Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Robinsonovi teď uvízli ještě dál ve vesmíru a musí táhnout za jeden provaz, aby prozkoumali cizí planety, překonali nová nebezpečí a našli svého milovaného robota. (Netflix)

Recenze (27)

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Druhá série přináší slušné zlepšení. Tvůrci jdou odvážnější, scénář nápaditější a epizody o chlup zábavnější. Onen prvek rodiny a jejich trampot to samozřejmě uchovalo, ale když už víte, do čeho jdete, je to hned o třídu snesitelnější. Najde se spousta chyb, nelogičností a předvídatelnost bere za svý, ovšem neustále se něco děje, pořád je co sledovat a i slabší epizody v sobě ukrývají slušné scény. Jo a podstatná věc - tahle show je vizuální etalon seriálové tvorby. Fakt klobouk dolů. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez spoilerov sa o tom dosť ťažko baví, ale už to nie je ono. Herci stále sympatickí, postavy každá odlišná a panuje medzi nimi zábavná chémia, interakcia. Vizuálna stránka (dizajny lodí, interiérov, skafandrov atď.) stále vynikajúce, rovnako tak rôzne exotické planéty. A Robinsonovci sa neustále dostávajú do nových a nových problémov, čo vytvára dynamické tempo a hoci je tých prúserov občas naozaj priveľa, osviežujúco na to upozorňuje priamo Don West, takže to seriálu odpustíte. Ale už to skrátka nie je také osviežujúce zjavenie, ako prvá séria. ZAČIATOK SPOILEROV Na 2. sezóne mi vadilo, že prvú polovicu v nej robot takmer nevystupuje. Robinsonovci sú v nej však sami, čo je plus. V druhej polovici robot už je, ale jednak je trochu iný, než na akého sme zvyknutí a jednak Robinsonovci sa stávajú súčasťou niekoľko sto členov astronautov (!) obsahujúcej výpravy. To je podľa mňa zle, táto rodina (+ Don West + Dr. Smith + Debbie) najlepšie funguje osamote. KONIEC SPOILEROV ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pár dílech zvláště u této sezóny jsem si často pokládal otázku, proč se na seriál vůbec dívám. Překvapuje mě červené hodnocení, osobně bych Lost in Space zařadil do škatulky netflixovské Řady nešťastných příhod (jež jsem nedokoukal, jelikož jsem se nudil jak čert), jen trošku lepší. Za mě je to naprostá generická sci-fi s několika cool momenty, ale stopáž na deset dílů je zkrátka až moc přestřelená. Nicméně tu poslední třetí řadu dám, jelikož mě zajímá, jak tenhle příběh konečně dopadne (před dvaceti lety se to dovyprávět nepodařilo)...6/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa lepšie ako úvodná séria. Dvojku môžeme rozdeliť na tri väčšie celky. Prvé diely sa odohrávali na novej planéte číslo jedna, druhá tretina na planéte číslo dva a tretia časť zložená z cca troch epizód prevažne na Resolute, ale aj v atmosfére planéty číslo tri. Z uvedeného je zrejmé, že tvorcovia nechceli, aby diváci sledovali monotónny príbeh na jednej planéte, ale pripravili pre každého fanúšika sci-fi niečo odlišného. Pričom mňa práve prostredná tretina bavila najmenej. Pribudlo aj akcie, dej má opäť spád, ale je jasné, že aj napriek skráteniu stopáže jednotlivých epizód by bola druhá séria ešte nabúchanejšia pri cca ôsmych epizódach. ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečnej velkofilmovej audioVIZUÁL (nutno sledovat nejlíp ve 4K HDR), takže mi skoro u každý epizody několikrát padala huba, pauzoval jsem a přetáčel zpátky, abych si ty obrázky mohl pořádně prohlídnout. Celkově o dost nabušenější než první série, původní subžánry líp nakombinovaný a celkově to působí dospělejc a emočnějc. A naštěstí i těch scénáristických berliček ubylo, takže jsem se během těch deseti dílů chytil za hlavu už jen párkrát a vlastně si to celý dost užil a jsem brutálně natěšenej na další sérku. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už první řada měla pěkný vizuál a dějově to nebylo úplně hrozné. Tentokrát byl vizuál ještě propracovanější a protože scénář postavám nevkládal do úst žádné nesmysly, klidně mohu konstatovat, že došlo ke kvalitativnímu posunu směrem vzhůru. Co by člověk vytknout mohl, je snad jen ten těžko uvěřitelný proud různých katastrof, které se na Robinsonovi hrnul, resp. ta porce odvahy, kreativity a vědomostí, kterou museli vynaložit, aby je odvraceli...byla místy neuvěřitelná. Klidně se to mohlo jmenovat Vesmírný McGyver. Přesto jsem spokojený...velmi rychle to odsýpalo; je to takové lehoučké rodinné sci-fíčko pro nenáročné, které hudbou i dobrodružným pojetím, evokovalo příběhy a la Jurský park. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neverím že som po tak dlhej dobe dorazil tento seriál, no nedorazil, ešte bude tretia séria ale ktovie kedy, určite lepšia ako prvá séria a určite som ju tak neodkladal ako prvú sériu, kde bolo len pár dobrých časti, tu sú kratšie a je ich podstatne viac. Za mňa spokojnosť, koho baví vesmírne sci-fi tak ho Robinsonovci nesklamú. Ako som spomenul vyššie, bude tretia séria a tam sa rozhodne ako to ohodnotím celkovo. 4* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE po sezóne č.2: Za 3 a pol dňa som dopozeral prvú aj druhú sériu Lost in Space v CZ dabingu. Momentálne je to u mňa topka, čo sa týka sci-fi seriálov vo vesmíre, ďalej ako Star Trek Discovery. V druhej sérii urobili pár "maličkých" úprav: skrátili časti na cca 40 minút, pridali akcie, pridali postáv, pridali dramatických momentov a nie zdvoj ale rovno zniekoľkonásobili rozpočet, lebo prvá séria bola taký "obyčajný" survival, toto bolo regulérne vysokorozpočtové sci-fi aspoň na pomery seriálov. Pre mňa skončila tak, že sa neviem dočkať, kedy bude ďalšia séria a ak by to teraz Netflix zatrhol, tak budem nasraný neskutočne, ako som nebol ani pri postupnom rušení Marvel seriálov. Tie sa na toto technicky neťahajú ani z kilometrovej diaľky. Vynikajúci dabing, pre mňa sa to stalo fakt normálne peckou, pretože si už ani nepamätám, kedy som takto v jednom slede zhliadol nejaký seriál, v podstate len Stranger Things. Od každého som sa vedel odtrhnúť aj od GoT, tomuto som obetoval aj čas na učenie na skúšky a teraz budem musieť riadne makať... ale neľutujem to... :) ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Vizuálně asi jeden z nejnabušenějších seriálů, výprava a triky jsou fakt parádní, i design a provedení různých udělátek vypadá věrohodně a často správně opotřebovaně, ne jen nablýskané papundeklové pozlátko. Co se týče rodinných seriálů tak rozhodně za 4 hvězdy. Jinak obecně bych hvězdu ubral, těch rodinných hodnot, oslavné hudby a nelogičností je tam ke konci přeci jen dost. Viděl jsem jen tuhle řadu a stále se tu něco děje, ani chvilku se nenudíte, ale ke konci už je dost znát že to je cílené spíše na děti. Slušná práce. ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobné jako 1. série, tak to zde nebudu moc protahovat. Hlavní planeta stále nezajímavá. Alespoň se na chvíli ukázala i ta další, která tomu dodala trochu té fantastičnosti. Vztahy, dialogy stále nic moc a skoro každý přehrává. Smithová a Matka Robinsonová nadále tragédie. Don a Penny naopak stále super. Zbytek ok +-. Zvraty byly snad ještě ve větším množství a horší než v první sérii. Finále tu bylo o něco lepší. Dostali jsme se trochu více do hloubky robotům a historie celé mise. A bylo zde pár fajn rodinných momentů spojených s flashbacky. 50% ()

ER 

všechny recenze uživatele

O dost "nabušenějsi" epizody, až bych se nebál označit tuto sérii za Rychle a zběsile ve sci-fi kabátu. Jenže všeho moc škodí a posléze si říkám...."teď se tohle utrhne, támhle to praskne". Tady bych scénář zvládnul taky. Pak se to trochu zklidní a děj na Resolutu dodá na atraktivitě. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii jde už jasně vidět, že když se scénáristům chce, tak mají dobré nápady. Začátek série připomíná filmy Trosečníka nebo Marťana, kde se hlavní postavi snaží přežít na cizí planetě a následně se z ní dostat. Zbytek série nám představil i několik nových postav, které mají dobře napsaný příběh a vy si je hned zamilujete. Většina dílů byla udělaná, aby vás připoutala k sedačce a každý díl vás správně nabudil a přinutil zkouknout další. I když zde opět byly scénaristické prvky typu: každý díl se něco podělá, tak oproti první sérii zde byly tyto prvky dobře zabudované a díky lepšímu scénáři jsem se ani jednou nedržel za hlavu. Konec série vás nádherně připraví na další sérii a já už se na ni nemůžu dočkat. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta změna se mi sice ze začátku trochu nelíbila a na můj vkus jsme až příliš dlouho byli na planetě a snažili se odletět, ale tohle snad poprvé, co je tak obrovsky poznat, že zkrácení délky dílů tak moc pomohlo. Série má větší spád, je akčnější a těch 40 a něco minut je ku prospěchu, ze kterého dvojka hodně těží. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherný vizuál, úžasná místa a báječný dobrodružství navíc. Jedinej seriál, kterej mě nenudil už po druhým díle. Abych nezapomněl jeden z těch lepších hereckých výkonů, podala silná a zároveň křehká herečka Molly Parker. Která mě utkvětla v paměti hlavně z velkofilmu Superman Returns, kde ztvárnila klamavou přítelkyni Lex Luthora slečnu Kitty. ()

erpe 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne teda. První série ještě zaujala příběhem a svým novým nábojem, ale tohle už mě vůbec nebavilo. Stěží jsem to dokoukal. Pořád se něco kazilo, nedařilo, selhávalo...hodně brzo jsem si začal říkat "To snad ne! Už zase!". Vlastně mám pocit, že oslí můstky a drama za každou cenu byly jediným příběhem jinak banální zápletky. Jakoby ty "nepovedlo se" situace byly jediným záměrem tvůrců. Ani jako sci-fi to u mě neobstálo a postavy, který se mi v první řadě líbily, už mě začaly vysloveně iritovat :( Takže příště už se vrátím jen velice opatrně a bez očekávání... ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem si příliš nepamatoval první sezónu, přišla mi rodinka Robinsovic poněkud otravná a fandil jsem Parker Posey. Každopádně je to v seriálu asi ta zajímavější postava. Jinak je druhá série podobně svižná jako ta první. ()

stret 

všechny recenze uživatele

Prvú sériu som dal kvôli robotovi, a zo zúfalosti z nedostatku sci-fi filmov / seriálov. Teraz pozerám 2. sériu, už 3. diel a deje sa veľké hovno, robot nefunkčný, dej naťahovaný - skutočný scenár neexistuje. Namiesto toho som zaplavený "hlbokými" vzťahovými záležitosťami, kde je všetko musí byť "ok" a "Love you so much" je najčastejšia veta. A ten extra korektný rodičovský ksicht Molly Parker, ktorý korektne "vyriešil" každý emocionálny "problém" - z toho mi je na grc. Diel 4 - rovnaká nuda, zívačka, môžete to sledovať na pozadí a robiť niečo užitočnejšie. Rating je 7+, čiže dej je prešpikovaný "rodinnými hodnotami" a nekonečne korektným ksichtom Molly Parkerovej. Diel 5 - prešpikovaný rodinnými hodnotami, tentokrát medzi otcom a dcerou, kvôli čomu diel obsahuje prevažne flashbacky do mladosti o tom ako sa učila bicyklovať. Scifi tam bolo tak 5 minút. V 6. dieli sa konečne ukáže robotko. Neustále ako slama z čižiem z toho trčí to, že to nemá žiadny scenár. 9. diel - prekonaný strop hlúposti. Dcérenka sa dozvie, že rodičia sú na obežnici amoniakovej planéty a vôbec to nerieši. A zvrátená ideológia "pokúsime sa zachrániť všetkých aj keby sme tým zabili úplne všetkých" sa dočkala explicitného vyjadrenia. Rating je skôr <7. ()

Reklama

Reklama