Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

I když nejsem fanouškem této soutěže, tak při její trvání jsem jednotlivé výstupy sledoval, zábava je na úrovni porota mě nevadí a jelikož nejsem hater, tak nikomu nehodlám nadávat nebo ho urážet. Ovšem to, že je tato soutěž prolezlá reklamou a většinu času zabere tlachání mě dohání k šílenství a dosti sráží její dojem a to ještě více než kdy před tím. - 4/10 - ()

Joges 

všechny recenze uživatele

První řady jsem sledoval s nadšením, jak české tak slovenské. Byly kvalitní a dobře obsazené, ale poslední dobou je to bída. Porota a její rozhodování, celková atmosféra, popostrkování některých vybraných soutěřících do čela soutěže mě od pořadu jen odrazuje. Naštěstí to roku 2015 vyhrála ta správná osoba. Vítězství Emmě Drobné přeju. ()

Reklama

FILMOVKA odpad!

všechny recenze uživatele

Na Primě se Talent stal každoroční tradicí a na Nově je to asi už žere. Tak se přišlo opět se Super Star, po které zas neštěkne ani pes. Tentokrát se to snaží tvářit mnohem víc pompézně a velkolepě. Nicméně je to opět zase jenom trága a diváka to snad ani nemůže u obrazovek bavit. Porotci se nám také nějak zklidnili, jako kdyby jim někdo dal na zadek nebo ze sebe už nechtěli na veřejnosti dělat idioty (kdyby to tak bylo, neměl bych jim to za zlé). Každopádně je to jedna dlouhá nuda a dramaturgie nikde. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel se z toho prostě stala estráda a fraška, kde už nějak zásadně nejde o pěvecký výkony, ale o rádoby supershow (a reklamu dalších interpretů - M. David zve na svoje turné atd.). A nejhorší je, že když už nevíte, koho tam nastrčit, tak dáte do poroty K. Vytiskovou, která teda pro mě nemá nějaký zásadní kvality, aby mohla něco pořádně hodnotit, ale tak OK, každej začíná jinak. Naprosto nejhorší ale je, dát možnost moderovat takovou velkou věc Jitce Nováčkové, která s něčím podobným nemá zkušenosti a je to vidět v každým jejím vstupu. Je tak špatná, že i ti soutěžící se na ni někdy dívají jak na debila a netuší, co jí mají říct. Proč proboha ona? Hrůůza. A ten product placement "zdravé" stravy - všichni povinně pijou kolu a žerou čokoládu. Ehm.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Oi! do piče, tak je to tu zas! Pre spestrenie použijem ako komentár ku tejto opozeranej pičovine text jednej skladby od púchovskej punkovej kapely Načo Názov. Zložil ho a i spieva ho môj starý známy chuligán Jožo Mišún. Perfektne sa to ku tomuto titulu hodí. Takže: "Televízia to je výzva, správny image a charizma. Od vzrušenia sa rozplýva, stále sa mu o tom sníva. Odradiť sa nedá. Pre chvíľu slávy celý sa predá. V posteli, na hajzli, pri žrádle, pred, po aj v práci, sníva, že svoj hlas mu dajú štyria hlupáci. Žebráci! Dneska nastal deň D, s čírom ala Beckham. No to sa mi snáď len zdá, kurva ty si hviezda! Tak spusti svoju „iiáá“. To je ono, nie je cesta iná. Nechaj to plávať a vyjeb sa na svoju tvár. To je správne! Už zajtra budeš superstar! Ty somár! Už je koniec, v hlave búši, rýchly tep, červené uši. Pohorel si, nemáš na to, stálo ti to vôbec za to?! Ty debil, tak ti treba! Teraz závisť bledá spať ti nedá. No pocit krivdy nech ťa vôbec nekvárí, pretože tí čo prešli sú takí istí somári. Jak aj ty!" Odpad! https://www.youtube.com/watch?v=zWEGP1TqUeY ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama