Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 1

(série)
USA, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 39–42 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Clary Frayová se v den svých osmnáctých narozenin dostane do kontaktu s lovci stínů, což obrátí celý její dosavadní život vzhůru nohama. Vypořádat se s tím jí pomáhají její noví přátelé z newyorského institutu a kamarád Simon, který se nenechá z ničeho vynechat. (loveless)

Recenze (6)

andalin odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roce 2016 jsem se na tohle snažila koukat poprvé a zvládla jsem jen pár epizod. Teď se k tomuto počinu, co nikdy neměl vzniknout, jako správný masochista vracím. Herecké výkony jsou až na pár slunných výjimek otřesné, ale laťka je nasazena tak nízko, že se o ní dá zakopnout. Hlavní hrdinka je šílená - toporná, nesympatická, uječená, všichni jí zbožňují a nějak se stane, že ihned dostává vše na povel, přestože se o "lovcích stínů", démonech atd. dozvěděla dneska ráno. Je to zkrátka americká slátanice pro skupinky teenagerů, kterým stačí jedna mozková buňka dohromady... Doma si to ale teď pouštíme z recese a bavíme se až nám slzy tečou. ()

Berserkr1111 odpad!

všechny recenze uživatele

Už si skoro nepamatuji, o čem to je. Moje selektivní paměť to velmi rychle vytěsňuje podobně jako trauma. Vzpomínám si jen matně na nesympatickou a hrozně hloupou hlavní hrdinku, která všechny krizový situace řeší tím, že zmateně histericky pobíhá, než ji někdo zachrání. Kdo tomu pro Boha dává 4 hvězdičky? ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série seriálu Lovci Stínů: Nástroje smrti byla velmi nevyvážená. Ale přálo jí štěstí. Zatímco u jiných seriálů většinou spatřujeme pomalý, někdy i strmý pád oblíbenosti a provedenosti jednotlivých dílů s jejich přibývajícím počtem, zde se asi od třetího dílu začíná velmi dařit. První tři díly bych přirovnal snad k těm nejhorším a nejnudnějším. Doslova jsem si přál, aby to skončilo. Vše se vleklo, bylo nám opakovaně vysvětlováno zřetelné a jasné. Postupem času se ale vše rozjíždělo, příjemným, někdy až příliš rychlým, ale zato dramatickým tempem, až jsem, dnes, zhlédnul poslední díl a věřte, chci se dívat dál za každou cenu. Dávám ale všemu čas, nechci mít vše zhlédnuto do konce měsíce. Počkám si až na Nový rok, snad to bude stačit. Top 5 postav je u mne: Clary, Jace, Izzy, Simon, Valentine. Ten se v posledních dílech projevuje jako krutý, ale velmi zdařile provedený záporák. Herec k němu skvěle pracuje. Clary by měla přestat být tolik naivní, trochu jí to škodí. A co provedl Jace, to pochopím snad až příští sérii. Sérii hodnotím, kvůli prvním nezdařeným dílům, 80 procenty a čtyřmi hvězdami. Doporučuji přetrpět první asi tři díly a poté už bude vše lepší. ()

Thailon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, pozeral som to s nastrocnou dcerou. Po 3 dieloch nam bolo obom jasne, o co ide. Pamatam si na ochotnickych hercov zo Zabokriek a so vsetkou uctou vravim, obsadit ich, bolo by to urcite lepsie. Toto bolo gycove, pateticke a vraj uplne mimo knih (ono ich vraj je viacej). Po 4 diely som mal chut milu Clary darovat upirom, tak hrozne cloveku ide ta neherecka na nervy. ()

loveless odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně tragická první série, kdy všechny díly svou kvalitou balancují na hranici odpadu a jedné hvězdy, a divák se s každým dílem rozmýšlí, jestli se koukat dál. Příšerné herecké výkony, hrozné efekty, na dialozích a zápletkách se scénáristé vyřádili. Přestože u každého dalšího dílu je vidět nepatrné zlepšení, nemůžu než dát první sérii odpad. Pokud přes všechny ty šílenosti vytrváte, druhá a třetí série, která ukončuje děj, jsou o dost lepší. ()

Galerie (350)

Reklama

Reklama