Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 5

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 5

Obsahy(1)

Celosvětově nejúspěšnější show popáté v Česku a na Slovensku! Šanci zvítězit mají úplně všichni – soutěžit budou opět talentovaní tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i senioři. Pro všechny platí jenom jedna podmínka – rozhoduje kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců, publika a diváků. Do porotcovského křesla tentokrát zasednou: kat Jaro Slávik, zpěvačka Lucie Bílá a nově také moderátor minulých řad ČSMT a zpěvák Jakub Prachař. Letošní novinkou je čtvrtý porotce, kterým bude slovenská herečka Diana Mórová. Na porotcovský stůl nově přibude zlatý bzučák, který smí porotce využít pouze jednou. Oproti červenému bzučáku, který vystoupení soutěžících zastaví, má ten zlatý úplně opačný smysl. Po stisknutí zlatého bzučáku porotce soutěžícího přesouvá rovnou do živých přenosů. Můžete se tedy znovu těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů na Primě! (TV Prima)

(více)

Recenze (38)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Skončili sa letné prázdniny a tak je najvyšší čas zaradiť do programovej štruktúry nejaký dlhodobý, overený formát, na ktorý máme ešte licenciu. Tak preto nám chce slovenská komerčná televízia JOJ už po piaty raz nakukať, že "Česko Slovensko má talent", ktorý treba náležite oceniť a vypraviť do Las Vegas. Kde skončili víťazi z minulých ročníkov? Ani pes po nich neštekne. Navyše tento krát bude zázračné talenty objavovať zvlášť odporné quarteto porotcov: slávny gay-porno herec Roman Gregor (vlastným menom Jaroslav Slávik), afektovaná speváčka Lucie Bíla (vlastným menom Hana Zaňáková), nevycválaný odjebek Jakub Prachař a do štvorice to najhlúpejšie teliatko - vrcholne nesympatická Diana Mórová. Odpad! ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi přišlo jako o dost horší než předešlí díly. Proč tam k*rva dávali dva moderátory (Milana Zimnýkovala ) a ( Marcela Forgáče ) když vůbec neví jak na to ! Chtěli být vtipný , ale vůbec nebyli. Jakub Prachař měl zůstat u moderátořiny , protože role porotce mu vůbec , ale vůbec nešla. Lucie Bílá zase poslala polovinu lidí dál úplně za nic (klasika) , Diana Morová mi ani tak nevadila , a Jaroslav Slavík párkrát někoho setřel , ale už to nebylo jako dřív ... 35% tady 35% u mě. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že noví porotci přinesou zvýšenou úroveň pořadu, ovšem byl jsem dost bláhový. Kuba Prachař je fajn moderátor a zpěvák, ale role porotce mu evidentně nesvědčila. To Diana sice dokázala zaujmout svým výstřihem, ale jinak taky žádná sláva. No a ti noví moderátoři – katastrofa…No a aby byli světoví, tak samozřejmě nesměl chybět ani „Golden Buzzer“…Stejně nikdy nepochopím, proč to tak často vyhrávají zpěváci a je úplně jedno zda operní, nebo v tomto případě romka Gyöngyi Bodišová…zpívat umí, ale tohle není pěvecká soutěž a ty taneční skupiny, nebo borci se světelnou show jsou stokrát lepší… ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Stala se z toho hrůza všech hrůz. Moderátorům to nejde, Diana Mórová tam sedí asi jen proto, že je pěkná, jinak nevím, celkově je to hrozná estráda. Snaha dělat megashow v americkým stylu, to u nás nikdy nepofrčí, takže vynucovat si potlesk atd., to je děs. Jediní dobří jsou tam někteří soutěžící, ale tady se hodnotí formát a jeho zpracování. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pestrost talentů se daří držet, otázkou však od první série zůstává, jak k úrovni schopností přistupovat a posuzovat ji. Navrch není jasné, k čemu jsou některé schopnosti vůbec užitečné. Příjemný a snesitelný formát je nicméně už dávno pryč, Bílá se svými medovými výroky a přecitlivělými reakce naopak zůstává, stejně jako neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. Vítězkou se nakonec stala nenápadná zpěvačka s pohnutým osudem, která by se ovšem v konkurenční Superstar do finále neprobojovala. Zda to byla ona, nebo kdokoliv jiný, tuším nechává národ zcela chladným. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem páté řady se stala romská zpěvačka Gyöngyi Bódisová. (SONY_)
  • Novinkou páté řady bylo to, že se rozšířil počet porotců ze tří na čtyři. Novinkou byl také takzvaný zlatý bzučák. Každý porotce ho může zmáčknout jen jednou a po jeho zmáčknutí soutěžícího dostane rovnou do finále. (SONY_)

Reklama

Reklama