Reklama

Reklama

Recenze (21)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ty vole, vůbec sem nevěděl, že parádní jednička má další 2 bratříčky :o). Hodně příjemný zjištění. Musím říct, že jednička je naprosto luxusní film, kterejm mi uplně sednul. To stejný můžu klidně napsat o trojce. Dvojku nemůžu nikde sehnat, takže na tu si budu muset posečkat. Trojka se točí okolo psychouše, kterej už se nám předvel v jedničcce. Tady je to vlastně jedna velká one man show v jeho podání. Ve filmu jsou mraky koksu, ale fakt mraky, pak dále sexu, násilí, vězeňskejch bitek, pouličních bitek, ale málo střílení, páč tihle "gangsteři" zbraně nepoužívaj, maj svý zásady. Tak jako tak perfektní film podle skutečnejch událostí, nad kterejma zůstává rozum stát, jak někdo může bejt takle drsnej a vostrej. Brr ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nic novýho pod sluncem. Slušná britská gangsterka, která je prequelem prvního Footsoldiera a věnuje se postavě Pata Tatea. Kromě hlavního hrdiny se vrátí i plno postav z prvního dílu. Pokud má někdo rád podobnej typ filmů a nevadí mu, že celej děj je v podstatě jen banda nasranejch gangsterů, co někomu ubližujou, šukají, berou drogy a opakujou slovo "cunt", měl by se slušně bavit. Jedinou zásadní výtku mám co se týče tempa, který v prostřední části trochu drhlo. Jinak nic unikátního to není, ale dostal jsem přesně to, co mi film sliboval. Solidní zábava. 70 % ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Najprv som nechápal, prečo sa tvorcom chcelo točiť tretiu časť a zrovna o tom najväčšom chujovi! Navyše som sa k tomu všetkému i bál, že "trojka" bude mimo koľaj. Nestalo sa tak! Hoci nám tvorcovia pár fleshbackmi pripomenú predchádzajúce časti, ide si snímka svojou cestou. Je rovnako napínavá a rovnako brutálne nechutná. Avšak najväčšia bomba ale nastane v 65. minúte, ked' za spevu Neny a úplne iného záberu kamery začne Pat riešiť účty v base! Tak takú jazdu obe predchádzajúce časti teda nemali a ja som i napriek svojim obavám dostal viac, než som očakával. A špeciálne od chlapíka, ktorý točí komédie! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série Rise of footsoldier je dějově před prvními dvěma a před posledním, ale dovětek je dějově po čtyřce. Kariéra dealerů drog v Essexu inspirovaný skutečnými postavami ( které byly v roce 1995 roztříleny ve svém Landroveru ) je trochu stejně zmatená a je to jen sled bitek, fetování, spolupráce i likvidace ostatních, siláckých keců, silikonových prsou a trocha kriminálu. Oproti zábavné čtyřce se tohle bere moc vážně a chybí tomu právě ten zábavný nadhled s přímočarou akcí do finále. Tohle mne nebavilo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o třetí díl, ale ve skutečnosti je to film, který předchází prvnímu dílu. A nejde tu o nic jiného než o to, aby se ukázalo, jak si hajzlové žijí dobře, jak šukají, fetují a mlátí, případně i zabíjejí. Alespoň do chvíle, než se všechno posere, což je ale ve filmu řečeno jen ve finále. Víc jak na průměr to nevidím. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama