Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvola německého gamblera v utopeném autě a chybějící výhra zavedou Kuneše do hraničního casina. Tělo krupiérky vydá Labe jen o několik dní později. Kdo nepřál dvojici podvodníků jejich výhru? (Česká televize)

Recenze (24)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

česky znělka je lepší než english/čengliš. Celkem jsem si jí oblíbila, i Kuneše kerej skoro nic neřekne. Já moc bezmluvný nechápu :) trochu rozpačitý, ale aspoň si trochu zahřeju mozek. /"Nacamranej nebo mu zvadli brzy" XD Ta Kunešova děvka mě točí stejně jestli nevraždila ona? Co ten symbol listu s lidskou tváří? Divně to zahráli do outu, všechno je na špinavýho poldu ale co ta jeho? ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektoré epizódy naladili na to, že v pozadí bežných vrážd sa tu zároveň bude riesšiť čosi temnejšie, zasahujúce až do vysokých priečok polície. Zatiaľ však sa skôr riešia scénaristicky narýchlo spichnuté mordy, ktoré sú meneji zaujímavé. Zomrel gambler, zmizla krupiérka - ďalšia, na veľké odhalenia čakajúceho diváka previerka. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyhrát opravdu velký balík peněz v kasinu se každému hned tak nepoštěstí, no a pokud to provedete nečestným způsobem, může z toho být velký problém. Problém, který nemusíte přežít…Kuneš začal zase chlastat, ale když už se ze svého deliria probere, je schopen vyřešit další případ a ještě si u toho i vrzne. Lupínek poznává i strasti svého otcovství a zajímavým bodem tohoto dílu byla Malvína Pachlová …Nicméně se minula s Dolanským, se kterým řádila v posteli ve filmu Raluca (2014)… ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jdeme krmit srnky, pak budeme pozorovat brhlíky a večer si dáme karty." Tak se nám z Rapla stává rodinný taťka, ale jelikož se jedná o přerod velmi pozvolný, tak s tím nemám problém. Radost mi pak udělal Kuneš tím, že tentokrát lingvisticky zaskočil Lupínka, když začal говорить пo русски. Jinak mě to celkem bavilo, i když Salzmanovu akci na ubytovně jsem nepochopil a podvod v casinu by profík asi měl prokouknout. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Tento díl se mi líbil opět o trochu víc. Sice jsem odhalil hned na začátku, co a jak, ale nijak mi to nevadilo. K vyřešení případu tentokrát nepomohla náhoda, alespoň jsem si žádné nevšiml, ale kriminalistická práce a dedukce. Po hektických událostech z konce předchozích dvou dílů se Kunešův osobní příběh a možná i případ Hany W. sune pro mě trochu nepředpokládaným směrem, ale kdo ví, třeba je to jenom kamufláž a na konci bude velké překvápko. Představuju si to tak, že ještě příští díl bude takový standardní, ale poslední dva budou už výhradně zaměřeny na Hanu W. a všechno to kolem. Nechám se překvapit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Když se na začátku dílu na policejní stanici objeví Kuneš (Hynek Čermák) s kocovinou, Slepičková (Lucie Žáčková) mu přinese speciální nápoj vlastní receptury, který má Kuneše postavit na nohy. Kuneš po přičuchnutí k nápoji jej ale raději vyleje do květináče. Později v epizodě si lze všimnout, že květina, do níž Kuneš nápoj vylil, zcela seschla. (Šéfik)

Reklama

Reklama