jason Bateman je furt uklidňuje. Ale jako nenudil jsem se. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako jednotka, škoda, pretože krimi zápletka nebola vôbec zlá, a rozhodne mala potenciál poriadne pobaviť. Jednotlivé scénky mi už neprišli tak humorné, skôr išlo o takú umelú, príliš ukecanú zábavu s povrchným cieľom v tej kanonáde slov byť čo najviac vtipný. Žiaľ väčšinou táto komika prechádzala do trápnosti. Chýbala tu bezprostrednosť a prirodzený, nenútený humor. Napriek tomu ma pár krát snímok slušne pobavil, ale bolo toho málo na to, aby som film ohodnotil ako nadpriemer. 65/100 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování na koncepčně velmi vydařenou jedničku navazuje už jen volně, nemáme zde žádné šéfy na zeblití, ale jen partu tří chlápků snažících se uplést z hovna bič. Jejich šíleně zhovadilý vynález je v cestě ke zbohatnutí paradoxně ještě to nejchytřejší, vše ostatní je demence nejhrubšího zrna. Jedná se ovšem o uvolněnou a docela zábavnou demenci. Tři legrační chlápci se překřikují, padají hlášky jak na běžícím páse a nikdo vlastně pořádně neví, o co jde. Jediný, kdo má v tom chaosu přehled je divák - pokud vám nevadí pořádná dávka nepříliš sofistikovaného humoru, budete se bavit... 7/10 ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Charlie Day v roku 2022 uviedol, že nemá ani tušenie, či sa niekedy bude nakrúcať "trojka" šéfov na zabitie, ale ak by to bolo na ňom, nakrúcalo by sa okamžite. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama