Reklama

Reklama

Den matek

Trailer

Obsahy(1)

Slavná vyvražďovačka podle Tromy! Jak nejlépe potěšit svou matku? Každý má svůj způsob, někdo nosí květiny, někdo pomáhá při uklízení. Bratři Addley a Ike mají jasno. Jejich maminku nejvíce potěší, když znásilňují mladé dívky, mučí jejich bezbranná těla a nakonec je brutálním způsobem zabijí. To se stává osudným třem mladým kamarádkám, které si vyrazí na výlet do lesů, kde sídlí šílená rodinka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Takže môj TROMA experience no.2 dopadol o štipku lepšie ako predošlý. Mieša / vykráda predovšetkým Hills have eyes a Texas chainsaw massacre. No myslím že tentokrát víťazí viac hororový prvok ako ten komediálny. Maminkovský element tomu síce dodáva potrebné "úchylné čaro" ( viem,oxymoron jak hovado ), ale filmu skôr škodí ako pridáva (scénka s ranným tréningom je úplne zbytočná). 1* za posledných 5 sekúnd a geniálny dialóg : "...punk sucks, disco is stupid...". PS: ďalší v poradí je Frightmare tak sa nechajme prekvapiť.... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No váhám kolik tomu dát ,ale zatím je to jen za dva. Začátek člověka krásně navnadí ,Jákási bába jede ze semináře či z čeho a veze sebou mladý pár ,který tam byl sní k sobě na samotu do lesa ,jenža se v lese porouchá auto a než to spraví vyskočí maník a usekne jednomu hlavu a druhý jde holku znásilnit ,ale bába je zarazí je to jejich máma. A pak ona sama dívku uškrtí. Trojice spolužaček se každý rok schází a jezdí na víkendy blbnout jenže se dostanou až do ono lesa kde sídlí ta "hodná rodinka" Nejdřív je unesou jednu z nich znásilní ,ale po sléze utečou všechny tři ,ale ta znásilněná posléze umírá ná následky dovádění dementních bratrů. A zbylé kámošky se jdou pomstít je to velice průměrné a obehrané kolikrát už to tu bylo někde na samotě šílená rodina co vraždí a mučí turisty. Nakonec holky vítězí ,prý měli právo přežít jenže neříkej hop dokud nepřeskočích......Co k tomu dodat ,že to bylo místy velice nudné a zdlouhavé. Klasické béčko. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Kde je to "vraždení, mučení a znásilňování"??? Nie že by nie, ale v tejto produkcii som čakal chutnejšie sústo a spoliehal sa na to, že aspoň tieto prvky z toho urobia zhliadnutia hodnú záležitosť. Typická TROMA atmosféra, zopár úsmevných momentov a na sekundu načasovaná pointa túto hovadinu nazachránia. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že stejně jako Toxickým dětem tu všichni dávají automaticky o hvězdičku nebo dvě míň jen proto že film je od Tromy. Přitom Den matek je opravdu výborné hixploitation. Tři holky si vyrazí do lesa zavzpomínat na vysokoškolské léta v pohodovém komediálním stylu, ale zhruba od třetiny musí čelit šílené mamince a jejím dvou buranským synům s vojenským výcvikem. Holky jsou sympatické, burani správně šílení, nechybí spousta krvavých scén (ty ruce) a ve finální části "teď se pomstíme" se to mění v takový masakr, že musím zvednout původní tříhvězdičkové hodnocení na čtyři. Tenhle film si rozhodne 44% nezaslouží. A scéna "já jsem nemocný člověk" je naprosto strhující. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový slasher, ktorý je debilný nielen svojimi postavami, ale aj spracovaním. Trojici hlavných hrdiniek, ktoré mi prišli nesympatickejšie ako podivná rodinka záporákov, som želal smrť už od úvodu. Drsnosť niektorých scén je zabíjaná neskoršou komičnosťou a nelogičnosťou. Áno, tri postštudentky, ktoré sa poštia už pri prasknutí konárika, si v závere takmer hravo poradia s dvoma ostrieľanými (aj keď polodemetnými) chlapmi. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • V domě kde bydlela filmová maminka bylo doopravdy nalezeno mrtvé tělo. (Halloween9)
  • Z filmu bylo vystříháno 14 minut a film dostal nálepku mládeži nepřístupno. (Rodriguez)

Reklama

Reklama