Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (101)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Australský lesní hixplo survival, který je tak naturálně autentický až z toho mrazí. Po delším suchu zde máme opět něco, co si pozornost rozhodně zaslouží. Film je krásně natočený, hezky seznámí s postavama jak hlavníma tak zápornýma, skvěle funguje napětí a jedna poprava v lese patří k nejintenzivnějším scénám poslední doby, kde zamrzí jediné, že Gore tvůrci příliš nenabídnou, ale syrovost z toho jde cítit slušně. Velkým plusem je i neobvyklý styl vyprávění, kde tvůrci použili dvě různé časové roviny, které se vzájemně prolínají a působí to zajímavěji. Já se příjemně bavil, slušná záležitost. 70% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mě je celkem fuk, že zde vůbec není gore (ale na drsné scény se dostane, jen jsou spíš naznačeny), průser je v tom, že Killing Ground absolutně postrádá nějakou atmosféru a napětí. Navíc už to zabíjí zbytečně dlouhý úvod a když už začne to, na co všichni čekáme, taky to za moc nestojí. Režisér si ukrojil velké sousto a většina filmu se odehrává ve dne, jenže mu to vůbec nefunguje. Navíc z těch lovců vůbec nešel strach a působili poněkud trapně. Mohl z toho vylézt alespoň průměrný horor, jenže aby to bylo echt nervy drásající, přidal sem Power i miminka. Dvě. Kterým prostě každá citlivá dušička zákonitě musí fandit, že jo. Já nevím jak vám, ale mě to přišlo celé směšné. A finále, ve kterém je hlavní hrdinka jak Rambo a její manžel by se sám asi neubránil (přitom neměl málo příležitostí) z toho všeho udělalo záležitost ještě směšnější. V čem je tohle pro náročného diváka, proboha? Tím, že to má dlouhý úvod, jsou tu mimina, ale jinak je to úplně stejně jak spousta dalších hororů? Fakt nechápu. A klišé tu jsou taky, SPOILER vedlejší postavy zemřou všechny, přivolaná policie umře taky KONEC SPOILERU, tak mi netvrďte, že se jim to vyhýbá, když to není úplně pravda. Kamera slušná a prostředí hezké, víc pozitivního tu nevidím. 2* ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....drsné, ale nie extra brutálne...ani jedno ani druhé nie je na dobrý film potrebné, ale tu nebol ani extra príbeh....taká klasická schéma idem na opustené miesto za účelom stretnutie degešov....tak mňa napadlo čo by by bolo dobré robiť, čo by sa malo robiť ak by ste mali tú smolu, že stretnete takýchto agresívnych psychopatov, ktorí sú presile, ozbrojení a úplne v hlave vygumovaní.... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Kvalitní australský survival horůrek v překrásné přírodě. V příběhu jsou nám představeny všechny hlavní postavy a díky časovému prolínání postupně pochopíme co jsou zač a také co se událo na onom klíčovém místě. Chválím především perfektně vybrané duo vidláckých lovců a také celkovou atmosféru filmu. Naopak mi dojem trochu pokazil fakt, že velké množství poměrě důležitých scén se odehrává v naprosté tmě a není vidět skoro nic. To je také asi hlavní důvod, proč jsem se nakonec rozhodl udělit pouze silnější tři hvězdy. 71% ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Drsnej pozdrav z Austrálie.. Australani prostě umí točit kvalitní hixplotation snímky a Killing Ground je další do sbírky, jenže tady je to ještě o to zajímavější, že tvůrci použili dvě různý časový rovin jak už tu zmínili kolegové a jednou bych to zas rád viděl v červeným.. scéna s plechovkama byla šílená ! ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama