Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 2
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (4)

Ztraceni ve vesmíru (2018) 

Zábavná rodinná sci-fi, která se možná někdy až moc drží těch témět rodiny a přátelství, ale na druhou stranu právě tohle se musí od Ztracených ve vesmíru čekat. Třetí série sice možná byla až moc natahovaná a ten příběh kolem rodiny Robinsonových mi přišel vyčerpaný, do cíle jsme ale došli se ctí. Takže rodino Robinsonových (včetně robotů, slepic, posbíraných přátel nebo znovuobjevených dávno zemřelých), díky za těch 28 dílů, byla to rodinná jízda se vším všudy! ()

Série 1 (2018) (S01) 

Asi vlastně spokojenost. Bylo by nefér čekat od první řady Ztraceni ve vesmíru nějaké větší sci-fi. Důraz na rodinu, přátelství kluka s robotem a (ne)záporák tomu dodává takovou pohodovou atmosféru. O nikoho se nebojíte, ale těch 10 dílů jsem slupnul jak malinu. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Ta změna se mi sice ze začátku trochu nelíbila a na můj vkus jsme až příliš dlouho byli na planetě a snažili se odletět, ale tohle snad poprvé, co je tak obrovsky poznat, že zkrácení délky dílů tak moc pomohlo. Série má větší spád, je akčnější a těch 40 a něco minut je ku prospěchu, ze kterého dvojka hodně těží. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Dvojka byla s přehledem nejlepší, trojka sice těží z úplného závěru, ale přijde mi, že ten příběh kolem rodiny Robinsonových už byl dvojkou dostatečně vyčerpaný. Stále to ale byla dostatečná feel good zábava pro celou rodinu. ()

Reklama

Reklama