Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš je opět v nesnázích. Dočasně si mimo službu přivydělává jako soukromé očko. Ale nebyl by to Kuneš, aby se banální sledovačka nevěrného manžela nezvrtla v sérii mrtvol. I Rohan má starosti. Asi největší s Željkem, u kterého existuje důvodné podezření, že se pokusí utéct z vězení. Kromě toho mu dělá vrásky budování nového vyšetřovacího týmu v Ústí. Stará parta Lupínek, Mácha, Slepičková jsou už na místě, ale ještě zbývá udělat místo právě pro Kuneše. (Česká televize)

(více)

Recenze (63)

Tucinka 

všechny recenze uživatele

upřímně jsem se hrozně těšila na nové díly... ale byla jsem z toho taková na rozpacích, jako role Kuneše super, ale co ty úlety ve smyslu ( mobily zásahovky, mobil v knize, sprej v šuplíku atd... )... takže si říkám, že raději o tom nebudu moc přemýšlet a budu doufat, že další díl už nebude obsahovat takové banální nedostatky, které mi narušovaly dobrý dojem ze seriálu. ()

Thorgerda 

všechny recenze uživatele

První série se svou okatou hrou na severské detektivní seriály byla ještě poměrně roztomilá, ale toto....Po pokusech o temnou atmosféru tu máme zpět obligátní "hláškování" a "figurkaření", z postav se stávají karikatury a vše opět bezpečně kráčí zcela opačným směrem než světová quality tv. Kromě zde již zmiňovaných nelogičností do očí bije schematismus postav i děje, klišé střídá klišé - příchod spoluvězně - mlátičky na celu jak z němé grotesky, scéna s výtahem asi odkazuje k (spaghetti) westrnu či drsné škole, každopádně vousatý a otřepaný trapas, a samozřejmě všudypřítomné "chlastání" jako dějový prvek, to už je opravdu čirá vata. Mám pocit, že se to celé sune někam do groteskna, dílem asi chtěně, viz rádobyvtipná scéna se sprejem, dílem nechtěně - rozuzlení Kunešova soukromého pátrání po nevěře jak z hříchů pro pátera Knoxe, nebo celá ta titulní "exekuce"...Každopádně původní atmosféra, či jakýkoli vztah k postavám a chuť sledovat jejich další vývoj je pryč... a já se přitom na nového Rapla tolik těšila :-/ ()

Reklama

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Fascinuje me, ze neco tak divacky nevstricneho je tak popularni. Ale proc ne, rozhodne Rapl patri mezi ty originalnejsi ceske kriminalky. Uvod druhe rady pekne atmosfericky, libi se mi naznacena hlavni dejova linie pokracujici z prvni serie s Zeljkem. Epizodni pripad ale teda slabsi, logika taky docela hapruje, sympaticke charaktery to drzi na ctyrce a jsem zvedavej, co se bude dit dal. Zatim OK i pres stupidni zaver ve vezeni. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto zmatený díl, zdánlivě navazující na předchozí sérii. V tomto díle se dozvíme, že Rohana a spol. přesunuli do Ústí, že si Kuneš přivydělává, jako soukromé očko a že má asi i finanční problémy. Nic z toho se ovšem divák nedozví srozumitelným způsobem, který by vše objasnil. Co je z jeho dcerou nevíme...Díl se tak zabývá bezvýznamným případem očka Kuneše, který je doplněn o občasné scény z života ostatních protagonistů seriálu. Dále vytýkám autorům změnu v povahách postav a nesmyslnost jejich jednání. Za mě je tento díl naprosto zbytečný. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kuneš opět válí hned od začátku. Scéna s filmem ve výtahu neměla chybu. "Varuju tě!" a ten následný záběr "Přebral." vskutku pobavil. Zápletka kolem nevěry sice nebyla nejlepší, ale věřím, že nad tím vším bude viset daleko zajímavější příběh, který nás bude bavit. Návrat starých postav potěšil. Normálně bych dal 4*, ale vzhledem k tomu, jak nízké hodnocení to tu zatím má, přihazuji pátou (dle mého si tato epizoda zaslouží 70-72%). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Když je Kuneš (Hynek Čermák) postaven mimo službu a přehrabuje se ve své minulosti, prohlíží si sbírku aktů a starý fotoaparát. Hynek Čermák má koníčka focení aktů. (sator)
  • Kuneš (Hynek Čermák) zahraje doma složitý kytarový riff. Vzhledem k tomu, že hra na kytaru provází Hynka Čermáka celý život, hrál ho opravdu on, a to na kytaru Jazzmaster Fender. Kytarové kombo je též značky Fender. (sator)
  • Kuneš (Hynek Čermák) má doma TV stereo rádio rekordér PHILIPS COMBI TC-10 z roku 1983. (sator)

Reklama

Reklama