Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně bylo objeveno Honyšovo tělo. A to dokonce s další mrtvolou, která je ovšem daleko staršího data. Stopa vede do historie zaniklé vesnice. Pavel Rogl se ocitá v nebezpečí života, ze kterého mu pomůže nečekaný příchozí. Zatkne konečně policie unikajícího vraha? Anebo se počet jeho obětí ještě rozšíří? (Česká televize)

Recenze (19)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomáš Bařina odvádí jako režisér skvělou práci, atmosféru buduje senzačně, Vzteklina mě i přes svou nesmyslnost dokáže napnout. Herci se snaží, peněz se do toho nalila hromada a vidět to je, kamera je kvalitní... jen ten scénář. Stehlík by už nikdy neměl nic napsat, protože ty postavy jsou fakt úplně blbý a ten děj fakt drží jen tak tak. Dnešní epizoda byla celkem fajn, až na tu trapnou sledovačku se zapnutými světly a nasnímanou asi 20 kamerami. ()

quido.morava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozná škoda, že nelogičností a iracionální jednání postav se množí, jinak by se seriál mohl zařadit aspoň do lepšího průměru. Takhle je to bída, a když k tomu připočtu "flákání" herců (Kryštof Hádek umí hrát daleko lépe, když chce; abych nekřivdil všem, tak např. Eva Nosálková i Igor Bareš hrají dobře, ale to je tak všechno) a unylou režii, pak nemůže dát více než dvě... ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty nejnapínavější díly, ve smyslu hororovém, již zřejmě byly. Nyní se blíží finále a je to více v detektivnější rovině, kdy padá podezření z jednoho na druhého a motiv se pomalu poodhaluje. Docela mne zamrzelo pár nelogických kiksů, kdy si postavy některé důležité události a objevy nechávaly dlouho pro sebe, přestože věděly, že jsou dost podstatné. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomaličku polehoučku se začíná rozplétat záhada záhadných smrtí a taky se zjišťuje, že vzteklina bude víc rozšířená než je zdrávo. Vše směřuje k tomu, že se někdo z potomků původních obyvatel (těch ještě před odsunem ze Sudet) šeredně mstí místním obyvatelům, jejichž předci možná byli do nějakých rozporů s Němci zapleteni. Sám jsem zvědav, jaké tajemství z toho nakonec bude. Tohle byl každopádně díl, který trochu lekal, ale hlavně připravoval půdu na veškerá odhalení v posledním díle. Už se těším. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím slabém díle se pátá epizoda vyšvihla zase zpátky na svou rozjetou úroveň. Atmosféra výborná, příběh čím dál zamotanější a já čím dál natěšenější na závěr. Znovu mě ale zase trochu zklamala amatérskost policistů v závěru epizody a některé linky mi přijdou zbytečně protahované. Zatím čtyři, možná ještě ale hodnocení zvýším. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama