Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 4

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (CinemArt)

(více)

Recenze (505)

Joshua2121 

všechny recenze uživatele

Plytký príbeh, ktorý sa ani nesnaží byť originálny. Zato sa snaží zaujať scénami, na ktoré jednoducho nemá pevné základy v dejovej línii. Ten film bol každú chvíľu o niečom inom a dokopy o ničom. Hlbšia pointa akosi unikla a Tom Cruise sa tam naháňal bezdôvodne. Raz ako lovec, raz ako obeť, ale prečo? Na tom nezáleží. V celom filme excelovalo hádam len klišé a absurdita logiky. Jednu hviezdu dávam za hudbu v traileri a druhú, ani neviem povedať prečo. Veď aj tak na tom nezáleží. :) ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Tak trocha sklamanie. Názov filmu tomu zodpovedá. Jack by sa už nemal vracať. Film sám o sebe nie je tragédia. Je to proste akcia v podaní Toma Cruisa ale oproti jednotke je to mimoriadne nereálne a spád udalostí, ich riešenie ako aj prežívanie postáv je miestami až trápne. Cruise ide bez zastávky a v podstate mu ostatní vo filme iba zavadzajú. postava dcéry je však lepšia ako umelo vytvorená majorka, ktorá po 10 rokoch služby vedie celé oddelenie, ovláda taktiku, bojové umenia a je posadnutá vojenskou hierarchiou. Nevadí. Je to proste akčný film a neočakávajte od neho nič výnimočné. ()

ElVory 

všechny recenze uživatele

Dobře napsané akční krimi, které se drží ve stopách svého předchůdce. Co fungovalo v prvním díle, musí přece fungovat i nadále (jdi do uličky...zmlať pár chlápků, najdi a zachraň atd.)...je to už malinko klišé od filmu tohoto typu, ale vůbec to neznamená horší prožitek z celého filmu. Pokud jste si užili sledování prvního Jacka Reachera, tak vás zajisté neomrzí ani pokračování. Až na pár maličkostí jde o skvěle zpracovaný akční film, který má co nabídnout a nudit se u něho rozhodně nebudete. 85% ()

De Large 

všechny recenze uživatele

Jack Reacher? Fakt? A prečo? Lebo je to v názve? No, asi iba preto. S jednotkou nemá okrem Cruisa nič spoločné. Priemerný akčný z prelomu tisícročia. "Akčný" scenár nepodstatný, oveľa väčšie gule mali vzťahy, samozrejme hlavne Jacka so Samanthou. ()

PaulBarva 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem odpustil Reachera pod 185cm a 100kg. Atmosféra jedničky dokázala přebít srovnání subtilního Cruise s postavou Reachera z knížek. Bohužel ve dvojce bylo příliš pasáží, kdy jsem chtěl trošku víc...ale asi moje blbost, že jsem přečetl Childa a chtěl toho velkýho tuláka co leze na nervy a nejde se ho zbavit... Ale i tak nelituju návštěvy kina. ()

zipS 

všechny recenze uživatele

Silna prisilna prkotina.. uz jack reacher #1 nebol nic special, ale vzdy lepsi ako JR #2. To co scenaristi a beckovi stuhnuti herci predvadzali bolo moc. Tom Cruise nemal v podstate co hrat. Keby to neprodukoval sam majster Cruise tak pochybujem, ze to toho projektu pojde ako herec. Dve hviezdy davam ani neviem preco. Mozno za celkom slusnu (sexi) majorku. ()

Najnou 

všechny recenze uživatele

No. Já vám nevím. Jednička se mi fakt líbila, ale tohle bylo o poznání slabší. Tomáš Plavba v sobě pořád něco má, ale kde nabrali to ostatní křoví bůh suď. Černoch snažící se prohlásit každou vteřinu na plátně, napřesdržku parchantí holka, staromanželské mezipohlavní války, to vše navíc uprostřed strašidelně nenapínavého dění s vyvrcholením hodného čtyřkového bordelu. Ale Tom sem tam někoho seřeže, sem tam někdo seřeže jeho, občas skočí rybičku ze střechy baráku, jindy si zaflirtuje po telefonu bez ruky v kapse. Do kina zbytečný, v televizi ideální. ()

mansonn odpad!

všechny recenze uživatele

Takze oproti jednotke kvalitativny posun z urovne 5 hviezdickovej restiky na cisnky fastfood predavajuci opekane cvrcky a iny sajrajt.... Zapletka - ked nepredavaju zbrane co predavaju????????????? odpoved som mal v priebehu sekundy - no asi vianocne stromceky, Afganci su tym znamy ze vsade pestuju stromceky...:-) Zaverecna nahanacka po strechach to komu prospelo? filmu urcite nie Posledna otazka - vojaci pracujuci na ministerstve ci prokurature no proste v budovach - preco maju maskace??? to akoze aby ich nebolo vidiet v pozadi bielej steny??? tento film sa neoplati pozriet ani raz ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Film sice není tak skvělý jako první, tak pořád je to OK film. Příběh umí být zábavný a zajímavý, ale narozdíl od prvního je trochu slabé vyvrcholení ( jenom pašovali drogy ). Akce je dobrá, ale střih je trochu otravný ( ne tak jako v Borneově mýtu ale chvilkama to od ní nemá daleko ), Cruise je pořád dobrej, ale chybí mi tam ty mysteriozní elementy ( moc tam nejsou ) postavy jsou dobré, chvilku jsem se bál že ta jeho '' dcera '' bude otravná ale byla v pohodě. A ten zabiják co šel po Cruisovi byl solidní hajzl. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Ako akčná jednohubka dobré inak veľmi patetické, simplexný príbeh a nelogické. Netreba čakať žiadne silné momenty okrem tých akčných. Herecky ploché, nevýrazné a len občas sa ukážu emócie. ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Sice bych upřednostnil drsnější film (holka s majorkou mi tam neseděly), ale tak jo, jde to, takže takové slabší čtyři hvězdičky. ()

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama