Reklama

Reklama

Robin Hood

  • USA Robin Hood (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin (Taron Egerton), válkou zocelený bojovník, se vrací z křižáckých výprav, aby společně s svým maurským přítelem Malým Johnem (Jamie Foxx) povstal proti zkorumpované anglické vládě v moderní vzrušující akční podívané plné zběsilých bojů, epické válečné choreografie i nadčasové romantiky. (Vertical Entertainment)

Recenze (392)

Danny723 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s Robin Hoodem nic společného. Scény boje na blízkém východě vypadají jak novodobé záběry z Afghánistánu, scény z Notinghamu vypadají jako demonstrace se zásahem policejních těžkooděnců a kuše mají kadenci jako M16. Tak si říkám, proč to zasadili do středověku a světa Robin Hooda? Protože je to podřadný příběh, který by neuspěl pokud by za sebou neměl známou značku. A neuspěl ani tak... ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Zde upřímně nevím jak začít. Nejlepší bude film rozdělit na třetiny. V první fázi jsem se dobře bavil, neboť jsem viděl i předchozí verze a mírné vybočení z příběhu mi ani tak nevadilo. Naopak bych vyzdvihl boj křižáků ve městě, kde dostali pořádně na frak zmodernizovanou rotační kuší. Ovšem druhá třetina mě uvedla do nudné nostalgie ve které jsem sledoval jak hezounek s lakem na vlasech a v úplém tričku z nákupního centra okrádá s lehkostí těžkooděnce, kteří by mohli dělat reklamu na kevlar. Závěrečná část byla již utrpení a tu honičku na koních raději nebudu ani komentovat. Když pominu svého oblíbeného Robina s Rusellem a přimhouřím oko za ten závěr, 40% tomuto filmu nelze popřít. ()

Lewisssek 

všechny recenze uživatele

Otto Bathurst - další wannabe Guy RItchie, o kterém už snad neuslyšíme. O Foxxe a Mendelsohna strach nemám, ale nevezme sebou do zapomnění i Egertona. ()

dragonian odpad!

všechny recenze uživatele

Historicke nepresnosti..tuck ma dlhe vlasy a ku koncu nosi okuliare vynajdene az o 100 rokov neskor..nehovoriac o prekruteni Big Johna ako postavy hromotlka na Cernocha.....digitalny odpad v produkcii DiCapria .. je mi uplne na blyti velebnosti ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Zlatej Kevin. Tohle je tak brutálně blboučký. A Egerton bohužel hoří jako papír - teda ne úplně svojí vinou. Ale měl by si dávat bacha. Aby mu tyhle ptákoviny nezlámaly vaz. Jo a taky by mě zajimalo, kde vzali tu Hewson? To je jako co? Poslední výkřik genderovýho šílenství? ()

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Tento film mě fakticky bolel, a to občas dám prostor i méně chytrým snímkům. Tarona mám jako herce ráda a jako jediný mi přišel celkem ucházející, zbytek hereckého amsáblu - hrůza. Jamie Foxx je divná, naspeedovaná verze Morgana Freemana, herečka co hrála Marianu nezáživná a pořád s bezva make-upem, přitom mi na začátku filmu tvrdili, že toto je pravdivý příběh a ne žádná pohádka. No dobrá, řekne si jeden, zase jinak vyprávěný příběh, jenže ouha. Jakmile začne Taron střílet tu hromadu šípů a přitom ani pořádně nemíří, tak toto nevydávat za pohádku, se asi scénaristé a tvůrci trošičku pomátli na rozumu. Jinak scénář je strašná ukázka debility, co je schopen člověk vyplodit za nesmysly a vydávat to za film, bohužel i s režisérem, který neumí film odvyprávět zajímavě, ale rutinně. Tvůrci se strašně moc snažili kopírovat styl nového Krále Artuše, ale nikdo z nich není Guy Richie a proto se jim to vůbec nedaří, všechny ty cool zpomalovačky pak působí pitomně, podle mě toto se k Robinovi nehodí. Jdu si tak raději pustit Costnera a bych si zpravila tu hořkou pachuť po tomto snímku. Krom Tarona má u mě plus slušný soundtrack od Josepha Trapanese, který aspoň snímku dodává správné grády. To je ale strašně málo. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nudné.  Proto nejdu s hodnocením níž,  ale jinak to byla naprostá slátanina. Začátek ve stylu černý jestřáb sestřelen. Poté Robin působí naprosto duveryhodně když mu vše ukradli a přesto má peněz na rozdávání a je přítelem šerifa. ()

strachon 

všechny recenze uživatele

Nejhorší. Hood. Ever. Aspoň to mohli pojmenovat "Robin Hood: akční hrdina", nebo tak nějak připitoměle, aby to bylo jasné už na první pohled a snadno odlišitelné od vážně míněných počinů. Chápu, že na CGI se někdo dost vyřádil, na úkor příběhu bohužel. ()

jokino odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, čo týmto chceli autori povedať, či dosiahnuť (?), no každopádne to v mojej pamäti skončí niekde na smetisku zabudnutia.. Dnes sa síce točí naozaj všeličo, ale toto je skutočne zrejme len vyššie rozpočtový - BRAK. Akurát, že má malé hviezdne obsadenie.. 1 zo scén, ktorá ma fakt pobavila a dostala do "kolien", bola s digitálnym ohňom v záverečnom battle (ak sa to dá vôbec tak nazvať..?). Kde "ťažko-odenci" so svojimi šťítmi len tak "otvorili" väčší plameň digitálneho ohňa, ako dvere do nejakej izby, aby mohol prejsť ich "šéf", to už bolo fakt čo povedať.. No čo už, zabitý čas v kine.. ()

matufran 

všechny recenze uživatele

Robin v novém hávu? Ano prosím! Že zasazení příběhu neodpovídá době? To vůbec nevadí, inovativní přístup ke 100x ohrané látce je rozhodně velké plus. Co se týče kostýmů tak ty doplňují ráz celého filmu a opět žádným způsobem neruší ba naopak. Herecký ansábl je poměrně slušný, i když film láká hlavně na Tartona Egertona či Jamieho Foxxe, ničím zajímavým mě neosilnili. Za to hlavní záporák v podání australana Bena Mendelsohna byl jiné kafe a zaujal mě od prvního okamžiku. I když musím uznat, že šišlání mě překvapilo. Co se týče postav jako takových jsou poměrně ploché a nezajímavé a v průběhu děje je vám úplně fuk co se s nimi stane. Což navazuje na příběh, který obsahuje spoustu zajímavých a nečekaných prvků, ale jeho potenciál není využit na plno. Rozhodně bych přidal více akčních scén, jelikož jsem od tohoto typu filmu očekával šílenou jízdu, která se nedrží při zemi, ale divák se pobaví (největší odvaz je snad vidět v traileru). Humorem snímek taky dvakrát nesrší, pár vtípků se tu vyskytne, ale tak nějak odezní do prázdna. A málem bych zapomněl na Marianu, kterou ztvárnila irka Eve Hewson, ty černé linky jí rozhodně sluší, hlavně když lítá se žlutým kabátkem a červenou šálou po středověkém Nottinghamu. Co rozhodně vítám je otevřený konec nastavený na přímé pokračování. Pokud to srovnám s Králem Artušem je Robin Hood hodně podprůměrným snímkem. Škoda potenciál to mělo. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Tak jsme si zašli s partou na nového Robina Hooda, alias Orla Edieho a jelikož jsme nechtěli být ovlivněni, schválně jsme nekoukali na recenze. No asi to byla chyba a z kina jsme odcházeli nasratí jak svińa...Co to vlastně mělo být?!. Dnešní tvůrci někdy z kvalitní a ověřené klasiky, udělají fantasmagorický paskvil, ještě navíc s kokotem v hlavní roli a banda šulinů naivně věří, že se divák zas tak moc nenasere... Možná pro mladší publikum, milovníky "PC stříleček", bude film zajímavý, ale pro nás "staré matadory" se to celkově nepovedlo a u piva jsme to také náležitě "ocenili".. Jedna hvězda za pár solidních scének a dál nic.. Škoda vydaných peněz ! ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF..?? Úplne inak, čo by bolo fajn možno, ale toto je úplne všetko zle.. Napríklad kľúčová postava - veľký John je černoch a aby to nestačilo tak stvárňuje Araba. Tvorcovia nie len, že ignorujú predlohu, ale ignorujú zdravý rozum. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Tento neuveriteľný Big Bang, ktorý by som nazval Robin Matrix, čo s predchádzajúcimi a pôvodnými historickými dielami nemá nič spoločné okrem mien. Navyše už tam chýbal iba Juraj Janošík . Toľko režijnej a neautenticky dramaturgickej chudoby je priam nepochopiteľné, za trápnych výkonov hereckých postáv. Ani parodicky sa to nedá prijať a tobôž nie ani dopozerať. ()

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

Moderně a dobře natočený robin hood Každopádně i na začátku filmu je napsáno aby jste zapomněli na veškeré příběhy o Robinu Hoodovi Takže to pojetí filmu a modernost a příběh nemůžete s níčím porovnávat (za me ,hezka pohadka pro dospele) ()

katka74 

všechny recenze uživatele

Není to dobré. Herecké obsazení je ucházející, stylizace do moderní doby z počátku zvláštní, ale nakonec až tak nevadila. Ale.... Nemá to atmosféru, nemá to logiku, místy je to přímo blbé. Tvůrce asi dohnaly složenky nebo co, nevím proč se toho jinak zúčastnili. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Rozpačité hodnotenia, no treba uznať, že svoj cieľ to splnilo - človek sa pri tom nenudil. Samozrejme, je to príbeh Robina Hooda v úplne inom podaní, než ho poznáme z predošlých filmov. ()

wallax 

všechny recenze uživatele

Neviem či je dobré či zlé za každú cenu tlačiť donekonečna remake starých a originálnych filmov. Spracovaním sa mi tento film páčil no viac by sa jeho vizuál hodil do filmu ako je Assassin Creed. Bol to mix Matrixu, Indiana Jonesa a už spomínanej hry. Ja síce rozumiem, že príbehy sa dajú vyrozprávať vždy inak a napriklad zaujímavejšie či efektnejšie...no zároveň pociťujem, že nový design uberá niečo z vážnosti (?) či mystérie príbehu. Dynamika tam bola, efektnosť tiež...len nejak tam chýbala hĺbka a určitá forma citu pre samotný dej. ()

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama