Reklama

Reklama

Karate tiger 3: Pokrevní bratři

  • Hongkong Qin xiong di (více)

Obsahy(1)

Will Alexander (Loren Avedon) a jeho starší bratr Casey (Keith Vitali) si poslední dobou moc nerozumí a nedokáží nalézt společnou řeč ani na oslavě narozenin jejich milovaného otce Johna. Když je však John Alexander - bývalý agent CIA – zavražděn, vydávají se bratři po stopách jeho vraha až na Floridu, kde spojí své síly, aby vykonali spravedlivou pomstu. V cestě jim však stojí celý zločinecký gang v čele s ďábelským Francem, který mistrně ovládá bojová umění. Snímek, jehož originální název zní Blood brothers byl u nás uváděn jako třetí ze série akčních filmů Karate tiger. (decouble)

(více)

Recenze (67)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem zbožňoval jako malej kluk a teď po asi patnácti letech jsem na to koukl a opět (nazíráno samozřejmě trochu jinou optikou) se skvěle bavil. Keith Vitali byl epesní sekáč, který kosil všechny okolo jako by se nechumelilo, jezdil v bouraku a měl u sebe pokaždý nějakou ženskou - prostě postava do B konce 80. let jako vyšitá. Jasně, příběh je nic moc, ale čert ho vem tady se hraje o bitky, hlášky a škleby. A všeho se dostane vrchovatě. K tomu záporák na kterýho jen tak nezapomenete, předvádějící fakt špinavé triky a echtové disko což mě v podobných filmech dostává do extáze :) Top 3 akčních B konce 80. a začátku 90. let. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Klasické, staré béčko – podle toho se k tomu musí přistupovat. Třeba s Avedonem film: Král kickboxerů – to je můj oblíbený film z dětství. Takže když jsem si tohle nedávno prvně pustil, tak mi mnoho aspektů filmu připomnělo toho krále kickboxerů. Sice bylo tohle slabší, ale furt to bylo zábavné. Výborná, klasická hudba starých béček, solidní souboje – bylo jich dostatek, dobře byly natočeny – co víc si v tomto ohledu přát. Příběh nebyl špatný, ale v mnoha ohledech mi nesedl. Zde by to mělo působit trochu vážněji k příběhu jako pomsta – to se však nestalo. Bylo to takové trochu odlehčené. Jako nebylo to špatné, ale záporáci mě moc nebavili a napětí nebylo žádné. To jsou docela chyby, takže jsem si říkal, jestli mám dát vůbec 4 hvězdu. Ale z nostalgie k těmto starým, poctivým béčkům jsem dal lepší hodnocení. Jsou teda lepší, chytlavější, podobné snímky, ale já se bavil dobře. S radostí se k tomu ještě vrátím. ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

Série Karate tiger se vyznačuje několika základními charakteristikami - Hloupý příběh, perfektní karate a slušná zábava. Třetí díl nabízí všechny tyto ingredience v opravdu pořádné dávce. Loren Avedon je skvělý jako vždycky, nakope prdel každému a nikdy nezapomene doma hřeben. Záporák - tentokrát šílený albín s ksichtem vánočního kapra - působí taky hodně dobře, i když jeho dábělské plány jsem nikdy moc nepobral a jeho vůbec mu nepodobný dublér v bílé elvisovské paruce je teda kapitola sama pro sebe. V čem je tedy ale problém, který dělá z Pokrevních bratrů jasně nejslabší díl série s účastí Lorena Avedona? Tenhle problém se jmenuje Keith Vitali. Tahle obluda totiž představuje všechno, co na Americe tolik nenávidíme. Nesympatický namyšlený idiot přesvědčený o své dokonalosti, který dokope každého zloducha, sbalí každou babu (přitom pochybujete, že by se ho nějaká vůbec doktla) a nikdy nic neudělá špatně. Prostě hnus. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný film s Lorenom Avedonom. Má celkom dobrý príbeh o dvojici rozdielnych bratov, ktorých otec, bývalý agent CIA bol zavraždený zabijakmi vplyvnej zločineckej organizácie, ktorá sa chystá na niečo veľké a tak ju chcú obaja zastaviť, ale každý na to ide inou cestou, no ich cesty sa aj tak prepoja. Spracovanie je ale iba priemerné, dá sa na to bez väčších problémov pozerať, film je pomerne dynamický, ale aj tak to celé pôsobí príliš detsky a tak tu ani nemá čo zaujať. Akcie je tu celkom dosť a nie je najhoršia. Súboje sú svižné a s výbornou choreografiou, ale nebavia ma až tak moc, ako by mohli, sú prispôsobené Hong Kongským hercom, ktorí by z ich potenciálu určite dokázali vyťažiť výrazne viac, tu často až príliš vidno, že na ne herci moc nestačia, jedine Avedon sa celkom drží. A zvyšná akcia ako rôzne prestrelky a podobne je aspoň pozerateľná. Najlepší je asi záverečný súboj v hangári, ale prakticky všetky súboje s Avedonom sú príjemne pozerateľné. Herecké obsadenie za moc nestojí, Loren Avedon aspoň baví v akcii, ale opäť sklame svojim hereckým prejavom, ale nie až tak, ako v predchádzajúcom diely, jeho filmový brat Keith Vitali nestojí za nič, v akcii mu to moc nejde, často používa dabléra a ani jeho postava ma nebavila. Ale aspoň hlavný záporák je celkom zábavný. Réžia je určite sklamaním, mohlo byť z toho príjemné akčné béčko, ale určite nie v takomto hlúpom prevedení a technická stránka je priemerná. Síce je to o trochu lepší diel, ako ten predchádzajúci, hlavne tie zvyšné stránky mimo akcie sú už znesiteľnejšie, ale stále to nie je nič, s čím by som bol spokojný. Objektívna kvalita filmu- 47%, film sa páči mne na 53%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"KDE JE TEN CHLAP ANGEL?" "ASI TO BUDE ŇÁKEJ TEPLOUŠ"! Za hodnocení dějové linky a hlubší myšlenky bych navrhoval dvojitou otočku s výskokem a lokýtek od mého oblíbence L.Avedona!! Já chtěl akci, skvělou choreografii bojových scén a občas se zasmát (hřeben v zadní kapse kalhot a agent CIA, který se vždy zaručeně pozná podle zrcadlovek z TOP GUNU). Toho se mi dostalo v plné míře a jsem spokojen! L.Avedon s K.Vitalim tvoří dokonalou bratrskou dvojici (a to nemluvim jen o fyz podobnosti). Záporák , který byl jistě předlohou pro Simona Phoenixe? Proč ne? Skvěle zapadl a při závěrečné scéně dva na jednoho mu i na chvilku fandim! Film má tempo a zmiňuji, že co se týká bojových scén, jsou pro mne v serii KARATE TIGER Pokrevní bratři číslo 1. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Niekoľko krát počas filmu si môžete nad hlavami hercov všimnúť mikrofón. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama