Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu

  • USA A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kristen, Kincaid a Joey se utkali s Freddym Kruegerem již v NOES 3. Tentokrát jsou zpět v normálním životě, ale Kristen znova začíná mít noční můry... V jedné z nich se prochází Freddyho domem, dojde až do kotelny a tam vtáhne do svého snu Kincaida i Joeyho. Po útoku psa se Kristen probouzí s ošklivou ránou na ruce... Během další noci se Freddy znovu "vrací k životu" a Kincaid a po něm i Joey se nedosní rána... To je však jen začátek a Freddy se už těší na další mladé maso, samozřejmě s Kristen v čele... V roli Kristen se představí Tuesday Knight, která také nazpívala titulku "Nightmare" (úvodní titulky). (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (254)

kingik 

všechny recenze uživatele

Je zde oproti předchozím méně zdařilým dílům patrné jisté zlepšení a režisér Renny Harlin má talent dát filmu dynamickou podobu, ale přesto, že Freddy vraždí nápaditěji než dřív, nedá se o filmu prohlásit, že byl moc napínavý nebo strašidelný. Freddy trousí hlášky, Robert Englund hraje s chutí, ale atraktivní hororová postava nemá ještě zdaleka natolik optimální příběh, se kterým by překonala víc než jen ucházející podívanou z konce osmdesátých let, i když v tomto dílu byla snaha navázat na kvalitu poměrně velká. 60% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Od tohoto dílu už Nightmare of Elm Street začíná klesat k průměru.První tři díly jsou nepřekonatelné,od The Dream master už to prostě není ono.Freddyho snové vraždy už postrádají tu správnou originalitu a zábavnost...Celková atmosféra už se už taky pomalu vytrácí.Pro mě po prvních třech dílech veliké zklamání.. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Freddyho som sa veľmi dlhú dobu stránil ako čert kríža. Včerajšia noc moje obavy vyvrátila a nezáujem opadol na bod mrazu. Že či spokojný? Absolútne! __ Prvá časť filmu kráča v nehorázne nemastnom, neslanom duchu. Naopak vaše chúťky dozaista rozparádi druhá polovica, a to predovšetkým - záchodová scéna, scéna s Jenny, scéna v kinosále - olympijský vrchol v experimental-horor výtvoroch. Moje slovo však v tomto prípade padá len na veľmi nizučký post, kedže kamarátstvo medzi mnou a hororom ešte ani zdiaľky neprešlo do stavu manželského (i keď..). Elm Street má svoje muchy, má svoje nedostatky, a však na druhej stran má tak efektne podanú atmosféru, ktorá s prehľadom prebíja absenciu onoho pravého, hororového strachu. (Vlastne, absenciu strachu netreba brať vždy ako zápor.) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když tě nezabije jídlo, tak obsluha! Já říkám výborně! Pro mě určitě nejlepší díl ze všech Nočních můr. I když ani tentokrát to nebude na plnej počet. Originalitu co se hlavního příběhu jako takovýho týče už tu nelze očekávat, ani atmosféra tu už není nějak extra hororová, ale tenhle díl si mě získal především svoji totální nadsázkou, černým humorem a skvělýma hláškama. Až tak do závěrečný části filmu jsem si říkal, že to za tu dokonalou absurditu a to jak se bavím tu plnou palbu ode mě dostane, ale ten slabší konec kdy se mi zdá, že filmu trochu dochází dech i nápady to trochu sráží. Prostě tohle pekelně vražedný tempo se holt nedá udržet po celou délku stopáže, ale to je tak asi moje jediná zásadnější výtka. Jinak maximální spokojenost.85% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Skvělá Noční můra tentokrát v podání Rennyho Harlina, je to typický snímek konce 80. let, rocková hudba a účesy alá Lybar, Freddy ve fantastické formě a akční vyvrcholení je dokonalou pozvánkou ke sledování tohoto skvělého snímku, takže popcorn opražit, pepsi colu se slánkou do ruky, nalakovat vlasy a vzhůru do hororového světa konce 80. let ()

Galerie (109)

Zajímavosti (22)

Reklama

Reklama