Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Som dobrý človek. Bol som dobrý človek.“ Strašný prepad oproti prvým dvom sériám. Tretej citeľne chýba sarkastický cynik Murphy; bez neho na to snaživý Peña nemá, pôsobí skôr ako nekvalitný pornoherec z nemeckej produkcie zo 70. rokov, než ako špičkový agent DEA. Spolu s Murphym z 3. sezóny odišiel nielen jeho chytľavý uštipačný monológ, ale i silní spojenci - narážam na sympaťáka Carrilla a jeho bojové komando, ktoré robilo Escobarovi vrásky na čele. Výrazný pokles kvalít je však i na strane zla – gang z Cali je natoľko „džentlmenský“, že krvákov sa dočkáme len sporadicky. Na ich miesto prichádza nuda. Miestami to pôsobí dojmom, že Peñovým najväčším problém bude zaseknutý papier v kopírke. Sezóna dostane drajv až v posledných dvoch dieloch. A to už je neskoro. Na strane druhej, mnohým sa možno paradoxne bude páčiť až práve tretia séria viac, než predchádzajúce dve a to z toho dôvodu, že je vážnejšia, menej priamočiara a viac politická. Trochu niečo ako Krstný otec 3. Ja osobne zmenu atmosféry a štýlu oceňujem, ale dodávam, že ma neskutočne štvala a znechucovala (napr. na rozdiel od druhej série True Detective). Pozitívne hodnotím rovinu so Salcedom, ktorý na začiatku série pôsobil mdlým dojmom, ale na konci som si ho obľúbil a je mi ľúto, že dopadol tak, ako dopadol. Hoci treba jedným dychom rýchlo dodať, že v zvrátenom svete drog mohol dopadnúť ešte stokrát horšie a vlastne svojím spôsobom dostal happyend. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez opory těžko zařaditelné a zkrotitelné figury Pabla se tvůrci uchýlili k přímočarému narco thrilleru, který se sice pomalu rozjíždí, ale po 3. díle nabere velmi svižné tempo. To si drží až do 9. dílu i za cenu trochu křečovitých spojení různých dějových linií. Vynikající volba je postava "muže lapeného v mechanismu Cali, který sám vymyslel". Miguel Salcedo je dobrý protagonista. To samé platí o kovbojovi Peňovi, který si může dovolit i jemné moralizování, aniž by to seriál potopilo. Jasně, chybí uštěpačný humor, chybí žánrová ekvilibristika druhé série. Narcos ale stále zůstávají synonymem stravitelné a inteligentní zábavy. Caballeros de Cali sice těžko dosáhnou Pablova charismatu, ale čtveřice antagonistů nabízí docela pestré pole motivů. Škoda, že je seriál nedohrává k žádnému ohromujícímu výsledku. Přesto zůstávám Narcos addict. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série ( Pablo stoupal nahoru až na vrchol ) a druhá série ( Pablo z toho vrcholu padal) byly lepší a propracovanější a nebyly dle šablon amerických seriálů. Ale třetí série je trochu horší ale i tak to je nej seriál. První díly pomalejší a člověk si musí zvyknout na osobité figury cartelu Cali ( bratři Rodriguezové zahráni na jedničku) , úplně vynecháni představitelé kolumbijské oficiální strany ( u Escobara bylo parádní vidět kontrast pohledu Ameriky na vměšování do záležitosti Kolumbie a prezident Gaviria představoval hrdou slušnou část Kolumbie, který ten skautský americký pohled často křížil) a pokud bych měl říct hlavní postavu této série tak je to šéf bezpečnosti kartelu Selcedo ( škoda, že před shlédnutím jsem s ním viděl nějaké rozhovory, takže jsem věděl, že nezemře). Třetí řada je skvělý seriál,který se ale vzdálil od reality a blíží se víc klasickým americkým akčním seriálům ( možná je chyba že to nerežíroval Padilha) a Peňa hraje fajn, ale pasovat ho do role jediného spravedlivého i proti vlastnímu systému mi přišlo už moc heroické. Poslední díl mne velmi zklamal, protože to už je úplně mimo schéma Narcosu, který se držel realističnosti. Jediný neamerický je ta topless stripérka v posledním dílu :-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si budem..Pablo tady prostě chybí, ovšem po prvotním rozkoukání, mezi nimž jsem si dal měsíc pauzu, jsem později velice rád naskočil do příběhu a nechal se vláčet odlišnými postupy jednoho ještě horšího kartelu z Cali. Netflix se samozřejmě postaral o to, aby jednomu z jeho největších klenotů nedošel dech a opět nám naservíroval mnoho vyloženě peckových dílů, které hodil na bedra už osamocenému Pedro Pascalovi, který to ovšem jako agent Peňa utáhl vyloženě výborně a doufám, že se vrátí i příště. Ironií je, že jsem se celkem bál úpadku kvality při začlenění kartelu z Cali, ale co se týče mexických gangů ze 4. série, budu ještě opatrnější. Jenom doufám, že se po čase nezačne kopírovat linka z Breaking Bad. PS : Miluju Andreu Londo :D ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Puuuuta!estli!!!! si myslíte, že první a druhá sérka byla nejvíc, utřu vás, jak pravidelný uživatel svůj rypáček! Tohle je absolutní šleha, vtahující diváka do děje od první minuty! Kam se hrabe Pablito! Pacho a synáček Rodrigueze mladšího jsou ty největší grázlové nejgrázlovatější a já mlsně vyhlížím 4. pokračování... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama