Reklama

Reklama

13. okrsek

(seriál)
Trailer
USA, 2017, 8 h 25 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Matt Nix, David Slack

Hrají:

Justin Kirk, Natalie Martinez, Caitlin Stasey, Ernie Hudson, Taylor Handley, Tamberla Perry, Eric Winter, Kevin Chapman, Nestor Serrano, Nickola Shreli (více)
(další profese)

Epizody(12)

Svérázný miliardář Gideon Reeves je inovátorem ve světě technologií. Jednoho dne je při přepadení obchodu zastřelen jeho asistent. Gideon se rozhodne nabídnout své technologie 13. okrsku, aby případ vyšetřil. Má však jednu podmínku. Musí se stát jejich vedoucím... (TV Prima)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

13. okrsek (2017) 

Seriál na pohodu. I když se tu řeší vesměs závažná kriminalita, tak to působí díky výstřednímu miliardáři připomínajícho Tonyho Starka příjemně odlehčeně. Pokud by se v tom člověk šťoural, tak tady sice najde hromadu kiksů, ale vzhledem k tomu, že téměř každý díl řeší několik linek, není čas si jich díky slušnému tempu všímat. A nakonec mi to sedlo i herecky. Kirk sice leze místy na nervy, ale tak to má u jeho postavy být a na Natalii Martinez je radost pohledět. Nejen kvůli otevřenému konci je škoda, že druhá řada nebude. Tihle policajti by si jí zasloužili. 80% ()

Reklama

Reklama