Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dárek pro skutečné fanoušky pořadu Ano, šéfe! Jen oni si totiž můžou užít návraty do nejvýraznějších restaurací, které Pohlreich navštívil. Klusák navíc velice přesně dávkuje sentiment, jenž k té dlouhé cestě za úspěchem prostě patří a zvlášť poslední epizoda jasně dokazuje, že Zdéňovo drsné nakopnutí může vést k obrovskému úspěchu v branži. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad by se taky mohl jmenovat "Pohlreichovy věčné návraty", "Tentokrát už opravdu naposled" aneb "Jak si Zdenda do huby nasral". První díl z památečné restaurace Bohemia je skutečně výživný, neboť představuje šílenou, hysterickou Slověnu, která zoufale potřebuje pro svůj podnik reklamu, nafoukanýho Pohlreicha, kterej se předvádí snad ještě víc než jindy a taky výbornou babku - matku bývalýho šéfa podniku, která se pro mě stala hlavní hvězdou večera. No je to ovšem stále ještě solidní zábava a pořád povedenější projekt než ostudný přehmat jménem Česko vaří s Pohlreichem. Jednu * navíc dávám za tu obrovskou brněnskou nostalgii, kterou asi pociťuje každej bejvalej brněnskej student. ()

Reklama

Bukk 

všechny recenze uživatele

V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě a evidentně ještě neztratil chuť dál kafrat hospodským do života. A právem se stal největším tahákem pořadu. Dál tak mění zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, je u toho trefný, ultravtipný a zraje jako víno. Tenhle chlapík s neuhlazeným slovníkem (evidentně nejen) mě prostě baví. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Všeobecně mám u jakýchkoliv seriálů, reality-show a tv-pořadů rád tzv. reuniony - česky tedy opětovné shledání. Nová odnož Šéfa Polreicha je v podstatě celá o reunionech. Šéf se vrací do dřív navštívených podniků, kde to né vždy vypadalo jako v restauracích. Zajímavý koncept, který by mohl fungovat a to především pro příznivce "Ano, šéfe!" a pro ty, kteří si předešlé díly pamatují a spojí si je s tímto novým pořadem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama