Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (997)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si: Kam se dá asi po dvojce stoupat? Bohužel se ukázalo, že v podstatě nikam a trojka je zopakování toho samého. Jen souboje působí o něco méně variabilně a ano, ke konci už to je úmorné. Choreografie navíc působí nacvičeněji a uměleji než minule. Vysypal jsem toho najednou docela dost negativního - ale jak ukazuje hodnocení, nakonec si mě to opět ukradlo, opět si to ode mě vysloužilo pár zasmátí, pár uznalých pokývnutí. Ten film se za sebe nestydí a přitom se přímo neshazuje. Nechá člověka kochat se svou okázalou bujarou nesmyslností. Je mi to pořád sympatické, i když už tomu dochází síly a představa čtvrtého dílu se mi jeví jako hodně blbý nápad. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Nejdeme tam jako za starých časů. Chci si jen promluvit.“ - „S tebou není nic jen o mluvení, Johne.“ Naštěstí, protože poslouchat Reevese s vážným obličejem mluvit rusky…Třetí díl měl potenciál. Všichni proti jednomu, hledajícímu pomoc…jenže je až úsměvné, že Johnovi někdo pomůže, když dobře ví, jak skončí, asi ta čest či co. Těch nezáměrně vtipných věcí tu ostatně bylo víc. Ale spíš mě překvapilo, že vedlejší postavy byly zajímavější než Wick (Keanu v obleku sice pořád vypadá „cool“, ale jako by ztratil osobnost a nadhled). Fishburne, Berry, Huston, McShane…všichni výraznější. A to i dvojka Rahman-Ruhian, kteří si ovšem své top souboje odkroutili už v Zátazích (ty navíc strčí všechny 3 Wicky do kapsy). Ale abych jen nehaněl, akce, bitky a jejich choreografie pořád nabízí vysoký standard. A třeba při scénách s koníky a psy se museli kaskadéři pořádně zapotit. Závěrečné „hopsnutí“ bylo sice debilní, ale půda pro odplatu je připravená. Jen nevím, jestli budu u toho, protože se s hodnocením vracím k průměru z jedničky. ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

První a druhý díl byl alespoň trošku haha realistický. Trojka jde totálně za hranu, tak jako poslední díly Rychle a Zběsile. Často jsem se smál, neskutečně bavil. Bojové a akční sekvence jsou rozhodně to nejlepší, tady bych vyzdvihl zajímavé prostředí a využívání předmětů, které se tam zrovna nacházejí. No, neskutečná kadence a tuny mrtvol. [Cinestar Černý Most] ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stahelskimu a spol. ani potřetí nedochází síly, právě naopak. Ještě víc efektně a efektivně zakillovaných bad guys, ještě víc mytologie a ještě víc stylových kvartýrů. I třetí Wick si vystačí bez příběhu jen s chozením z místa na místo a tlačí hlavně na wow drsnou a nápaditou akci, stylovost a budování svého světa. A mě bavil s přehledem nejvíc, i když závěr už byl svou masívností únavnej. Nehoráznej akční nářez, žánrová událost, která se rodí dlouhá léta jako třeba čtvrtej Mad Max. ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Abych udělal veliký dojem na ploutvonožce, co čtou mé komentáře a ctili mě jako svého osobního Boha, tak neuvěříte, ale viděl jsem v kině. Zaplatil jsem si letenku do Londýna, zašel jsem s kámošem do kina u Wembley (zmiňuji to, abyste mi věřili a záviděli) a po kině letěl zpátky. Bravurně bez titulků zvládnuto, protože příběh by pochopilo i šestileté dítě a tudíž není potřeba v konverzačních scénách dávat pozor. Mezitím jsem sledoval imigrantskou skupinu, která po deseti minutách opustila sál a zanechala po sobě několik balíků Nachos (povím vám, nic zábavného). Tímto komentářem bych chtěl pozdravit i následnou rodinu, která s dětmi přišla do sálu zrovna ve chvíli, kdy probíhaly nejbrutálnější scény filmu. Snad si to přečtete. Takže, co bych povídal. Jednoduchá, přímočará, ale silně efektní akce, kvůli které jsem ihned po kině zmlátil partu snědých uprchlíků ve stylu kravata, nůž a osmnáct salt. Vyvolený Neo, Morpheus schovaný v kanále a už mi chybí jen romantická Trinity, abychom dostali Matrix nové generace. Závěrečný cliffhanger je jasný, okatý a už by mohli s tím tempem zpomalit než nám v dalším díle Nea zabijí. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • V „ústředně“ je nově možné zahlédnout telegraf. Počítač Commodore VIC20 ze druhého dílu tu pak byl nahrazen modelem Commodore C64 III. (HonzaR.)
  • V 15. storočí sa Casablanca stala známou ako bezpečné útočisko pre pirátov. (chesterko)
  • Keanu Reeves (John Wick) podľa vlastných slov pri natáčaní akčných scén v 90 percentách prípadov nevyužíva služby kaskadéra. (IceQueen)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama