Reklama

Reklama

Mistr loutkář III: Toulonova pomsta

  • Česko Mistr loutkář: Toulonova pomsta (více)

Obsahy(1)

Loutkář André Toulon a další příběh o jeho oživlých loutkách. Tentokrát Vás zavede do období druhé světové války, kdy nacisté provádějí řadu experimentů s životem a smrtí. Toulon i jeho loutky jsou uneseni, protože mají přispět k objeveni způsobu, jak mrtvé vojáky přivést k životu a dalšímu boji. Akce se gestapu však nepovede. Geniální mistr loutkář vytvoří nové loutky a je připravený pomstít se nepříteli. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bodycount : 8 mrtvých prašivých nácků. V žádný jiný vyvraždovačce necítíte takový uspokojení. A ten nápad je imho geniální. Six Shooter je každopádně můj oblíbenec.

StrYke

StrYke (hodnocení, recenze)

nejradši mam Blada, pak Pinheada, pak Jastara, a pak ještě ušel Six shotters

pelok

pelok (hodnocení, recenze)

Pri vlozeni DVD do prehravaca som mal zmiesane ocakavania pretoze RITKA video skryva mnohokrat nejake to prekvapenie, niekedy je horsie niekedy lepsie...a to lepsie bol prave MP 3:Toulonova pomsta. celkom dobra atmosfera, celkom realny nackovia a usli aj herecke vykony, babky si postupne ziskavali moju priazen a zaver bol tiez celkom zaujimavy.Hodnotim ako klasicke, napadite B-cko, ktore sice neohuri ale prijemne potesi za 3***

rsimonyi

rsimonyi (hodnocení, recenze)

K sérii Puppet master patří filmy: Puppet Master I (1989) Puppet Master II (1991) Puppet Master III: Toulon's Revenge (1991) Puppet Master 4 (1993) Puppet Master 5: The Final Chapter (1994) Curse of the Puppet Master (1998) Retro Puppet Master (1999) Puppet Master: The Legacy (2003) (V) Puppet Master vs Demonic Toys (2004) (TV) + jejich spin off Dollman (1991) Demonic Toys (1992) Bad Channels (1992) Dollman vs. Demonic Toys (1993) (V)

Reklama

Reklama