Reklama

Reklama

Dobré mravy

(seriál)
Trailer 3
USA, (2016–2017), 17 h 27 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Michelle Dockery, Juan Diego Botto, Terry Kinney, Lusia Strus, Todd Williams, Gideon Emery, Bobby Batson, María Botto, Daniel Faraldo, Michael Harding (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Letty Rainesová je zlodějka a podvodnice, jejíž život je vždy pouze jeden nesprávný krok či jedno špatné rozhodnutí od katastrofy. A přesně tak to má ráda. Po propuštění z vězení se snaží nějak vyjít, a když zaslechne, jak někdo najímá zabijáka na vraždu manželky, rozhodne se plán překazit. Rozpoutá tím divoké dobrodružství s okouzlujícím vrahem, když se společně zapletou do nebezpečného vztahu plného vášně. (Filmbox)

(více)

Recenze uživatele Mimomisu k tomuto seriálu (1)

Dobré mravy (2016) 

Po recenzi na prvni serii na Tvzone jsem tomu dal sanci ne jen proto, ze me prekvapilo, ze jsem to na poprve minul, ale protoze me zaujala jedna vec. Ve zminene recenzi je dost vychvalovano velka rozmanitost kazdeho dilu a skakani mezi zanry. Moc jsem si to neumel predstavit, ale nejen, ze to tak opravdu je - co dil, to samostatny kus celku, ktery posunuje pribeh dal, odhaluje charaktery a pokkazde trochu jinym pojetim, ale hlavne to funguje. Na cistych pet hvezd to pro me neni, ale nuda opravdu nenastava a po druhe serii klidne pridam ()

Reklama

Reklama