Reklama

Reklama

Yellowstone - Season 4

(série)
Trailer 1

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (41)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, nakonec to dopadlo nad očekávání. Úplně jinak, než v předchozí sérii. Pořád se to motalo mezi třemi a čtyřmi hvězdami a poslední díly to vrátily zase zpátky nahoru. To, že je Sheridan mistr souboje a přestřelek je známá věc, ale tady u mě v závěru zabodoval i ve chvílích, kdy bych to od něj nejmíň čekal. Trošku zvolnil tempo a podle mě udělal velice dobře.( Oblíbené postavy: John, Kayce, Rip, Monica, Jimmy, Lloyd) ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Předešlá série se epizodicky rozpadla do nesrozumitelných rošád s akciemi, ani tahle neměla tah na branku jako řada druhá. Jediná postava, které tvůrci dopřáli jakýsi vývoj, je Jimmy, Kayce v závěru zdlouhavě hledal svého vnitřního vlka a co se stalo s tím hochem, který šel pro šrouby, zatímco jeho matku zastřelili na kraji silnice, jsem se nedozvěděl vůbec. Zato víme, že Duttonovi nejsou žádní katolíci a že jejich kuchař netuší, co je to lepek. Nebýt Costnera a jeho nepopiratelného charismatu, bylo by to tentokrát už jen za tři hvězdičky. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yellowstone pořád pokračuje i ve čtvrté řadě v překrásné podívané ve státě Montana, na druhou stranu mi trošku chybí konflikty z první a druhé série, kdy se to začalo hezky vyostřovat. Ačkoliv samozřejmě dějově by nedávalo smysl, že by Duttonové dostali další nářez, se kterým se epicky vypořádali hned v prvním dílu (Josh Holloway se teda moc neohřál). Sheridan se tentokrát ještě více vyžívá v reáliích světa moderních kovbojů a já ssmozřejmě u toho budu i nadále. Jen mě ten spin-off 1883 moc neláká, spíš jsem chtěl ten z dětství potomstva Kevina Costnera, kterým mě nalákali v jednom díle. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zas to tam je. Costner drtí slova mezi rty a Kelly Reilly si v pohodě obhajuje status nejvíc badass femme fatale současnosti. Kdyby Sheridan udržel výtečný tempo první poloviny a nerochnil se v některejch podzápletkách až moc (linka s odsouzenou přítelkyní je tu prostě trochu navíc), tasil bych pětihvězdu bez mrknutí. Atmosféra ale šlape jako hodinky. A i když se mnohdy vlastně nic moc neděje, visím na tom jako oběšenec. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„V KRÁLOVSTVÍ ETIKA NEEXISTUJE. BUĎ HO UDRŽÍŠ, NEBO O NĚJ PŘIJDEŠ“…“  Jistotou je, že monstrum Beth zůstane ozdobou každý řady. Pak jsou tady věci, který to pomalu (ale jistě) stahujou spíš k tomu „Dallasu“, než třeba ke druhý sérii. A i když tomu úvod nenasvědčoval, stal se z toho takovej seriál pro starší publikum, který si lebedí v telenovelách...  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Taylor Sheridan si v seriálu zahrál postavu Travise Wheatleyho, moudrýho a drsnýho obchodníka s koňmi. 2.) Thx za titule „K4rm4d0n“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Four Sixes Ranch, na který je za trest poslán Jimmy (Jefferson White), ve skutečnosti existuje a nachází se v Guthrie v Texasu. (Punisher)

Reklama

Reklama