Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na smetišti je nalezena mrtvola fotbalisty Šlapka. Hlavní podezřelý ale spáchá sebevraždu, a tak se vyšetřování stáčí jiným směrem. Patolog Knecht je podveden, podplukovníku Rohanovi zase někdo ukradl všechna kola od auta. Na policejní ubytovně stále bují plíseň a Kuneš se po hlavě vrhá do svého druhého zaměstnání. Željko z vězení dál řídí své ilegální aktivity. (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, kdybych byl policista, určitě bych vozil své děti na smetiště k ohledání mrtvoly, abych jim traumatizoval dětství mrtvolou, rakví a pohřebákem, pak bych je zavezl ubytovat do plesnivý ubytovny. To české policejní klišé už je skutečně otravné a najdeme ho v každé české krimi, prostě všichni žijí jen pro práci, jsou schopni nechat plavat manželku i děti, nasazovat vlastní život, být každý den v práci 25 hodin, používat pro práci vlastní auto, a pak na druhou stranu každý měsíc nadávat, jak málo jsou placeni, ale na chlast samozřejmě mají, protože pořádný policajt prostě chlastat musí. Pokud bych měl nějakému vězni znepříjemňovat život ve vězení a hlídat ho, ano přesně od takového člověka bych se nechal zajišťovat při posilování. Druhá série opravdu neuvěřitelná blbost. ()

pidla 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, kolik lidí tu vyjadřuje zklamání nad 2. řadou ve srovnání s řadou 1. Přitom je to stále stejně děravé se spoustou nelogičností, kdy Rapl vždy rozlouskne případ spíš díky náhodě či shodě okolností. Tenhle seriál je příkladem toho jak diváci nepotřebují či nechtějí přemýšlet a spokojí se jen s efektně nasnímanými obrázky. A pak také jak vznikají legendy, které nezávisle na realitě žijí vlastním životem. ()

Reklama

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se sakra koukáte vzpamatovat? To jste celý ty tři roky přemýšleli o tom, jak zmrvit jednu z nejpovedenějších kriminálek pod záštitou ČT? Vyměnit krásu tajemných Krušných hor za jeden z největších cikánovů v republice je fakt tah na vlastní branku. I ten Pyško mi tu vadí. A linka s postavou z Bukowskyho nedává sebemenší smysl. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že když pan režisér potkal Marii Poledňákovou tak se inspiroval poetikou jejích filmů a místo aby Rapla zdobilo to, na co dneska vzpomínám z Cirkusu Bukowského , tak nám míří do S tebou mne baví svět. Ještě jsem neviděl, aby v severské detektivce nebo noir žánru pro zdůraznění dramatičnosti hrála rozverná country, když detektivovi uteče z auta podezřelý. Pozitiva vidím v hereckém obsazení u party romáků - klasik Godla , ale i Julius Oračko, který hrál hlavní roli ve Skokanovi. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama