Reklama

Reklama

Noví mutanti

  • USA The New Mutants (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Rahne Sinclairová (Maisie Williams), Illyana Rasputinová (Anya Taylor-Joy), Sam Guthrie (Charlie Heaton) a Roberto De Costa (Henry Zaga) jsou čtyři mladí mutanti, které drží v odlehlé nemocnici dr. Cecilia Reyesová (Alice Braga) za účelem jejich psychiatrického pozorování. Je přesvědčená, že tito mladí lidé představují nebezpečí sami sobě a celé společnosti. Má je neustále na očích a snaží se je naučit ovládat jejich mutantní schopnosti. Když se však osazenstvo rozroste o Danielle "Dani" Moonstarovou (Blu Hunt), začnou se v nemocnici dít zvláštní věci. Pacienty začnou ovládat halucinace a vzpomínky z minulosti. Nepotrvá dlouho a jejich mutantní schopnosti - a vzájemné přátelství - podstoupí zkoušku, při které budou muset svést bitvu o to, aby vyvázli živí. (Falcon)

(více)

Diskuze

zlishaack

zlishaack (hodnocení, recenze)

Psychor

Ty si tak neskutečný dement. Já nevím, že se furt musíš srát do Marvelu. Ale chápu, po hororech zase něco dalšího, čemu nerozumíš.

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Otřesný... O_o

Takovou sračku jsem od toho vážně nečekal.. a to zrovna né že se z toho zeseru strachy. 

Doslova Seriálový kvalita... tohle bude film? 

stačí mi ta otřesná Anya paruka... a chce se mi blejt. 

Tohle bude průser a to nemusím být Psychor... 

na příspěvěk reagoval 7benjamin7

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Psychor

Psychor (hodnocení, komentáře)
Jakožto hororový expert Muschiettimu nedůvěřuji. It se neumístí mezi nejlepšími horory letošního roku.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Mýlíš se. Na základě zevrubné analýzy traileru totiž musím poukázat na přítomnost hororové sterility, jež pramení z režisérovy nulové zkušenosti s královským filmovým žánrem, kterou evidentně nedokáže vykompenzovat ani potřebnou mírou talentu. Jakožto zdejší hororový expert očekávám generické pojetí na způsob Sandbergovy Annabelle 2. Půjde o atmosfericky mdlý, třebaže v rámci repetitivního marvelovského universa vysoce nadstandardní kousek. Ano, klasicky prachbídnému komiksovému scénáři se ani tentokrát nevyhneme, ale dle všeho budeme konečně ušetřeni infantilního humoru, pro superhrdinské filmy tak charakteristického. Připočítáme-li výtečnou kameru Petera Deminga a prvotřídní ženské herecké obsazení, kterému vévodí úchvatná Anya Taylor-Joy, mohl by X-Men: The New Mutants pomýšlet klidně i na dvě hvězdy (za neobyčejně příznivé konstelace). Stále podprůměr, ale v záplavě marvelovských odpadových braků učiněné zjevení.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune, zlishaack

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Echelon1

Vyvařené to samozřejmě je, ale tohle působí jen jako horor, kde tvůrci pojmenovali hrdiny po komiksových postavách, ale můžu se mýlit. Čekal jsem spíše temný film s tísnivou atmosférou, hororovými prvky a brutálními akčními scénami. Něco na způsob Vetřelců, jen by to místo sci-fi byl komiks.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Psychor

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

To bude tým, že žáner komixoviek je už vyžmýkaný a vyvarený, ako 1000-krát vylúhovaný sáčok čaju. Tak sa robia experimenty. Každopádne možno sa to preceňuje. Vie niekto z nejakého komixu, čo by mohla byť tá stena? Ja predpokladá, že nejaký mutant. 

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Uživatel Kienast smazal svůj příspěvek.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Codexik

Jedna spánkové vnuknutí mu řeklo, že je hororový expert, ale už mu nedocvaklo, že to souvisí s jeho duševní chorobou

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Codexik

Možná některé jeho alter ego. Nebo v tom má prsty jen jeho ego. U něj člověk nikdy neví :)

Související novinky

Tenet v kinech uspěl

Tenet v kinech uspěl

31.08.2020

Tenet se stal prvním velkým filmem od počátku pandemie, který si studio trouflo nasadit do kin. Mnozí tak logicky netrpělivě čekali, jak si snímek v omezeném počtu sálů – a ještě navíc doprovázený… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

Noví mutanti mají požehnání Marvelu

Noví mutanti mají požehnání Marvelu

25.12.2019

Původní mutantí univerzum de facto skončilo s filmem X-Men: Dark Phoenix. Škarohlídi by dokonce mohli říct, že skončilo už s Loganem v roce 2017. Existuje však ještě jeden snímek z téhož světa, který… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama