Reklama

Reklama

Dobré mravy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2017), 17 h 27 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Michelle Dockery, Juan Diego Botto, Terry Kinney, Lusia Strus, Todd Williams, Gideon Emery, Bobby Batson, María Botto, Daniel Faraldo, Michael Harding (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Letty Rainesová je zlodějka a podvodnice, jejíž život je vždy pouze jeden nesprávný krok či jedno špatné rozhodnutí od katastrofy. A přesně tak to má ráda. Po propuštění z vězení se snaží nějak vyjít, a když zaslechne, jak někdo najímá zabijáka na vraždu manželky, rozhodne se plán překazit. Rozpoutá tím divoké dobrodružství s okouzlujícím vrahem, když se společně zapletou do nebezpečného vztahu plného vášně. (Filmbox)

(více)

Recenze uživatele anaad k tomuto seriálu (1)

Dobré mravy (2016) 

Opravdu skvělý seriál někde na pomezí krimi a psychologického dramatu.Na jedné straně tu máme zlodějku, která si chtěla alespoň trochu dát do pořádku svůj zpackaný život, na druhé straně nájemného vraha, který ji přinutí ke spolupráci. Máme tu pár, který si nemůže věřit, který má problematickou minulost i přítomnost, přesto dokáže nakonec nějak společně fungovat. A i když můžeme sledovat řadu napínavých momentů, tak neméně velký důraz je kladen na vykreslení nejednoznačných hrdinů. Pokud máte rádi psychologické kriminálky, tak tento seriál rozhodně za pozornost stojí. 4,5* ()

Reklama

Reklama