Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

reich 

všechny recenze uživatele

Už dost šéfe je ve zkratce řečeno pokračování pořadu Ano, šéfe! Nicméně se jedná o návraty, kdy se Zdeněk Pohlreich vrací do restaurací, které dostaly hvězdu, ale i nedostaly. Za mě zajímavé pojetí pořadu, celkem vzato i super výběr restaurací. Hlavně mě potěšil návrat ke Zběhlíkovi, U Štěpána nebo na Vlčárnu. Bohužel obrovská škoda, že se neudělali návratové díly i jinam a že to má tak málo epizod. 85% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné ohlédnutí za "reštykami" které Šéf v minulosti navštívil. V řadě z nich se poměry diametrálně změnily, někde k lepšímu, někde k horšímu a někde se nezměnilo nic, aneb završení bludného kruhu, či chcete-li sysifovské práce, aby nás, běžné strávníky a spotřebitele na každém rohu restauratéři zaseknutí někde v minulém režimu, neustále "neojebávali". Čest výjimkám. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dárek pro skutečné fanoušky pořadu Ano, šéfe! Jen oni si totiž můžou užít návraty do nejvýraznějších restaurací, které Pohlreich navštívil. Klusák navíc velice přesně dávkuje sentiment, jenž k té dlouhé cestě za úspěchem prostě patří a zvlášť poslední epizoda jasně dokazuje, že Zdéňovo drsné nakopnutí může vést k obrovskému úspěchu v branži. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Populární kuchař s jadrnou mluvou se vrací na místo činu i s jeho frekventovaným "ty vole". Zdeněk Pohlreich dobře si vědom, že jeho posláním je obrážet tuzemská restaurační zařízení nenacházející se zrovna v ideálním stavu, zažívá dejavu a po letech se vrací do restaurací, ve kterých už jednou byl, a kterým dává druhou šanci na udělení hvězdného certifikátu, který na vchodové dveře z nějakých důvodů tehdy nepřilepil. Začínalo se v Brně, a to konkrétně v kdysi proslulé a luxusní restauraci "Bohéma", kterou předchozí majitelé-bubáci dostali na dno. S novou (prsatou) šéfovou má přijít zázrak v podobě renovace zašlé slávy a Zdeněk jako poradce pro vyšší návštěvnost spojenou s kvalitními pokrmy i obsluhou, se ksichtí, kulí oči a novou majitelku by pro její asertivnost nejraději přizabil. Nebyl by to ani on, kdyby neopomenul suše hláškovat, i když zatím o něco méně a nepodělil se o několik cenných rad. Měl jsem pocit, že show se z tohoto pořadu udělá, jen když to chce její hlavní agitátor, kterému asi taky došlo, že pořad už nemá výrazně kam posunout, a v podstatě se opakuje zaběhaný formát ze spřízněného "Ano, šéfe!". Pokud ale potencionálním divákům tohle pokračování pomůže orientovat se v kvalitě restaurací a jejich služeb, tak prosím. I když po restauracích tolik nechodím, tak si nezařvu "Už dost šéfe!" a třeba se i nechám inspirovat. Ale zase až tolik tenhle pořad nežeru. A paní gastronomii, na rozdíl od vyhlášeného kuchaře Pohlreicha, zásadně vykám. Mé hodnocení: 60% ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama