Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kpt. Kalina (Pavel Řezníček) policista, milující manžel a skvělý otec, se stane obětí autonehody. Z pozice ducha sleduje vyšetřování vlastního úmrtí. Dochází při něm k mnoha humorným a nečekaným situacím, protože ho vede více jeho rodina, než členové policejního sboru… Postupně se začínají objevovat drobné indicie, že všechno nemuselo být tak, jak se zdálo. Partnerská důvěra je narušena, stačí pár fotek, slov a Vanda (Soňa Norisová) začne mít podezření, že jí mohl být manžel nevěrný. Dva kluci, maminka Vanda a babička (Eva Holubová) rozjíždějí vyšetřování na vlastní pěst. Vanda se setkává s Kalinovou domnělou milenkou Irinou (Lívia Bielovič), která po ní chce, aby dotáhla to, co jí Vandy manžel kpt. Kalina slíbil a nedokončil. Nastává nečekaná eskapáda událostí s jasným účelem dobrat se pravdy, do které je Kalinovými zasvěcen ještě rodinný přítel nepraktický praktický lékař (Hynek Čermák). Klíčový materiál opouští Kalinův sejf prostřednictvím všetečné tchýně, aby byl se dostal do rukou nic netušícího doktora a zamotal hlavy policistům. Vandě se nakonec za pomocí synů podaří rozluštit zaheslovaný soubor v počítači svého muže, který jí dá nejen odpověď na všechny otázky vzniklé nedůvěry, ale zejména pomůže úspěšně vyřešit poslední případ kpt. Kaliny. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká obyčajná česká akože komédia bez duše a bez emócií, ktoré tu divák nenájde ani keby ako hľadal. Soňu Norisovú mám rád ako herečku, ale tuto mi akosi nesedela, a celkovo ten koncept snímku bol dosť prvoplánový a prakticky o ničom. Mám taký pocit, že úroveň súčasných českých komédií ide strmhlav dole. 30 % ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Naprosto zmatený film, jestli se vůbec tohle dá nazvat filmem a není to pro toto slovo urážka. Vůbec jsem nepochopil, co to mělo být. Jako krimi rozhodně nefunguje, jako komedie možná, ale hodně vyčpělá. Situace, které na sebe nenavazují a nejsou vůbec zábavné ani nemají žádný jiný smysl. Postavy, o kterých je škoda vůbec mluvit. Tak nakonec vánoční film? To už vůbec ne. Opravdu tu nelze najít jediný záchytný bod, jediné plus. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Seriálový režisér Pachl (a fanda Hynka Čermáka) si po svém předělal stejnojmennou knížku Marie Poledňákové. Výsledkem je trochu toho a trochu něčeho jiného, kombinace české gangsterky, rodinné komedie, Randalla a Hopkirka nebo V.I.P. vražd... na způsob Život je život. A celou tu směs rámuje vánoční atmosféra. Pro nenáročné publikum, které české produkci odpustí téměř vše, přijatelná záležitost. ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Jakoby ten fakt, že místo Václava Postráneckého měl hrát Oldřich Kaiser mě pěkně namíchl, ale zjistila jsem to až po zhlédnutí filmu, takže jsem se na to koukala tak, jak bych se na to prostě koukala bez tohodle zjištění. 👍🏻 Snímek je totálně divnej, nijak mě neoslovil, ale komedie je to vcelku dobrá, co se týče českého standardu. 🙂 Bylo mi asi patnáct, když jsem se na to koukala a až teď zpětně si uvědomuju, že to prostě odpovídá alepoň náznakem tvorbě Marie Poledňákové. Lukáš Vaculík úžasnej, moc pěkně mu nabarvili ty vlasy, to bylo moc fajn. 🙈Václav Postránecký - po tom zjištění mám chuť ho možná tak odignorovat, ale jeho role mě docela bavila. 😀 Zápletka jakási autonehoda a zbytek sledovaný z pozice ducha té autonehody, tohle vymyslí jenom Česko, ale mně se to líbí!! Takže all in all, tohle je totální kravina, ale kouknout můžete neříkam nic. 🙌🏻 ()

subic 

všechny recenze uživatele

Co je to za kravinu, jak tam měl Čermák ty dlouhé vlasy? Jo tak to je tohle. Tenhle film má docela solidní obsazení, tak jsem čekal a čekal... No tvl to nepochopíš. Pachl udělal filmy jako Gangster Ka, seriály Cirkus Bukowsk a Rapl, taksi řekneš... a od si přitom Pachl vybral hodně hodně hodně slabou chvilku. 3/10 ()

Galerie (216)

Zajímavosti (20)

  • Natáčení probíhalo v Karlových Varech, Chebu, Praze, Nové Vsi, Černošicích či na Božím Daru. Natáčelo se 25 dní. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Scény z vánočních trhů byly natáčeny během průběhu skutečných trhů v Chebu na náměstí Jiřího z Poděbrad. (hansel97)

Reklama

Reklama