Reklama

Reklama

Dark Matter - Season 3

(série)
Sci-Fi / Mysteriózní / Thriller
USA, 2017, 9 h 18 min (Minutáž: 42–43 min)

Předloha:

Joseph Mallozzi (komiks), Paul Mullie (komiks)

Kamera:

Craig Wright

Hrají:

Melissa O'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger Cross, Zoie Palmer, Melanie Liburd, Torri Higginson, Ellen Wong, Natalie Brown (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (3)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série úplně o ničem. Pořád se jen motá v kruhu. To v Kanadě neumí vymyslet nic lepšího než stokrát vyždímané děje z Hvězdné brány (viz cestování do minulosti nebo opakující se den). Mimozemšťani už taky nejsou originální, ale budiž. Co z toho ale, když čtvrtá série asi nikdy nebude. 3-* ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele

První dvě série byly opravdu o poznávání postav, jejich motivů a hlavně minulosti. Všechny události, všechny plot-lines vedly k této sérii, která začala vše dávat pomalu dohromady. Třetí série je opravdu jedinečná, dokázala seriál vyšvihnout úplně na jinou příčku, než první dvě série. Příběh najednou dostal opravdu grády a bylo vidět, že po dvou sériích buildování postav a příběhu jsou konečně připraveni se pustit do nějakých šílených věcí. Škoda, že SYFY seriál zrušilo, mělo to opravdu potenciál. V nynějších měsících se mluví o mini sérii, která by seriál zakončila, ale nic není jisté. Nezbývá nám nic, než jen doufat. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po výborných dvou sérií je tahle utahaná, některé věci se stále dokola opakují, posádka náhle nemusí ani nakupovat ani tankovat a jen sviští vesmírem, tajná super technologie je v rukou kohokoliv malér, jenom posádka je ta světově rozumná (a proč by měla být?) a konec je nekonec, protože autoři si chytali 4 sérii a měli utrum. Takže řada příběhů zůstala nedořešena (sestra, Sára, bitva čtyřky a jeho povstání, porážka padouchů ap.) protože produkce prošvihla smlouvy. Třetí série chtěla zkrátit o polovinu a sérii alespoň někam dokončit. Takhle je na konci jenom zklamání a únava. Zůstala jen výborná hudba slušná kamera a Zoie Palmer z malé postavy udělala velkou. ()

Galerie (197)

Reklama

Reklama