Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (867)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Charlieho novému chlebodárci nestojí řadový personál ani za raketu." Nicméně ani všichni Kingsmani ještě nejsou na škvarek, takže se mohli vydat na dno láhve hledat odpověď na všechny problémy. To byla skvělá cesta. Statesmani mě na ní taky bavili, Poppy Land byl dokonalý, rozčepýřený Elton si pořádně zařádil a já jsem viděl takovou hovadinu, že se mi snad ani nechce věřit délce stopáže. A už vůbec se mi nechce věřit tomu, že bych někdy s americkým prezidentem souhlasil při řešení krize, ale stalo se. A nyní mne nerušte, protože mi v hlavě lítají příliš nahlas motýlci, mezi nimi poskakuje agent Whiskey s lasem a manželka mi nechce povolit, abych se kvůli záchraně světa vyspal s blonďatou kočkou. Jak mám v takovém chaosu zachránit svět? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“VYPADÁ TO, ŽE TU ČELÍME NĚJAKÉ TAJNÉ OGANIZACI…“ /// Neserou se s přírodníma zákonama, mechanikou ani fyzikou. A je krásný, jak to všechno - myslím VŠECHNO! dělaj s okouzlujícím ftipem (nejen) angličana. Film, kde nic není nemožný a počítá se s tím, že s diváckým úsměvem na rtu, jde všechno líp. Celkem to funguje, ale… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksovou sérii „Kingsman“, kterou napsali Dave Gibbons a Mark Millar, neznám. 2.) Zmizel Elton John. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mám rád první Kingsmany, mám rád Matthew Vaughna, mám rád filmy, které se nebojí jít svou vlastní cestou a zafrajeřit extrémně násilnou scénou, ve které Colin Firth vykydlí kostel plný náboženských fanatiků. Režisér téhle akční pecky mi zatím nedal důvod, abych o jeho schopnostech pochyboval, takže na dvojku jsem se těšil, ale bohužel, tentokrát Vaughn šlápl vedle. Respektive to spíš vypadá, jako kdyby mu bylo jedno, kam šlape. Zlatý kruh má skoro dvě a půl hodiny, jsou v něm asi tři akční scény (jedna skvělá, jedna slušná a jedna zbytečná), ale naprosto zklamává v práci s novými hrdiny. Statesmani příliš nezaujmou, na hlavní záporačku a její zákeřný plán je celkem smutný pohled a všemu tomu chybí lehkost, nadhled a svéráznost prvního filmu. Ten dokázal být cool a strhující v každé druhé scéně. U dvojky je hrozně moc vidět, jak se o to samé pokouší tvůrci i tentokrát, ale vyjde to jen výjimečně. Jinak se tu hlavně mluví, všichni se tváří vážně a s postupující stopáží je čím dál tím jasnější, že tenhle sequel vlastně nemá moc co nabídnout. Jen Vaughnovu přehlednou akci, dobrého Egertona a vynikajícího Firtha. Znáte ten pocit, když si musíte udělat čaj z použitého pytlíku? Tak to je ono. Pořád to má nějakou chuť, minule to ale bylo ve všech ohledech lepší. A kdybyste si ho měli dělat potřetí, tak byste se na to možná radši vykašlali... ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bál, že budu zklamanej po prvních reakcích a úvodní akční sekvence mě utvrdila v tom, že to asi bude blbost, ale pak jsem se chytnul a bavilo mě to už po celou dobu. Julianne Moore jako taková stepfordská panička, co ovládá mezinárodní obchod s drogama a šikanuje Eltona Johna, aby jí ve stupidních hadrech hrál debilní písničky, mě bavila. Channing Tatum a Jeff Bridges byli taky fajn, ale měli docela malou roli. Potěšil návrat Colina Firtha a docela mě dostala obětovací scéna jedný postavy na konci. Vaughn je pořád borec. 90% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

U svého prvního pokračování měl Vaughn jedinečnou možnost pohrát si s „pravidly" i zlozvyky pokračování, tak jako si v minulosti vyhrál s pohádkovými, komiksovými i bondovskými zákonitostmi. Jenže místo aby je adresoval, tropil si z nich šprťouchlata a využil je ku svému prospěchu, tak "sequelitidě" naplno podléhá. Výsledkem je film trpící veškerými neduhy pokračování; tedy všeho více, větší, delší, bombastičtější, zalidněnější, šílenější, přepálenější a... A v důsledku méně zábavný (neplést s nezábavný). Především proto, že se koncept nikam neposunul, délka je neopodstatněná, vtípek s Eltonem opakován až se stane otravným, Julianne sice výborná, ale odtržená od veškeré interakce s ostatními, přepálené je to tentokrát přespříliš, aby to zároveň fungovalo i jako (skoro) regulérní bondovka (což se jedničce povedlo vybalancovat), původní postavy se nikam nevyvinou, emoce krom "Merlin pěje" momentu zcela absentují a většina nových postav jsou karikatury bez jakéhokoli náznaku osobnosti. Znamená to, že by snad Vaughn ztratil drajv, nápady a natočil zbytečnou tuctovku? Neznamená, na to je až příliš dobrý režisér a má k ruce evidentně se bavící obsazení, ale má k tomu povážlivě blízko. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Pôvodný strih filmu bol o 80 minút dlhší. (Paldiny)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama