Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The day Pablo went down, the Cali cartel became Public Enemy Number One. And the fact that they helped us bring him down didn't mean shit. Many observers fear Colombia's other large cartel, the Cali cartel, will now simply step up its own drug production. And that's exactly what happened. While the world was focused on Escobar, Cali's operations had grown exponentially, differing from their rival in every possible way. Where Pablo sought the love and protection of the masses of Medellín, these guys rubbed shoulders with Colombia's elite and called themselves "the Gentlemen of Cali." And whereas Escobar craved the spotlight, these guys stayed in the shadows, perfecting the game, building complex smuggling and distribution networks through Mexico, Europe, and the Far East, without leaving so much as a fingerprint. Even the people working for them didn't know it was Cali coke they were moving. It was fucking Cocaine, Incorporated. And they ran it like a Fortune 500 company." ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretej série som sa dosť obával. Bez Agenta Murphyho, bez Pabla Escobara som mal zo začiatku pocit že ide len o nejaký odľahčený spin-off. Avšak séria tak od polovice nabrala celkom na obrátkach a záver bol veľmi dobrý. Pokiaľ sa dá očakávať 4. série v prostredí Mexika tak sa na ňu teším o to viac. Mexiko je zaujímavejšie ako Kolumbia a môže seriál opäť oživiť. ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již třetí řada výborného seriálu, jenž nám představuje drogové dění v Kolumbii. Ani po dopadení, resp. po smrti drogového krále Pabla Escobara, se obchod s drogami nezměnil. Naopak všechny oči spravedlnosti se nyní obrací k druhému, nyní už k prvnímu veřejnému nepříteli číslo jedna, drogovému kartelu z Cali. Ten je řízen čtyřmi kmotry, kteří si za dobu, kdy byla téměř všechna pozornost DEA, CIA, kolumbijské policie věnována Escobarovi a jeho zájmům, vytvořily obrovskou drogovou společnost, která šlape jako hodinky. Je tvořena bratry Rodriguezovými, Gilbertem, jenž je hlavou celého kartelu, jeho mladším bratrem, Miguelem, který především zajišťuje finanční stránku věci, ačkoli se neštítí použít násilí, pokud je ho zapotřebí, tak i v neposlední řadě Pachem Herrerou, který se svými zabijáky, se stará o všechny možné problémy a řeší je velmi rychle a nekompromisně a Chepem, jenž řídí pobočky kartelu v New Yorku. Všichni čtyři se nečekaně dohodnou na tom, že skončí s tímto výnosným byznysem a budou se již věnovat legálním obchodům. Dohodnou se na posledním půlroce, ve kterém mimochodem chtějí dosáhnout největších tržeb, a poté již zanechají veškerého obchodu s drogami. Avšak stačí malá chybička a s tímto paktem se můžou pomalu rozloučit. A právě na takovou tu příležitost čekal Javier Peña, nyní již vrchní šéf DEA v Kolumbii. Tentokráte sice už bez svého parťáka, za to s novými zapálenými agenty, začíná znovu v boji proti drogovému kartelu. Začátek série může vypadat poněkud hůře oproti předchozím řadám, ale už od 3, 4 epizody se vše rozjede na plné obrátky. Znovu se jedná o skvělý vystavěný příběh s nečekanými zvraty, přesně danou porci akce a napětí, spojenou s určitou dávkou násilí a krve, bez které se jednoduše neobejde válka s drogovými kartely, tak ani o skutečné záběry z různých událostí, jenž naopak vypomáhají k věrnosti a autenticitě celého seriálu. Měl jsem určité obavy, že bez hlavního padoucha, Escobara, to bude přeci jen slabší, ale to byli zbytečné obavy, jelikož i přesto si série po celou dobu (až na pár chybiček) drží vysokou kvalitu. Uvidíme, co přinese plánovaná čtvrtá řada, která by se měla odehrávat v Mexiku a měla by předcházet nynějšímu ději. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si budem..Pablo tady prostě chybí, ovšem po prvotním rozkoukání, mezi nimž jsem si dal měsíc pauzu, jsem později velice rád naskočil do příběhu a nechal se vláčet odlišnými postupy jednoho ještě horšího kartelu z Cali. Netflix se samozřejmě postaral o to, aby jednomu z jeho největších klenotů nedošel dech a opět nám naservíroval mnoho vyloženě peckových dílů, které hodil na bedra už osamocenému Pedro Pascalovi, který to ovšem jako agent Peňa utáhl vyloženě výborně a doufám, že se vrátí i příště. Ironií je, že jsem se celkem bál úpadku kvality při začlenění kartelu z Cali, ale co se týče mexických gangů ze 4. série, budu ještě opatrnější. Jenom doufám, že se po čase nezačne kopírovat linka z Breaking Bad. PS : Miluju Andreu Londo :D ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série Asi jako každý, taky jsem se bála, že bez Escobara není Narcos. V podstatě je zase potřeba se dostat přes první tři díly, které byly protivné hlavně tím, že je tu milion nových postav, se kterými se musíte seznámit a zase se zahloubat do nového příběhu. Zpracování je vlastně kvalitativně stejné, jen tomu trochu chybí ty Pablovy kontroverzní morésy a nemá to už takový osobitý šmrnc. Jinak je třetí série ale dobrá, má pár pěkných twistů a asi i slušnou autentickou výpovědní hodnotu. Teď se zase dokopat k sérii čtvrté. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama