Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Bukk 

všechny recenze uživatele

V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné ohlédnutí za "reštykami" které Šéf v minulosti navštívil. V řadě z nich se poměry diametrálně změnily, někde k lepšímu, někde k horšímu a někde se nezměnilo nic, aneb završení bludného kruhu, či chcete-li sysifovské práce, aby nás, běžné strávníky a spotřebitele na každém rohu restauratéři zaseknutí někde v minulém režimu, neustále "neojebávali". Čest výjimkám. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Šestej díl je vyjímkou, která potvrzuje pravdilo a která dokazuje za prvé mně, že reality show nemusí být sračka, za druhé obecně, že prostě tento koncept je vyjímečnej a hlavně, že když se chce, tak je dokonale funkční a smysluplnej. Polhreich už tady hraje místy druhý housličky, ale právě v těch momentech ho nahrazují jiní, vděční, pracovití a úspěšní. Plná nutná! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě a evidentně ještě neztratil chuť dál kafrat hospodským do života. A právem se stal největším tahákem pořadu. Dál tak mění zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, je u toho trefný, ultravtipný a zraje jako víno. Tenhle chlapík s neuhlazeným slovníkem (evidentně nejen) mě prostě baví. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Všeobecně mám u jakýchkoliv seriálů, reality-show a tv-pořadů rád tzv. reuniony - česky tedy opětovné shledání. Nová odnož Šéfa Polreicha je v podstatě celá o reunionech. Šéf se vrací do dřív navštívených podniků, kde to né vždy vypadalo jako v restauracích. Zajímavý koncept, který by mohl fungovat a to především pro příznivce "Ano, šéfe!" a pro ty, kteří si předešlé díly pamatují a spojí si je s tímto novým pořadem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama