Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zpětná vazba je vždycky důležitá, bez toho by spousta věcí vlastně vůbec neměla smysl. A v tomto případě to platí 100%. Když už nějakou tu restauraci přetvoří, navrhne způsob, jak by to mělo vypadat, a udá novej směr, rozhodně je dobrý se tam jít zpětně podívat, jak to celý pokračuje. Některý restaurace frčí, jiný už ani neexistujou - ale to je život a jako dodatek k "základnímu" pořadu je to naprosto v pořádku. Pochopitelně tady už chybí ta atraktivita a zábavnost, je to spíš taková rekapitulace. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Zdenda poprvé vsadil na tah, který v naší zemi nebyl vůbec čekán a svojí zábavností si získal nejen mé srdce, ale taky hodně jiných, jenže co mělo Ano, šéfe , Už dost, šéfe postrádá. Pro mě je klasickou podívanou plnou humoru a nadšení první várka a s tou druhou se již jen tak někdy mihnu. - 5/10 - ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. * ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad by se taky mohl jmenovat "Pohlreichovy věčné návraty", "Tentokrát už opravdu naposled" aneb "Jak si Zdenda do huby nasral". První díl z památečné restaurace Bohemia je skutečně výživný, neboť představuje šílenou, hysterickou Slověnu, která zoufale potřebuje pro svůj podnik reklamu, nafoukanýho Pohlreicha, kterej se předvádí snad ještě víc než jindy a taky výbornou babku - matku bývalýho šéfa podniku, která se pro mě stala hlavní hvězdou večera. No je to ovšem stále ještě solidní zábava a pořád povedenější projekt než ostudný přehmat jménem Česko vaří s Pohlreichem. Jednu * navíc dávám za tu obrovskou brněnskou nostalgii, kterou asi pociťuje každej bejvalej brněnskej student. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama