Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Šestej díl je vyjímkou, která potvrzuje pravdilo a která dokazuje za prvé mně, že reality show nemusí být sračka, za druhé obecně, že prostě tento koncept je vyjímečnej a hlavně, že když se chce, tak je dokonale funkční a smysluplnej. Polhreich už tady hraje místy druhý housličky, ale právě v těch momentech ho nahrazují jiní, vděční, pracovití a úspěšní. Plná nutná! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vrátit se na místo činu a ukázat, jak si vybrané podniky vedou, byl opravdu výborný nápad. Je krásné vidět ten kontrast mezi podniky, které si vzaly Zdeňkovy rady k srdci a povedlo se jim na tom našem českém gastro trhu uspět, a naopak ty, které své šance totálně promarnily a nepomohlo jim ani Zdeňkovo snažení. Tento speciál se dá brát i jako takový dárek pro fanoušky, kteří jsou zvědaví, jak se daří jejím oblíbencům. Výběr restaurací je v pohodě, bavil jsem se u každé epizody. Obzvlášť ta poslední je jasným důkazem, že Ano, šéfe! není jen honění si ega a ztrapňování, ale že tento pořad má neskutečnou hodnotu a ten, kdo tuto šanci využije naplno, rozhodně nebude litovat. 9/10. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech hodnotím stejně jako předchůdce. Lehce upravený koncept a návrat do podniků, kde už šéf byl, je dobrý nápad, a je vidět se, že se restaurace zlepšily, zatím. Od druhého dílu je v jednom díle více restaurací (dvě restaurace, pokud tam ještě není "bonus" neboli odbočka k bývalých zaměstnancům či majitelům atd.), to hodnotím pozitivně. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama