Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (1 002)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trojský kůň Marvelu 2. Opět zdánlivě se vymezující parodie na všechny ty úděsné a infantilní komiksové sračky, které na cílové diváky (retardy) s kadenci rotačního kulometu chrlí CD Komiks a Div. Když si odmyslím, že jsem za celou stopáž propadl nenucenému smíchu jen u parašutistického přistání vrcholícím usmaženým Pittem na drátech, zbyl mi jen stokrát prostřelený a rozsekaný hlavní hrdina (ke konci jsem se už upřímně modlil, ať konečně chcípne - definitivně), který u těch mnohačetných zranění řekne strašně kůůl ftipy, ale jinak se vůbec ničím neliší od zástupu tisíců kreslených "hrdinů" pro děti nebo panice, kteří mají všichni dva filmy ročně a pak jeden společný a ten se nazve třeba Avengays. Pro zjemnělé fanoušky všech těch úděsných soft vesmírů na jedno brdo to bude určitě další strašně nekorektní nářez. Pro člověka jako jsem já, který jestli něco ve filmových žánrech přímo nenávidí, jsou to indické muzikály a podobně atraktivní a smysluplné komiksové adaptace, nesledovatelné. A nesledovatelné z jediného důvodu, že Deadpool 1+2 a budoucí 3, 4, X-Force, Cable: Civil War, X-Force: Infinity War a Deadpool 5, jsou pokrytecky úplně stejný jako to, z čeho si dělají zdánlivě celý film prdel. 40 % ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Kéž by to bylo tak o půl hodiny kratší, za prvé by si tvůrci mohli utřídit, které blbosti tam fakt nepotřebují být, a za druhé by to bylo svěžejší a svižnější. Pořád nechápu tu zabíjecí fetiš. Několik vtipů mě upřímně pobavilo, ale jinak mi ta metavyprávěcí forma přijde pořád extrémně chtěná, nucená a tím pádem nefunkční. Nicméně je super, že už to nepůsobí tak strašně lacině jako jednička. (Ale zato pořád platí moje výtka, že na to, jak si film často dělá slovní vtípky z používání scenáristických klišé a podobně, tak je potom sám zcela vážně používá, a to je prostě divné.) Zazie Beetz je dost božská a Julian Dennison prezidentem. Docela jsem si užila soundtrack (tu původní hudbu, nikoliv použité populární písničky). ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Deadpool je film kterej bych absolutně střízlivá a bez návykových látek hodnotila podprůměrně, ale s THC a saké, co mi koluje v žilách místo krve, to zas úplnej průser nebyl a já si tak film celkem užila. Co se týče děje tak ten je nehorázně tupej - Deadpool, kterej měl vždy všechny krom své přítelkyně u prdele, tu dělá první poslední, aby získal srdce třináctiletýho, 150 kg vážícího bukanýra, co má mindrák, že je mocně šukanovanej slizkým starochem z děcáku a proto ho chce zabít. Chápu, že se buřtoflákovi nelíbí když mu dědula denně dává do prdele (nebo na prdel?) každopádně mi to bylo totálně ukradený. Mě ve škole šukanovali taky a nenechalo to na mně žáááádné následky, jak všichni dobře víte. Na tomhle mluvícím melounu to ale následky asi zanechá, jelikož Cable, co si to přisere z budoucnosti, odhulí, že buřtoflák bude jednou strašlivej zlosyn, vedle kterýho i Hitler se Stalinem budou vypadat jako hodní strejdové, a to právě díky tomu, že se Melounovi, poté co slizkýho dědulu sejme, zalíbí vraždění. Jediná možnost jak tomu zabránit je obrátit ho na stranu dobra a nenechat ho dědulu zabít. Zní Vám to jako strašná píčovina? Nedivím se Vám, je to strašná píčovina a ten teplorukej pašík mě neskutečně sral, navíc jsem plně souhlasila s Cablem - Lepší než ho obracet na stranu dobra by bylo ho prostě zabít. Osobně jsem ho chtěla zabít celej film, tak otravnej ten buřt je. Jenže Deadpool je holt po smrti přítelkyně emočně nestabilní a tak se buřtík musí zachránit stůj co stůj. Naštěstí je ve filmu několik scén, co mě fakt pobavily (výsadek X-Force je TOP) a tak jsem to přežila relativně ve zdraví. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak jsme se v prvním dílu vyřádili, předvedli, čeho všeho jsme schopný, odbyli si nutný origin a se dvojkou konečně přešli k filmovému řemeslu. S dokonalou akcí, nečekanou dávkou emocí, solidním příběhem a vedlejšíma postavama, který vyloženě volaj po tom, aby s nima vznikaly další a další filmy. Hlavně teda s Domino, protože hoooooly shiiiiit, Zazie Beetz je boží. Až nečekaně dobrý, lepší než Avengers, lepší než Solo, a nebýt Tichého místa, tak prozatimní film roku. 9/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Odpustím slabší první polovinu, protože u té druhé, jakmile přestane mít Wade sebevražedné sklony to pálí jeden gag za druhým. Mou nejoblíbenější částí asi zůstane nábor nových členů a následná první akce X-Force. Přál bych si aby jejich výsadek nikdy neskončil. U druhého dílu se projevila přítomnost Davida Leitcha, takže akce je opravdu špičková. Budu se těšit na Trojku. Tahle série je fakt jízda. 85% ()

Galerie (124)

Zajímavosti (110)

  • Na telefonní budce je napsáno: „Nathan Summers Coming Soon!“ Nathan Summers je skutečné jméno Cablea (Josh Brolin). (griph)
  • První teaser plakát vydaný v listopadu 2017, na kterém Deadpool (Ryan Reynolds) a zbytek party sdílí večeři na Den díkůvzdání, je parodií na obraz Normana Rockwella „Freedom From Want“, který byl v popkultuře několikrát satirizován, včetně obálky komiksu „Fantastická čtyřka: Vol. 1 (564)“. (griph)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama