Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott Calvin je Santa Clausem už sedm let, a i když mu chybí jeho syn Charlie, svou práci vykonává svědomitě. Přípravy na Vánoce probíhaly na Severním pólu hladce, dokud nebyl zveřejněn seznam hodných a zlobivých dětí. A právě Charlieho jméno je uvedené mezi těmi zlobivými. Scott se okamžitě rozhodne vzdát kariéry Santa Clause a vrátit se do normálního života, aby se jeho syn opět dostal na seznam hodných dětí. Snaží se za sebe najít důstojnou náhradu, jenže santovský oblek se dostane do nesprávných rukou – role Santa Clause se zmocní trestaný zloděj, a duch Vánoc upadá. Scott a Charlie musejí vyburcovat zdrcené skřítky, aby jim pomohli zachránit Vánoce... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (79)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Druhý diel je divokejší, emotívnejší ( vianočná atmoška z toho doslova sála ) a scenáristicky ´´náročnejší´´, ako diel predchádzajúci. A o dosť dosť zábavnejší a chytľavejší. A určite ešte niekoľko ďalších ,,ejší,,! A keďže sa nám pomaličky, ale isto blíži ten krásny čas radostí a veselostí, tak v tomto prípade dávam 5. ()

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal o prvním díle. Jsou filmy na které se pro pobavení dá koukat několikrát a to i klidně za sebou. Nám se líbí všechny tři díly a svůj názor píši právě proto, že i když jsou velikonoce, tak se se všemi dětmi koukáme zrovinka na třetí díl. Zápletka ve které se musí Santa oženit je myslím dost dobrá aby se na tento film podívali starší i mladší ročníky. já mohu jen a jen doporučit :o) ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Umelosť konzumerizmu dosahuje nový stupeň odprosťovania intelektu do opäť raz podradnejšej úrovne. Film je nevtipný, ba čo viac - nevkusný, nenápaditý a nedokáže povzniesť vlastnú ideológiu do ironického tónu. Zároveň je dejovo vádny a sériovým, čím ma jeho scenár (dokonale) necháva planúť zabudnutím. A tieto slová platia aj pre detské publikum, žiaľ. Čiže nerozvíri nič pozitívneho ani pre nich. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Komentár ku prvej časti tejto americkej vianočnej komédie som ukončil slovami: Tim Allen ako samovoľne sa transformujúci Santa Claus je zábavný. Toto konštatovanie po zhliadnutí snímku "Santa Claus 2" musím negovať. Teraz tvrdím, že Tim Allen je už v tejto úlohe nezáživný a nudný. To čo bolo vtipné a zábavné v roku 1994, to už o osem rokov neskôr nefunguje. Bohatá filmová spoločnosť Walt Disney Pictures hodne často vyprodukuje úplne zbytočné pokračovania. Toto je jedno z nich. ** ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejslabší ze všech tří filmů co na sebe více či méně navazují. Takhle si vánoční uvolnění opravdu nepředstavuji a že jsem film shlédnul v únoru neberte prosím v potaz. Není zde moc co hodnotit, jen bych možná zmínil, že si mohli odpustit digitálně zprznit soby, kteří vypadají opravdu příšerně. No nic, nedoporučuji a celkově bych možná slabounce doporučil jen první film. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, kde je Scott na rande s ctižiadostivou speváčkou je možné na jej blúzke vidieť tvár Santu, ktorá patrí Timovi Allenovi. (m.a.t.o.)
  • Peter Boyle si v prvom filme zahral Scottovho (Tim Allen) nadriadeného, pána Whittlea. V tomto a nasledujúcom pokračovaní však už bol preobsadený do úlohy Otca času. (m.a.t.o.)
  • V jednej zo scén je možné vidieť, že na zadnej stene v izbe malého dievčatka sa nachádza plagát Disneyho animovanej postavičky Kim Possible. (m.a.t.o.)

Související novinky

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Tim Allen opäť Santom

Tim Allen opäť Santom

16.09.2005

Rodinná komédia Santa Clause, v ktorej sa Tim Allen nedobrovoľne stal Santom, aby objavil a pochopil "ducha Vianoc" a našiel si cestičku k svojmu synovi, sa dočká ďalšieho pokračovania. Predstaviteľ… (více)

Reklama

Reklama