Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Recenze (362)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Šablona Poledňákové nestačí. Chce to vtipnost, lehkost a přirozenost. A tu jsem u Špuntů nenašel vůbec. Dvakrát jsem se pousmál, jinak jenom kroutil hlavou nad bezradností a rozpadlostí scénáře. Dialogy na vodě byly psány snad za pochodu, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ale z čeho jsem vážně nemoh, byly ty ženský feministky. Co se v RODINNÉM FILMU vožerou, následně spadnou do rybníka a málem začnou být i nevěrné. Takové situace jsou přece odporné. Smát se jim mi vážně připadá čisté buranství. Asi se už nedokážu správně odvázat, ale tohle se tolerovat nedá. Jedna hvězda, za nic. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jak by asi tenhle filmový příběh na vodě dopadl, kdyby ho do rukou vzala třeba taková Marie Poledňáková. To mě napadlo hned při úvodních scénách. Ovšem, pak se vkradla další myšlenka, že by se jistě našel nějaký nenechavec, který by národu sdělil, že paní Poledňáková vykradla samu sebe. Přestože se Špunti drží osvědčené klasiky a nepřináší nic nového a převratného, tak jsem byla spokojená. Voda je výborné spestření a může přinést plno dobrodružství. Herecké obsazení bylo povedené. Viděno v kině na Andělu. Žrouty popcornu a načos střílet hned před sálem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že by tohle mohl být zábavný český film, taková ta komedie, která sice není nic světového, ale dovede vás místy rozesmát. Jenže tohle se nestalo. Spousta zajímavých herců, z kterých se nepodařilo dostat v podstatě skoro nic. Tohle je skoro trestuhodné plýtvání lidským potenciálem. A vlastně i lidským časem. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nenáročná pohoda. 1) Troufnout si na remake komedie století vyžaduje odvahu a sníženou soudnost. Dílo 59letého Jiřího Chlumského (režie) ani 49letého Marcela Bystroně (scénář) není zrovna přehledem kvality či úspěchů. Ale musím připustit, že snímek je lepší, než jsem čekal. 2) 45letý Pavel Liška (bratranec Ondra z Kanady) je v civilní roli příjemný a zřejmě na sobě zapracoval i pokud jde o tělesnou schránku. 3) U hlášky Zopakuj, co jsem řekla! jsme se doma hluboce zasmáli. 4) Dnešní filmové titulky obsahují vskutku všechny myslitelné služby. Zaznamenal jsem zde nejenom catering, ale i WC servis. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od Špuntů žádný zázrak, ale s tímto obsazením alespoň fajn oddychovku. Bohužel po skončení toho ve mně moc nezbylo, Špunti na tom s humorem jsou dost průměrně a tak na celý tento film rychle zapomenu. Což je škoda, potenciál to určitě mělo. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Film, který nenadchne, ale ani neuráží. Sice se postavy chovají někdy poněkud podivně (vodák by je asi nakopal), ale člověk se při sledování filmu skoro nestydí. Jako jednohubka na večer dobrý. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Vyhýbám se filmům označených rodinný jako čert kříži. Nevím proč, ale nemusím moc filmy kde se to hemží dětmi a zvířátky. ( S tebou mě baví svět je výjimka, potvrzující pravidlo), Špunti se objevily v telce a ovladač byl příliš daleko. Musím se přiznat, že jsem se chvílemi i bavila. Postava Pavla Lišky byla tak trochu divná, ale jinak to ušlo. Nejvíc mě bavil asi Hynek Čermák. Postavy žen už mám v mlze (to docela brzy). Jednou to stačilo, ale určitě mi to neuškodilo. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Teória tigra pre deti. Chýba tu aspoň jedna dominantná postava, o ktorej by ten film bol. Výkony hercov sú mdlé, niektoré postavy (Nely Řehořová) sú tu priam zbytočné. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Aneb jak tři nesympatičtí tatínci neposlechli svoje nesympatické manželky/přítelkyně a vyrazili se svými nesympatickými drzými parch... dětmi za dobrodružstvím. Tragédie. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Hodlala jsem malou neteřinku vyvést poprvé v jejím životě do kina - a vylučovací metodou padl los právě na tento snímek. Malá se smála, vypadalo to, že občas i něco chápe, takže dobrý. Jo a mně se to celkem taky líbilo, bylo to milé a ani to naštěstí nebylo úplně stupidní (čehož jsem se obávala od chvíle, kdy jsem zjistila, že za scénářem stojí neblaze proslulý Marcel Bystroň). 3 a půl hvězdy. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

"Jééé, je tam nová komedoška, nekoukneme na ni ?" špitla přítulka." Ehm...no...můžeme " opáčil velice rozpačitě cinefil Doník. Proč jsem se jen nechal donutit a nekoukl se třeba po stotřicátépáté na Potkali se u Kolína, kde je zábava zaručena ? Nevím. Asi sem nemyslel hlavou. A co se týče filmu, mnozí tu chválí kást. To jste všichni na cracku ? Liška naprosto bez života, bez jiskry, bez špetky zájmu o svou roli. Bolek Polívková naprosto katastrofální. Táňa Dyk je už invetářem, takže neurazí, nenadchne. No a Langoš suchar je, takže hrál vlastně sám sebe. Jedinej petarďák je Hynek Čermák, u něho je pořád vidět, že ho to nesere a baví. Jinak je film naprostá ztráta času a primárně měl být určen na některou komerční stanici na zpestření nedělního odpoledne lidem, kteří mají IQ bublajícího bahna a hlasitě smějou se tomu, když někdo šlápne do kaluže. 25% P.s.: herecká základna v ČéeR začíná jít nenávratně do prdele... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tak jsme poprvé vyrazili do vesnického kina v Domoušicích, za vstupné 60 Kč! Sál sice nebyl moc útulný, v první řadě jsem měl zvrácený krk, ale film jsme si užili. Protože jsme šli s dětmi, mohu mluvit i za ně, neboť jsme se bavili jak my dospělí, tak právě špunti. Myslím, že tvůrcům filmu se podařilo skloubit moderní humor a vtip pro více generací. Je pravda, že situace byly povědomé každému, kdo sleduje film, ale zábava se zde odehrává v rovině konverzační. Obsazení bylo výborné, od známých zavedených herců po děti a mládež. Škoda jen, že autoři neprojevili více invence právě na vodě a přes krátkou stopáž byl děj natahovaný několika zbytečnostmi, ale délka filmu byla vlastně i pro děti ideální. Navíc i naivně okatý product placement s dějem naštěstí ubýval. Pro mě milé překvapení a prima zábava. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

že bych u Špuntů na vodě umíral smíchy se úplně říct nedá.Vyloženě dobré fóry jsou tu asi tak dva,ale jako letní oddechovka s příjemným obsazením proč ne.Není tu nic co by mě urazilo,nebo mi přišlo trapné a někde zmiňovaný product placement sem vůbec nezaznamenal,takže i tady vše v pohodě...60% ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Slabé 2*. Podľa mňa by mali naši susedia už trošku začať točiť menej filmov a ísť na kvalitu. Nemusia z filmovať kadejaký tuctový scenár. Toho humoru tam nebolo na celovečerný film a dej bol taký, že sa na neho rýchlo zabudne. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Relativně i jedna z těch lepších komedií za poslední dobu. Nebylo to zbytečně dlouhý, humor klasika, ani černej, ani trapnej. Sice to nemělo žádnou větší zápletku, jak to většinou bejvá, ale v klídečku se to odjelo. Jako film pro celou rodinu na jedno zkouknutí ideál. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Po filme nedodrzeny Slib je toto druhy najlepsi film reziasera Chlumskeho - ak nepocitam srackoidne Stuj, nebo se netrefim. mam rad filmy o vodakoch, splavovani riek, to je moja slka kavy. Do toho este slusne dialogy, voda, kopa vody ........oddych a pohoda a a klud, tak to mam rad : 68 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tihle fotři dokážou vykouzlit úsměv na líci do tvaru půlměsíce a né, že né! Celkem supr překvapení a solidní komediální českej počin! To trio borců si skvěle sedlo, parádně se doplňovalo a vlastně ten biják vytáhlo k tý kvalitě. Těch 80 minut uteče jak Sázavská voda pod všema špuntama a s titulema zjistíte, že jste vlastně opravdu neviděli špatnej film! 70% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem v koutku duše doufal,že to bude podobně zábavný jako Snowboarďáci,ale to sem šlápnul dost vedle.Ty dospělý role jsou hodně průměrný,ale ty dětský,to je hrůza..Pištící děti,minimum humoru,nováckej look, a protože je to(naštěstí)krátký,tal ani nevěříte těm parchantům tu přeměnu ve vztahu k tatíkům.Slabota.20%. ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama