Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už první série byla skvělá, ale druhá ji ještě o kus překonala. Mám opravdu problém najít na ní nějakou chybu (jen ten Foggy mě občas iritoval). Staré postavy opět skvělé (Fisk už je opravdu záporák a Stick má konečně o něco více prostoru). Skvěle ale fungují i obě nové postavy. Punisher Jona Bernthala je výborný. A pak je tu Elektra, která je naprosto božská. 100 % ()

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadát správná druhá série! Tvůrci se poučili z chyb první části a napodruhé nám servírují dokonalé dobrodružství, které je mnohem nabitější. Příběh je zajímavější a soustředí se na více postav a Elektra a Punisher dodávají seriálu novou, hutnější dynamiku. Akční scény jsou ještě propracovanější, než minule a to by se dalo říci o celé druhé řadě. Daredevil je zpátky v nejlepší možné formě a po celou dobu jsem s úžasem sledoval, co se na mě valí za komiksové blaho. Nezbývá, než tvůrcům zatleskat, neboť se jim povedlo něco neuvěřitelného a příběh i jeho staré i nové postavy vás absolutně pohltí. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejostřílenější právník se vrátil se svou bohužel nejnudnější linkou, kdy se na úkor jeho předchozího řádění seriál snažil na sílu věnovat postavě Elektry a hlavně Bernthalova Punishera. Ten jej sice ztvárnil skvěle, čekal jsem od akčního seriálu ale úplně jiný vývoj. Navzdory tomu se ale dostavilo mnoho silných epizod a konečný průměr byl zase zahnán. [viděno na Netflixu] ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komixová adaptácia, roztiahnutá na seriál? Precedes v podobe vlažných Agentov S.H.I.E.L.D. zobral Netflix veľmi vážne a po neistej prvej sérii do nás servíruje odvážne kastingové lahôdky. D'Onorfiova kreácia KingPina je možno najlepší komixový zloduch od čias Jokera a Bernthal dodal Punisherovi gule, o ktorých môže snívať väčšia seriálov z "normálneho" prostredia. Veľká paráda, pri ktorej vyzerá ako dôstojný súper hádam už iba Nolanov počin. Navyše, celé je to delikátne brutálne a motivácie postáv dávajú zmysel. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil me opakovane irituje tim svym super dobractvim, coz je trochu paradox, protoze u Kapitana Ameriky to naopak mam rad.. Fisk / Kingpin se vratil, ale zatim byl upozaden do role potencialniho villaina S3, a jeho roli zastali castecne novi hrdinove Punisher a Electra a castecne zla organizace The Hand. Porad je z toho citit urcita beckovost, predevsim co se hereckych vykonu tyce, ale da se to prezit. Dost mi vadi (porad) Karen Page, ktera opet dostavala hodne prostoru jako jedna z hlavnich hrdinu serialu. Asi se mi k tomu nechce moc vic rozepisovat, i pres radu veci, ktery mi na serialu vadi, se porad jedna o zatim nejlepsi Marvelovsky serial a ve finale me to vlastne bavilo sledovat. Akorat ten herec Sticka je uz vazne starej, ze uz se neda ani CGI omladit, takze i ve flashbackovych sekvencich vypada sesle xD ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Jde o první epizodu, kde Punisher (Jon Bernthal) nosí své slavné logo lebky na své neprůstřelné vestě. (Epistemolog)
  • Velký plešatý motorkář, který bojuje s Daredevilem na konci epizody, je dobře známý MMA bojovník Dan Miragliotta. (Epistemolog)
  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama