Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vrátit se na místo činu a ukázat, jak si vybrané podniky vedou, byl opravdu výborný nápad. Je krásné vidět ten kontrast mezi podniky, které si vzaly Zdeňkovy rady k srdci a povedlo se jim na tom našem českém gastro trhu uspět, a naopak ty, které své šance totálně promarnily a nepomohlo jim ani Zdeňkovo snažení. Tento speciál se dá brát i jako takový dárek pro fanoušky, kteří jsou zvědaví, jak se daří jejím oblíbencům. Výběr restaurací je v pohodě, bavil jsem se u každé epizody. Obzvlášť ta poslední je jasným důkazem, že Ano, šéfe! není jen honění si ega a ztrapňování, ale že tento pořad má neskutečnou hodnotu a ten, kdo tuto šanci využije naplno, rozhodně nebude litovat. 9/10. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad by se taky mohl jmenovat "Pohlreichovy věčné návraty", "Tentokrát už opravdu naposled" aneb "Jak si Zdenda do huby nasral". První díl z památečné restaurace Bohemia je skutečně výživný, neboť představuje šílenou, hysterickou Slověnu, která zoufale potřebuje pro svůj podnik reklamu, nafoukanýho Pohlreicha, kterej se předvádí snad ještě víc než jindy a taky výbornou babku - matku bývalýho šéfa podniku, která se pro mě stala hlavní hvězdou večera. No je to ovšem stále ještě solidní zábava a pořád povedenější projekt než ostudný přehmat jménem Česko vaří s Pohlreichem. Jednu * navíc dávám za tu obrovskou brněnskou nostalgii, kterou asi pociťuje každej bejvalej brněnskej student. ()

Reklama

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

Snaha rehabilitovať niektoré reštaurácie z predchádzajúcich dielov sú síce zaujímavým pohľadom z minulosti do prítomnosti pre skalného diváka aj predchádzajúceho "Ano šéfe" no o kvalite programu a sledovanosti sa v tomto prípade nedá rozprávať kladne, minimálne nie v takých rozmeroch, v akých sa to bezproblémovo dalo pri predchádzajúcej relácii. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Zdenda poprvé vsadil na tah, který v naší zemi nebyl vůbec čekán a svojí zábavností si získal nejen mé srdce, ale taky hodně jiných, jenže co mělo Ano, šéfe , Už dost, šéfe postrádá. Pro mě je klasickou podívanou plnou humoru a nadšení první várka a s tou druhou se již jen tak někdy mihnu. - 5/10 - ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama