Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Pár vtípkov zaujme,mladá Rachel McAdams je síce pekná,ale tady nám veľmi svoje herecké dovednosti neukázala.Bavil som sa,ale je to hovadina.Scenárista sa musel asi palicou buchnúť do hlavy a režisér mu na to bezhľavo skočil.Rob Schneider je herec stvorený len pre komédie,keby som ho videl v iných filmoch,asi by ma porazilo.On je totižto až trapný,rovnako ako celý film v určitých pasážiach./60%/ ()

Zdeňka odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli má někdo potřebu vidět pořádnou trapnůstku, tak si pusťte daty tu sexy žabičku v růživém tričenku a v malilinkatých kalhotkách. Je vtipná, je pravdivá, ze života, vždyť každá druhá holka se chová právě takhle a pokud ne tak by se takhle chovat určitě chtěla. Hlavní hrdinka je pro mě modlou a já chci být jako ona. Tak pá a běžím nakupovat do jednoho z těch skvělých nově otevřených obchoďáčků. ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že někdy se těm Američanům může povést velmi dobrá komedie a to i bez miliónů sprostých slov, oplzlých narážek a hospodských kydů. Taky by mě zajímalo, kde jenom berou všechny ty modelky, které jsou v běžném životě jen těžko k potkání, takových bych si všiml... Adam Sandler jako totální vyhulenec byl naprosto geniální. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy to celkem ušlo. Ba co víc. Několikrát jsem se i zasmál. Přiznávám se. Během sledování se mi spousta scének vybavovala. Tušil jsem, že jsem s tímto snímkem měl čest již dříve. Taková klasická Schneiderova one man show. Nutno dodat, že já osobně Schneidera můžu. Vyloženě blbých pasáží bylo jen pár. Nuda za mnou během sledování zavítala jen sporadicky. V podstatě drtivá většina humoru je založena na tom, že se Robík chová a jedná jako slečna v nejpubertálnějším stádiu, jaké si vůbec troufnete představit. Působí tedy jako ten nejpřihřátější bukva bukvatýr pod sluncem a záměrně je vystavován situacím, kde dochází ke střetu s těmi nejheterosexuálnějšími jedinci, což už samo o sobě zaručeně vtipné je. Nebudu to protahovat. Slabé 3 kousky ze sebe vypotit zkrátka musím. Čekal jsem větší průšvih. Mnohem větší... Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatele fimler. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Za svých starých, intelektuálních časů jsem Roba Schneidera považoval za hovado. A vlastně teda zrovna na tom se nic nezměnilo. Jenom mě začal ten jeho humor bavit. Je to jednoduchý, občas fekální (ale zdaleka ne tolik jako některý předchozí kousky), a dost často jsem se smál nahlas. Třeba když člověk vidí, jak s ženským tělem naložil jeho nový majitel. Nebo když hraje Sandler na bonga. Nebo "ukaž mi péro". Má to samozřejmě i slabší momenty, ale není jich moc. Bavil jsem se. A to je asi tak všechno, co od komedie čekám. Pořád je to mnohem lepší, než většina současný produkce, kde se z toho v půlce stane buď romantika, nebo nějaký drama, na který není nikdo zvědavej. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)
  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama