Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exploze zabije majitele kebabu a těžce zraní jeho neteř. Motivem může být touha zabránit lásce mezi muslimkou a Čechem. Nelze ani vyloučit pomstu ústeckého dopravního podniku. Do záhady pomůže vnést světlo teprve zkušenost z domácích zabíjaček. Željko si najde novou brigádu a také Kunešovi umožní vyřešení případu nový přivýdělek. (Česká televize)

(více)

Recenze (31)

lumir40 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl druhé serie co zvládnu. Když jsem opravdu ztěžka přešel severskou kinematografii (Oddělení Q), kde je hodný arab a zlý Dán (jako domácí), říkal jsem si, to snad ani ne. A ejhle! Po dost dobrém Raplu 1., přichází severský styl i k nám. Ani ne kvalita, ani ne nápad, ale jen ten hnus - já se snad ani nebojím říct, vlastně zrádcovský hnus. Výborně ČT, výborně. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY - BACHA! Tak když začal další díl ságy pana Raplíka, seděli jsme s manželkou pohodlně v křesle a tak nějak rozpačitě zkusili Kebabu věnovat svou pozornost. Hned na začátku jsme jednohlasně vzdychli: "Jejda, to bude Hádek." Zaznělo to, jen co se objevil na place. Dál to asi nemá cenu rozvádět. V Četnických humoreskách jsem přijal, že jakmile se pachatel objeví na plátně, ihned ho poznám. U Rapla mi to přijde nefér vůči divákům. Opravdu dobrá scéna přišla spolu s Honzíkem... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší díl této série. Díl plný nelogických kopanců, protiřečícímu si scénáři a faktu, že Pachl se z nás asi definitivně rozhodl udělat „čuráky…“. Dost věcí jsem byl až dosud ochotný přehlídnout (přehlížet), protože se to konečně začalo mírně zlepšovat, ale v tomto případě to bylo jasný krok zpátky a šlápnutí do hovna. Kuneš v Kebabu pobavil – to bylo ale asi tak jediné – pak už jen pohledná Sára Affašová… ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto dílu mám rozporuplné pocity. Policisté se konečně tváří, že vyšetřují. Ale zase jim musí pomoci téměř nečekaná událost. Ovšem lezou mi krkem telefonáty Željka a odposlech se slovníčkem. Slepici se musím omluvit, Pepíčka/Honzíka? je mi líto. Ale spíše to vypadá, jako by scénárista zapomněl... Postoj tvůrců k menšinám je veskrze pozitivní, zato my bychom se asi měli okatě stydět :) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci S02 to ušlo, ikdyž pachatel byl jasný hned. Velmi silný moment vybočující z linie průměrnosti byla scéna na hřbitově ( hodně zamrazilo) , zaujala Sára Affašová, která se po Ulici nějak rozehrává a k tomu balkánská rozverná telefonní konverzačka. PS: fascinuje mne, že když se v tomto díle mihnou Arabi, tak zdejší uživatelé chytá rapl a hned něco o sluníčkářích a vítačích, že to nejsou pachatelé. To už je na léčení být vybrnkaný z tohohle. ()

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Uprchlíci, kebab aneb jak dovézt skvělý serial do úplných sraček. První série 5 hvězd, druha odpad, tleskám. ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se zařekl, že na další díly té hrůzy nekouknu, ale nedalo mi to a byla to chyba ! Hádek v jedné scéně kulhá, aby vzápětí už nekulhal. Po těch 12 silných úderech do obličeje měl Hádek jen malou odřeninu pod okem ? To jako fakt ? Jak to, že ten zavražděný Mustafa neměl v plicích žádné ty kouřové zplodiny, když byl zavražděn až chvíli po výbuchu a po požáru ? Napřed tvrdili, že v plicích nic není, protože byl právě zavražděný již před výbuchem ? :)) Co to bylo za kebab restauraci, když byla v jakémsi opuštěném průmyslovém areálu ? Nejblíže snad bylo jen to srandovní mini depo MHD z Ústí ? Co na té arabské vývařovně bylo tak lukrativního, že o to Hájek stál tolik, když dokonce ...... Konečně v devátém dílu (!!) vysvětlili aspoň to, kam zmizelo mimino Slepičkové z první série. No, vysvětilli, no .... Aspoň že je ze Slepičkové a Máchy taková úderná protiterostická a protiextrémistická skupina. Mácha je navíc drsňák, protože řidiči autobusu bez zaváhání rozbije letící vrtulník na dálkové ovládání, což může policista přece běžně dělat. Vždyť ten řidič byl podezřelý z teho extrémismu, ne ? Těm se může podle ČT všechno. ()

Mallinali odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to bylo? Co dělal Kuneš na konci v Kebabu? A proč byl náhlý zvrat jasny od úvodních titulků? Za starých časů byl vrahem vždycky zahradník, dneska ten nejblondatejsi na place. ()

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Perfektní díl o tom jak vyšetřovatel Kuneš zcela nekompromisně rozbil lokální buňku dvou nacistických autobusáků a českou teroristickou skupinu o jednom člověku, která ničí kebabárny pomocí výbušniny. Ó má prostoto, tohle je jen předtucha budoucnosti co v ČT budou kuchtit za hovadiny. Pachtlovi dát zaslouženě do koulí a odvézt do Bohnic :) ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu nechci být vůči seriálu zlý, ale co to je sakra za agitátorský seriál? Už jsme tam měli zlé skinheady, fašisty a fotbalové ultras, pak jsme viděli převaděče vydělávající na uprchlících a nyní děláme rasisty ze dvou autobusáků a teroristu z Hádka, který se chce zmocnit kebabárny a nezastaví se před ničím, na druhou stranu jsou nám servírováni romové, uprchlíci a muslimové jako nejúžasnější lidé na světě. To už jsem viděl v Lynči. Opravdu už se bude v České televizi, který každý občan musí platit povinné měsíční výpalné, točit jen tohle? / K samotnému dílu, tak trochu mně vzal slova uživatel kumite, ale i tak si to neodpustím, nejprve patolog Knecht po pitvě konstatuje, že Mustafa musel být mrtvý ještě před výbuchem, protože v sobě neměl žádné zplodiny (tím byl Hádek jako pachatel úplně mimo hru, protože Mustafa před výbuchem chodil za oknem) a hle najednou se dozvíme, že výbuch přežil a zachraňoval holku a teprve pak ho Hádek picnul. Mám si tedy myslet, že po celou dobu zachraňování té dívky jako zadržel dech nebo že místní patolog je takový amatér? Tento scénář muselo vymyslet opravdu neskutečné vemeno. Důkazy k usvědčení zase komické, Hádek si sestrojuje bombu jak jinak než doma, aby pro policii zanechal co nejvíce důkazů, a ještě si doma nechá výtisky z tiskárny, aby bylo možné porovnat špatný tisk s podstrčeným plánkem na sestrojení bomby u Araba. Odpálení bomby při líbačce v autě, hustý, toho by si ta holka určitě nevšimla./ Co nám ještě předvede Mácha, v jedné epizodě se vozí na kole oběti trestného činu v hodnotě desítek tisíc korun, nyní jen tak nevinnému člověku zničí helikoptéru na dálkové ovládání jakoby nic. Opravdu mohou zaměstnanci policie jen tak ničit druhým lidem jejich věci, no možná v idiotském světě p. Pachla je to možné. / Nejtragičtější postavou se už definitivně stává Čermák, asi teď bude dopoledne svařovat, odpoledne vyšetřovat a večer vařit v kebabárně, pak si zajde dát šlofíka na tvrdou lavici a bude v pohodě. Jelikož má exekuce, určitě bude všude makat pěkně na černo, aby si vydělal na auto, pěkně Česká televize vychovává dlužníky, jak co nejefektivněji vyjebat se systémem. Ne omyl, ještě je zde jedna tragičtější postava, Žejlko, ten se už vždy objeví jen na konci každé epizody, aby se mohl od srdce zasmát a říci nám nějaké to balkánské přísloví. Na to, že je už seriál v poslední třetině mně přijde ten balkánský příběh úplně o ničem. ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré, horší díl, ale nevadí, zajímavé zapojení kebabu. Spoustu ? momentů, třeba to, jak Slepičková stojí s Jasmínou sama, povídají a poté a jí řekne: ''Můžeme si promluvit?" Scéna na hřbitově je hustá. Jinak, byl tam déle Željko, což oceňuji. Také byl docela vtipný, hlavně ta poslední scéna. 76% ()

Reklama

Reklama