Reklama

Reklama

Robo Vampire

Obsahy(1)

Agent z protidorogového oddelenia Tom Wilde dostal v živote druhú šancu. Potom, čo bol zastrelený, stal sa súčasťou futuristického experimentu. Jeho telo poslúžilo ako základ pre androidného robota pracujúceho pre vládu. Keď diabolský drogový boss Mr. Young unesie Sophiu, agentku pracujúcu v prestrojení v oblasti neslávne známeho Zlatého trojuholníka, Tom Wilde je nasadený na prvú posmrtnú misiu... (beso74)

(více)

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Unikajúca štvrtá, piata hviezda, je spôsobená nemálo negramotnosťami. Tak budem blbý totálne, alebo vôbec ( myslené vzhľadom na film ). Pamätáme Indonézsku LADY TERMINÁTOR? Názov tu recenzovaného snímku mi to pripomenul. A niečo podobné som aj čakal. Ale keďže LADY mala neskonalé kúzlo napodobeniny, ROBO sa o to len snaží. Snímok podľa receptu Psíka a Mačičky sklamal aj ako film, aj ako možnosť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem doufal, že tohle bude zapomenutá pecka, béčková perla, která mě nadchne tím, jak je to natočeno s nadhledem, jak je to ale fajn, příjemné, zábavné, ale ono to tak není. Tohle je opravdu špatné a nic z toho, co název slibuje, zde není pojato způsobem, který by zahrál moje béčkové srdíčko. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Godfrey Ho som pred časom videl pár príšerných ninja filmov ktoré svojím bezbrehým kreténizmom ukazovali že hlúposť je skutočne nekonečná a ak by naozaj nadnášala tak pán režisér by bleskovo odletel z tejto galaxie rýchlosťou tmy. Teraz som sa vrátil k jeho výplodom, pretože už len názov tohoto filmu sľubuje ultimátne bizarný zážitok. A sľuby plní, kurva že hej. Godfrey tu podľa svojho zvyku mieša dve linky ktoré existujú nezávisle na sebe. Jedna je o nejakom komande čo v džungli bojuje s drogošmi a v druhej zas šikmooká alobalovo-papundeklová imitácia Robocopa zápasí s černoknažníkom a jeho armádou upírov. Obidve linky sa hala-bala striedajú a to takým amatérsky zmäteným spôsobom, že nič z toho nedáva zmysel. Keď Zabijú jedného z vojakov tak veliteľ zahlási - "dobre, urobíme z neho androida". No a tak mu do trupu vložia niečo ako autobatériu, zvaria ho prskavkou a keď sa na úžasnom medicínskom prístroji rozsvieti zelené plus miesto červeného mínus, je dokonané. Robopako potom proste začne pochodovať lesom a záporáci mu už do rany naskáču sami. Zlý čínsky čarodejník stvoril na objednávku mafie tlupu zomboupírov čo sa pohybujú zásadne štýlom hopy-hop a dymí sa im od papule. Niektorí majú ksicht ala lepra, iní ho majú natretý na bielo a ten najtvrdší má transplantovanú goriliu hlavu a v rukávoch petardy. Okrem nich tu poletuje ešte kozatý ženský duch v priesvitnej košieľke, čo spúta Robošmejda toaletným papierom. Ako vravím, Robodebo je naozaj vysoko kvalitný kus hovniackej filmárčiny, to musí každý uznať. Pri sledovaní som si však uvedomil, že vlastne presne takto vyzeral dokonalý film v mojich predstavách keď som mal tak 10 rokov. Chaotický akčný blábol kde dej ubieha odnikiaľ nikam, ale furt sa pritom strieľa a čaruje a nepotrebuje akúkoľvek chujovinu akokoľvek vysvetľovať. Godfrey teda pretavil moje detské vízie do skutočnosti a keby som medzitým nezostarol o 20 rokov, najskôr by som sa v extáze pomočil. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Takže... máme tu zločince z drogového kartelu, potom zombíky kteří místo děsivého plížení skáčou jak dementi na pérkách (vstávají sice z rakve, ale navzdory názvu filmu mi fakt připadali spíš jako zombie, navíc jeden z nich vypadá jak gorila) a ještě ducha nějaký ženský. A potom ty hodný - armáda bujující proti pašerákům drog a pomáhá jim robocop. Spíš taková slabá variace robocopa, jehož oblek/výstroj tady vypadá jako dílo party školáků a stejně tak celý film... Docela malou chvíli mě to bavilo, ale potom jsem už jenom nevěřícně zíral na všechny blbosti co se na mě valí. A buďte trpěliví, na to co je popisováno v obsahu si počkáte zhruba půl hodiny. ()

Chizkiyahu 

všechny recenze uživatele

SPOILER SPOILER SPOILER ALE TO JE JEDNO PROTOŽE TEN DĚJ STEJNĚ NIKDO NEPOCHOPÍ Modleme se k upírům, ať jsou naše drogy kvalitní! Kdokoli napsal scénář k filmu (je možné že sám velký Godfrey Ho) byl na skutečně velmi, velmi kvalitních drogách. Nejsem úplně jistý, o čem byl děj, ale jsem si jistý, že v jednu část filmu vycpávali v tajné svatyni zla upíry drogami, aby byli neprůstřelní a měli supersílu. Nevím, jestli to je drogami, ale upíři jsou zřejmě schopní pohybovat se pouze hopkáním jako králíčci. Dialogy jsou zřejmě namluvené asi 10 let po natočení filmu, tedy dávno po dnech, kdy scénář sloužil k balení cigaret či drog. Proto asi lidi říkají, co je napadne a nic nedává smysl. Film obsahuje prvky jako - brnění z drog, svatba ženy-ducha-čarodejnice a upíra-zombie-gorily (kompletně s obřadem), brokovnice-kulomety, upíra-zombie-gorilu-hopsala-který má místo rukou rachejtle. "Co se stalo s mým parťákem?" "Je mrtvý." "Ok, tak když už je mrtvý, chci použít jeho mrtvolu abych si udělal robota, pane doktore." "Ok." No pak si tam někdo udělá robota, jehož koníčkem je lámat zbraně ve dví, když teda zrovna neupravuje svoje prsní poklice. Pak tam chodí nějaký čaroděj bo co co vyrábí drogy, jde po něm robokop a on si vyvolává drogoupíry, aby zabíjeli všechny protidrogové agenty. Mezitím přijdou nějací lidi do kostela, ale farář má kříž vycpaný drogami a chtějí ho zabít, naštěstí má jeho dcera v županu schovaný těžký kulomet. Následuje mučení vilné ženy ... kapající vodou? Asi má alergii na vodu, protože u toho teda ječí dost a dost. Pak tam příjde nějaký generál, co už absolutně netuším co to má bejt a začne mluvit o nějaké pomstě boco. Mezitím zkusí nějací lidi kyborka zastavit tím, že pod ním zapálí travičku. Pak ho konečně napadnou upíři, kteří ho chtějí zničit tím, že si na něj... sednou? Pak kolem něj chvíli poskakují, aby ho zmátli. ()

Reklama

Reklama