Reklama

Reklama

American Horror Story - Double Feature

(série)
Trailer
USA, 2021, 8 h 27 min (Minutáž: 40–55 min)

Kamera:

Andrew Mitchell

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Adina Porter, Finn Wittrock, Billie Lourd, Leslie Grossman, Angelica Ross, Macaulay Culkin, Ryan Kiera Armstrong (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desiata séria hororovej antológie rozdelená na dve časti. V prvej časti sa mladá rodina počas zimy nasťahuje do nového mesta, ktoré skrýva desivé tajomstvo, do ktorého sa rodina čoskoro zapletie. V druhej časti prichádza americký prezident Dwight Eisenhower (Neal McDonough) na miesto, kam stroskotal neidentifikovateľný lietajúci objekt. Tu sa stretáva s Ameliou Earhart (Lily Rabe), ktorá bola takmer 20 rokov nezvestná, a tvrdí, že na nej niečo vykonávalo testy. Začína sa odkrývanie experimentov, ktoré americká vláda skrývala pred svojimi občanmi a ktorých následky majú efekt do dnešného dňa. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva na sobě nezávislé příběhy, kterými asi tvůrci chtěli vzdát hold klasickým double feature béčkům, ale v tomhle případě ani jeden z nich pořádně nefunguje. První část se viditelně inspirovala Kingem a má jistý potenciál, ovšem ten je trestuhodně nevyužit. Druhá část pak těží z těch nejprovařenějších konspiračních teorií, které k sobě lepí bez ladu a skladu a dává dohromady to vůbec nejhorší co kdy v rámci AHS vzniklo…40% ()

Ogen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo opravdu špatné... Nejen, že první polovina měla v celku fajn start, ale konec byl naprostá katastrofa. Tvůrci už vykrádají sami sebe a nemají žádnou inspiraci. A druhá polovina? Fuj... Nemám absolutně nic proti homosexuálům, ale tohle bylo totálně přehnané, do očí bijící, všudypřítomná sexuální orientace a k tomu těhotenství mužského pohlaví... Raději ať už netočí nic dalšího a v každém případě AHS už odzvonilo, toto je pro mě mrtvá značka, která už nepřekoná prvních 5 sérií, nikdy. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím zatial prvých päť uzavretých dielov. Výborná, atmosferická, podnetná záležitosť. Geniálne prostredie starého prímorského mestečka po sezóne, dobrý príbeh o netradičných upíroch, rodinná dráma a metafory o umení v jednom. A aj keď to znie odstrašujúco, funguje to na jedničku. Mestečko mi hneď evokovalo Lovecrafta, seriál sa ani, ako tradične, nepáre s krvavosťou a provokatívnosťou, a tak to má byť. Herci naozaj výborný, a Culkinova úloha krásne tragikomicky zahratá. A technické spracovanie tradične nápadité a nepodlomiteľné. Návykovka. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do šestého dílu to nebylo vůbec zlý, náplň byla taková chytlavá, ale kdyby se vysrali na dělení a udělali pořádně tuhle, udělali by líp. Mohli do toho zapojit něco s chapadli na styl Lovecrafta, nějaký námořní legendy, maják, mořský panny, k atmosféře přímořského města by to sedělo nejvíc. Takhle za první story 3* a.k.a 55% ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Ačkoliv mi průměrné hodnocení vychází na čtyři hvězdy, dám hodně smutné tři. Že finále nejsou silnou stránkou AHS víme už několik sezón (čest výjimkám!), tady se můžeme zklamat hned dvakrát. Double Feature nutně nemusel být špatný nápad, deset epizod (a poměr šest ku čtyřem) se ale celkem vymstil. Prvních pět epizod luxusně navnadí a člověk má pocit, že tohle by mohla být jedna z nejlepších sérií - vše ale, slušně řečeno, dosere šestý díl. A po upírech skočíme k mimozeměťanům. A až do konce možná budeme doufat, že se tyhle dva příběhy nějak protnou (nebo že uvidíme, co Karen namalovala :)), na nic takového ale nedojde. Druhá část svou přitroublostí spoustě lidem nesedne, já se bavil dobře - konec ale klasicky veškerou snahu domrvil. Chtělo to zkrátka aspoň dva další díly pro obě části. Upřímně bych radši ale celou řadu o upírech, po těch letech bylo hrozně fajn dostat řadu AHS, která se bere vážně. Po nuceně vynechaném ročníku měla přijít bomba. Ta přišla, ale pak se dobrovolně pohřbila. Tak třeba příští rok - už ale dost pochybuju a moc mě nebaví to zase říkat. :( ()

Galerie (56)

Zajímavosti (25)

  • V epizodě zazní písně „Teardrop“ od Massive Attack, „Funnel Of Love“ od Wandy Jackson a „Change“ od Deftones. (Duoscop)

Reklama

Reklama