Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (584)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Focus je jedním z těch filmů, u kterých se místo na kvalitu příběhu a postav hledělo primárně jenom na marketing a propagaci. A to je také jeden z hlavních důvodů, proč po něm za pár měsíců neštěkne ani pes. Podprůměrný Will Smith, výstřih Margot Robbie, soundtrack, ze kterého Vás za chvíli začne bolet hlava a až směšně předvídatelná zápletka s plytkými postavami. Nic víc, nic míň. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem hledal, co bych na tomhle filmu dokázal ocenit. A nenašel jsem skoro nic. Kromě plytkého průběhu, který vykrádá spoustu jiných filmů, nesympatické hlavní hrdinky, hrozné předvídatelnosti a rádo by vypečeného konce. Focus na mě působil, jako červený hadr na býka a tenhle můj pocit, nebo dojem přetrvává i dnes. Never more..... ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Focus je v klíčových zvratech nepředvídatelný, tedy jiný, než většina heist filmů, které mnohdy sází na vypiplaný vizuál a dobové vypalovačky, ale dopředu jdou s úsměvem a v jasně nalinkovaných kolejích. Tady je lesku rovněž habaděj, ale nikdy nevíte, jakou hlavní hrdinové otočí kartu. Škoda toho závěru, který je už příliš málo uvěřitelný. Protože dokud se to drželo v mezích, byla to skvělá věc s contemporary atmosférou/downtempo hudbou která na velkém plátně vypadá/zní fantasticky. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na tomto snímku je jednoznačne to najlepšie pohľad na prekrásnu Margot Robbie, čo je dosť prízemný dôvod, uznávam. No čo už, taký som, iný nebudem... Čo sa týka dejovej linky, mala aspoň hlavu a pätu a príbeh nenudil. Aj keď na druhú stranu sa to miestami zdalo dosť pritiahnuté za vlasy, napríklad tá strela blízko srdca a podobne. Nič extra od toho nečakajte, iba pohodovú lacnú zábavu na upršané nedeľné dopoludnie. Mozog na vandrovke. Priemer. 60/100 ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Nablýskaná feel-good heist romantika s výživným soundtrackom (Stouni, Iggy and the Stooges), ktorá viac ako na chytrý scenár vsádza na prekvapivé twisty a sympatičnosť ústrednej dvojice - nestarnúceho cool hocha Willa Smitha a čistokrvne sexy Margot Robbie, z ktorej nám padala čelusť už pri Scorseseho Vlkovi. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Když byla do role Jess obsazena Margot Robbie, Will Smith (Nicky) a jeho manželka Jadoa ji googlovali. Když viděli její fotky, poslala prý manželka Willa rovnou do posilovny. (TotalFilm.cz)
  • Natáčení probíhalo v Buenos Aires v Argentině a v New Orleans v USA. (willy1)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama